Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZA AÇILDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

okuyan özet geçsin

Daha önce hiç konuşmadığı bi kız varmış bunu 2 yıl önce görmüş o an aşık olmuş hep görüyormuş ama konuşmuyormuş sonra bu cesaretini toplamış gazı kaçmadan kıza turuncu çicekle teklif etmiş kızın sevgilisi varmış tebessüm etmiş sonra otobüslere binip gitmişler sonra okula gitmiş bu çocuk ardından hayatında o kızla ilgili neler var diye düşünmüş tabii bunları yaparken mal gibi yaşıyormuş. Telefonunu açmayı unutmuş telefonunu açarken kıza vermek istediği turuncu çiçek eline batmış.

teşekkürler ... kötü olmuş ama çocuğa

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

quote:

Orijinalden alıntı: YSNYLCN

Yolculuk yaklaşık 20 dakika sürmüştü, okulda İstiklal Marşı için toplanan kalabalığı gördüm ve "Bugün pazartesiydi di mi yuaaa" diye içimden geçirip, onlarca kez içimden ağlayan surat yaptım (facete fazla takılmayın ha). Okula yaklaşmışken, 9.sınıf diye tahmin ettiğim bir abim "Pardon" dedi. "Bende inicem zaten" deyip, azına çakarım bakışı attım. Hemen yerine oturdu.

Aga'lı kısımları görmeme rağmen okudum . Anlatış tarzın kötü geldi . Ve buraya takıldım . Kaç yaşındasın ?

okucaktım ama o kısmını görünce vazgeçtim.

Aynen gelin başka yere gidelim scene1.

• kızlara direk senden hoşlanıyorum ve onun kabul etme olasiligi %10 tabi kızda senden hoşlaniyorsa bile direk hoşlaniyorum senden desende kabul etmeme olayi yüksek.
    onun için kizla tanişacaksin taniyacaksın. kızın hareketlerine göre hareket edeceksin ki kizi elde edebilesin.
  • Okudum özet: adam kıza açılmış kız muhtemelen bunu beğenmemiş erkek arkadaşım var yalanını uydurmuş elemanda açıldığıyla kalıp reddedilmiş.

Çıkarmamız gereken sonuç: erkekler kızları reddedile reddedile tanır.
  • Hoşlanmadan önce sahili diyecektin.Ayrıca başkası varmış sakata gelmişin.
    Hepsi senin suçun.Ben olaydım orda
    Çiçeğide soldurmuş çevre düşmanı hain
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Okudum özet: adam kıza açılmış kız muhtemelen bunu beğenmemiş erkek arkadaşım var yalanını uydurmuş elemanda açıldığıyla kalıp reddedilmiş.

Çıkarmamız gereken sonuç: erkekler kızları reddedile reddedile tanır.

Yok sevgilisi var. Çoğu zaman minibüste beraber yolculuk ediyoruz, sonradan erkek arkadaşı biniyor ve sevgili oldukları anlaşılıyor. Ayrıca kıza açıldıktan sonra face ini buldum orada da birlikte olduğu fotoğraflar mevcut... Ama ben yinede, bir ihtimal diye gidip açıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYLCN -- 30 Eylül 2011; 15:30:51 >
  • Bunlar gençlik heyecanları, herkese olmuştur iyi yada kötü. İşte biz bu yüzden üniversitede lap diye kızın önüne atlayıp yok ben seni seviyorum, çok hoşlandım, şöyle aşığım diyenlere liselilik yapma layn diyoruz. Olayın özünü kavrayamamışsın genç adam , ilerde bir gün kavrayacaksın ya etrafına bakarak ya reddile reddedile doğruyu bulacaksın. Öyle lap diye kızın önüne atlayıp seni seviyorum diyince kızın adamın boynuna atlaması türk filimlerinde olur Türkiye'de değil. Önce konuşacaksın, arkadaş olacaksın hafiften, bir yerlere davet edeceksin, bi yerlere götüreceksin eğlenmeye sonra hafiften açılacaksın. Ne demesini bekliyodunki sabahın 07.28'inde eğer sana Evet deseydi sabahın köründe daha uykudan gözünü yeni açmış biçimde, arkasından şu soruyu sorman lazımdı " Ne kadar ? " neyse anlayan anlamıştır Diyorum yorumumu sonlandırıyorum. Sizede girmeniz için site adresimi bırakıyorum bana burdan ulaşabilirsin genç :)

www.tibbiyardim.com

• Meslek lisesindeki kızın mühendislik okuyandan farkı olacağını pek sanmıyorum, o yüzden çok kaptırma kendini. Sonra soğukla sıcak arasında bir şey derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Meslek lisesindeki kızın mühendislik okuyandan farkı olacağını pek sanmıyorum, o yüzden çok kaptırma kendini. Sonra soğukla sıcak arasında bir şey derler.

Ilık ? :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.