Şimdi Ara

Hoşlandığım 1 kız var dm den nasıl yakinlaşabilririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşlandığım 1 kız var dm den nasıl yakinlaşabilirim taktik verirmisiniz ara sıra konuşuyoruz kizla dm den

• Tipin kızdan 2 puan yüksek olmalı kanımca , yoksa hiçbir işe yaramaz

Ve şunu unutma , en çirkin kıza bile bir sürü "dm" geliyor

Yani o dm yığıntısının arasında kaybolmamak için gerçekten tip olarak fark yaratman gerek

Eğer tip iyi değilse bence sosyal medyadan boşuna uğraşma. Real life 'da kızı tanıyıp vs bir şeyler yapabilirsin

Onda da iyi bir arkadaş ortamı lazım. O da yoksa gg
  • Dmden yazmanla red yemen bir olur. Git yuz yuze konus.
  • Bir gün Müsait olunca Bir yerlerde yeri sen sec sorun yok ;) Birşeyler icebiliriz de Yeri seçsin saati de sor tamamdir
  • Aha tam eski sevgilime sorulacak bir konu. Kendisi bu konunun uzmanıdır herkes gelip kendisine danışır
  • Reelde tanımıyorsan dmden olmaz çok çok düşük bir ihtimal
  • Kanka dm den olmuyo ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dm falan girme. Direkt red.
  • Gercekte goruyorsan yuz yuze
    Goremiyorsan direk yapistir dm den
    Sevgili olalim deme
    Sadece begendigini dile getir yavastan
    Yince cok guzel cikmisssin
    Tatlisin vs
    Arkasindan uzun zamandir begendini dile getir
    Kizin cvplarindan olumlu veya olumsuz anlarsın
    Duruma gore ilerlersin
  • Klasik taktik: Kahve içmeye çağır. Dışarı çıkın. Uyuşursanız zaten gelişir olaylar.

Olağanüstü taktik: Kahve içmeye çağır, soğuk davran. Bu bana nasıl neden soğuk davranıyor diye tribe girsin, sonrasında tebrikler çocuğunuz oldu.
  • selam pala öncelikle böyle bir konuyu foruma taşıdığın için seni tebrik ederim

" Hoşlandığım 1 kız var dm den nasıl yakinlaşabilirim " diye kıza dm at sonra AAaaaAA pardon google a sorcaktım dersin asasdfghjkasf :D
  • Merhaba, ya da selamun aleyküm mü demeliydim ehe :) diyerekten gir lafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A112A26DD -- 4 Şubat 2020; 14:14:31 >
  • Kız la aynı şehirde yaşamiyom
  • Yoo buraya yazdım 😂😂😂😂
  • Çok dogru söyledin
  • Ok teşekür ederim
  • Hocam sevdiğim bi kız var geçen sene aynı sınıftaydık şimdi değişti sınıfımız. Neyse kızın arkadaş ortamı ve benim önceki senelerden tanıdığım (yakın) kız erkek arkadaş ortamımla onlar ortam kurdu öyle ben girmek istedim,
    Girdim de ama arkadaşız hatta çok yakın kızın hiç sevgilisi olmadı ama ben onu çok seviyorum, yanlış bir şey diyip kaybetmeyi de istemiyorum ne yapayım
  • Tip ve güzel fotolar yoksa = red.
  • Nickine ve profil fotoğrafından yola çıkarak böyle konuya girebileceğini düşünüyorum:
    Montana Carleoneyoutube
    Pala konuşma soyun :D
    https://www.youtube.com/watch?v=nkC9tk4f-oE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.