Şimdi Ara

Hoşlandığım kız yılbaşı çekilişinde bana çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gilete blue 3 al.3 bıçaklı kalitedir hee..
  • Şişme travesti al. ortak kullanırsınız
  • Kime ne alacan olum ? Kız sana çıkmış işte güle güle kullan.
  • Ne güzel hediye işte. Şanslı seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrakukre

Evet arkadaşlar bir süredir hoşlandığım kız yılbaşı çekilişinde bana çıktı.. 10.sınıfım ne hediye almalıyım sizce?

Hoşlandığım kız yılbaşı çekilişinde bana çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Bir hediye al. Yanında ufak ayıcıklardan al. Ayının bir dikişini sök. Bir kağıda onu sevdiğini yaz ve ayının içine sok ve terziye diktir. Ve hediyeyi verirken burada gördüklerinden çok daha fazlası var içlerinde gibi bir cümle kur. Anlarsa senindir, anlamazsa zaten hiç senin olmamıştır.

İyi fikir hacı sağol teşekkür ederim. Büyük ihtimalle fenerbahçe kazağı alacağım koyu fenerli kız. diğer arkadaşlara da fikirlerini benimle paylaştıkları için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrakukre

quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Bir hediye al. Yanında ufak ayıcıklardan al. Ayının bir dikişini sök. Bir kağıda onu sevdiğini yaz ve ayının içine sok ve terziye diktir. Ve hediyeyi verirken burada gördüklerinden çok daha fazlası var içlerinde gibi bir cümle kur. Anlarsa senindir, anlamazsa zaten hiç senin olmamıştır.

İyi fikir hacı sağol teşekkür ederim. Büyük ihtimalle fenerbahçe kazağı alacağım koyu fenerli kız. diğer arkadaşlara da fikirlerini benimle paylaştıkları için teşekkürler

Ayıcık al üstüne fener forması giydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon059

tombala al bence

iyi fikir
  • Sana Bir Taktik Vereyim Bende Yapmıştım Ve İşe Yaramıştı.
    Kıza Git Ve Deki Sana Güzel Bir Hediye Almak İstiyorum Ama Nasıl Birisisin Nelerden Hoşlanırsın Daha İyi Öğrenmem Gerekiyor Sıradan Bir Hediye Olsun İstemiyor Dersin Ve Biraz Daha Seni Tanımam İçin Bu Hafta Sonu Birşeyler Yapalımmı Dersin. Bende İşe Yaramıştı Sendede Yarayacakdır.
  • Az mı dua ettik bize de çıksın diye. Mükemmel bir durum
  • 9.sınıfta ben saat almıştım işe yaramıştı.
    Collezione git saat al 20-30 tl arası.
    Sonra kızla aramı yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

Sana Bir Taktik Vereyim Bende Yapmıştım Ve İşe Yaramıştı.
    Kıza Git Ve Deki Sana Güzel Bir Hediye Almak İstiyorum Ama Nasıl Birisisin Nelerden Hoşlanırsın Daha İyi Öğrenmem Gerekiyor Sıradan Bir Hediye Olsun İstemiyor Dersin Ve Biraz Daha Seni Tanımam İçin Bu Hafta Sonu Birşeyler Yapalımmı Dersin. Bende İşe Yaramıştı Sendede Yarayacakdır.

hacı çok iyi fikir.
  • Kızın adının baş harfinin olduğu bi kolye al senelerdir aynı hediyeyi alırım hepside beğendi ama bende hoşlanma durumu yoktu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.