Şimdi Ara

Hoşladığım kız çok sessiz ve arkadaşları hep yanında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bu kız tam istediğim kız.Öyle aşırı güzelliği yok ama bende çok yakışıklı değilim bu olay sıkıntı değil.Ama kız çok sessiz.2 kız arkadaşı var sadece onlarla muhabbet ediyor öyle birileri muhabbet ederse ancak öyle konuşuyor.Sınıftaki diğer kızlar sınıftaki diğer uyuz tiplerle takılalım kafelere gidelim modundalar ama bu kız öyle değil.Arada konuştuğum zaman da güleryüzlü cana yakın davranıyor.Şımarıklık olayı asla yok.Ve araştırdım biraz erkek arkadaşı da olmamış sanırsam olduysa da sıkıntı değil.
    Ders çıkışlarında konuşayım diyorum ama arkadaşları hep yanında oluyor.Hiç yalnız olmuyor.Nasıl yalnız bulup konuşacağım.

Kızın facebookta paylaştığı fotoğrafları durumları beğeniyorum hep.Derste hep yakınına oturuyorum arka sıraya genellikle.Bazen ben önce varıyorum onlar benim yakınıma oturuyorlar.Hoşlandığım kızın arkadaşına mı anlatsam ki durumu kızın arkadaşlarından birisiyle muhabbetim ona göre daha iyi ama arkadaşı bana ilgi mi duyuyor diye de düşünüyorum bazen.

• Yasiniz kac ?
    Kizin arkadaslarida sessiz mi şımarık mi ?
    kantinde felan otururlar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende iyi biriysen kızda iyiyse kızı eğer ilerde üzmem diyorsan . Biraz yardımcı ol biraz güven ver biraz konuş. Hallolur

başkasını araya sokmanı tavsiye etmem
  • arkadaşa katılıyorum.araya birini sokma işler lisede işe yarıyordu.aynı duruma yakın şey benim başımda var konuyu takip edicem.
  • Kardeşim manyakmısın böyle kızbulmuşsun hiç düşünme direk git konuş araya kimseyi sokma içinden geçenleri anlat bize anlattın gibi ilk konuşmam öyle olsun ki kız hiç unutmasın hadi koçum sen bu işi becerirsin özel gelirsen bi kaç taktik veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 18 o 19 arkadaşları da sessiz ve genellikle sınıfta oturuyorlar.Kantinde oturdukları zamanda 4-5 kız oturuyorlar.
  • sinanergin55 kullanıcısına yanıt
    Bugün konuşacaktım akrabalar geldi.Onları ziyarete gidince okula gidemedim.10 günde İzmir'de olacağım gelince ilk işim konuşmak olacak gerekirse arkadaşlarının yanında 5 dakikasını ayırmasını isteyeceğim ne olursa olsun konuşacağım.
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    İşte ilk olduğu için çekiniyorum bir de bu kız reddederse ben dağılırım final zamanı bir de.Ama kesinlikle içimden geldiği gibi konuşacağım böyle beklemek zoruma gidiyor artık o da bilsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.