Şimdi Ara

Hoşlandığım 1 kız var dm den nasıl yakinlaşabilririm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    😂😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Tipim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALA GÖZLÜKLÜ -- 4 Şubat 2020; 15:15:46 >
  • gözlükleri çıkar ve sadece ölüler görürdü ama sen bi istinasın de
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Ulan ne adamsınız yaaaa 😂😂😂😂

• kızın insta, face, twit, whatsapp falan var mı bunları yaz da bakalım ona göre taktik verelim böyle kuru kuru olmaz
  • Instagrami var numarası yok bende

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Baba direk kıza karşı konuya gir. Senden hoşlanıyorum vs diye. Kız büyük ihtimalle sana karşı böyle düşünmemiştim diyicek. Sende ona düşünmemiş olman düşünmeyeceğin anlamına gelmez dimi diyeceksin.

Sonra kız bir şey demeyecek aradan 1 2 gün geçecek kızın yanına gideceksin tekrardan. Kız bu süreçte senden hoşlanmasa bile hoşlandığını düşünücek çünkü daha önce sevgilisi olmamış kızların bu tip şeyler hoşuna gider. Senin özellikle ona kötü bir şey yapmayacağındanda eminse sana konuşalım flört edelim moduna girer. Bu süreçte kıza sevgini belli et. Ona küçük süprizler yap ve dışarıda mutlaka özel buluş. En son kendiliğinden elini tutacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Hocam sevdiğim bi kız var geçen sene aynı sınıftaydık şimdi değişti sınıfımız. Neyse kızın arkadaş ortamı ve benim önceki senelerden tanıdığım (yakın) kız erkek arkadaş ortamımla onlar ortam kurdu öyle ben girmek istedim,
    Girdim de ama arkadaşız hatta çok yakın kızın hiç sevgilisi olmadı ama ben onu çok seviyorum, yanlış bir şey diyip kaybetmeyi de istemiyorum ne yapayım
    Tipin iyiyse çok kasmadan şansını dene

Kız seni beğeniyorsa olur , ama uzun süredir onu tanıyorum diyorsun

Bu zamana kadar en ufak bir ilgi belirtmemişse iş zor
  • Ey yumurtaya can veren rabbim sen neler yaratıyorsun yaz direk düşer
  • Dm atmayarak yakınlaşabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi bir arkadaşım daha var, ya kizlarla normal insan gibi konusacaksiniz ne bu kasmalar anlamiyorum. Başkalarıyla da mi konusmuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok reis

• pardon bayan bekçi olarak kalbinizde göreve başladım yaz
  • Evet hocam bir ilgisi yok benden de beklemez böyle bir şeyi, ayrıca kızın hiç sevgilisi olmadı, böyle şeylerden sıkılıyorum ben falan diyor..
    İçime gömeyim diyorum, küsemiyorum uzaklaşamıyorum yakınız da onunla-sarılma,öpme vs.- böyle olunca da umutlanıyorum içimde kelebekler uçuyor bilmiyorum ne yapacağımı

• euroynomos E kullanıcısına yanıt
    Reis bilmiyorum ya eğer dediğin gibi olmazsa onu komple kaybedersem

• 🍋🍋🍋🍋

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi yap yüzde 90 kız kabul eder eğer ona karşı kötü imajın yoksa. Öbür türlü sevgilisi olmamış kızlara ne kadarda yavşasanız şakaya vurur yada gerekli adımı atmaktan çekinir. Bu yüzden şok etkisi ile direk söyle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.