Orjinalden alıntı: AtArdAmAr Orjinalden alıntı: alicho Orjinalden alıntı: neokuti Orjinalden alıntı: 0di Orjinalden alıntı: Deep BluESeA Orjinalden alıntı: green_full Orjinalden alıntı: Tilkea. parçala Tükür Döv Hiç uğraşmasın vursun işte S U C U K L
quote:Orjinalden alıntı: neokuti quote:Orjinalden alıntı: AtArdAmAr quote:Orjinalden alıntı: alicho quote:Orjinalden alıntı: neokuti quote:Orjinalden alıntı: 0di quote:Orjinalden alıntı: Deep BluESeA quote:Orjinalden alıntı: green_full quote:Orjinalden alıntı: Tilkea. quote:parçala quote:Tükür quote:Döv Hiç uğraşmasın vursun işte S A L A M F'yi S yaptım işe bir türk yorumu getirmişsin iyice colkı çıktı ban'ı yicem kesin
quote:Orjinalden alıntı: alicho quote:Orjinalden alıntı: neokuti quote:Orjinalden alıntı: AtArdAmAr quote:Orjinalden alıntı: alicho quote:Orjinalden alıntı: neokuti quote:Orjinalden alıntı: 0di quote:Orjinalden alıntı: Deep BluESeA quote:Orjinalden alıntı: green_full quote:Orjinalden alıntı: Tilkea. quote:parçala quote:Tükür quote:Döv Hiç uğraşmasın vursun işte K A Ş A R F'yi S yaptım işe bir türk yorumu getirmişsin iyice colkı çıktı ban'ı yicem kesin AZHUAHUAHUH
quote:Orjinalden alıntı: alicho quote:Orjinalden alıntı: neokuti quote:Orjinalden alıntı: 0di quote:Orjinalden alıntı: Deep BluESeA quote:Orjinalden alıntı: green_full quote:Orjinalden alıntı: Tilkea. quote:parçala quote:Tükür quote:Döv Hiç uğraşmasın vursun işte K A ŞŞŞŞŞŞŞ AAAA RRRRR
Orjinalden alıntı: ultrAslan BH Orjinalden alıntı: AtArdAmAr Orjinalden alıntı: alicho Orjinalden alıntı: neokuti Orjinalden alıntı: 0di Orjinalden alıntı: Deep BluESeA Orjinalden alıntı: green_full Orjinalden alıntı: Tilkea. parçala Tükür Döv Hiç uğraşmasın vursun işte S U C U K L U
Orjinalden alıntı: ultrAslan BH Orjinalden alıntı: AtArdAmAr Orjinalden alıntı: alicho Orjinalden alıntı: neokuti Orjinalden alıntı: 0di Orjinalden alıntı: Deep BluESeA Orjinalden alıntı: green_full Orjinalden alıntı: Tilkea. parçala Tükür Döv Hiç uğraşmasın vursun işte S U C U K L U
hocam böyle durumlarda ben olsam hem kızın hemde o çoğunun kafasına sıkar ceketimide alır giderim....
quote:Orjinalden alıntı: AtArdAmAr quote:Orjinalden alıntı: alicho quote:Orjinalden alıntı: neokuti quote:Orjinalden alıntı: 0di quote:Orjinalden alıntı: Deep BluESeA quote:Orjinalden alıntı: green_full quote:Orjinalden alıntı: Tilkea. quote:parçala quote:Tükür quote:Döv Hiç uğraşmasın vursun işte S U C U K F'yi S yaptım hadi yaa cidden F'yi S mi yaptın?
Orjinalden alıntı: alicho Orjinalden alıntı: ultrAslan BH Orjinalden alıntı: AtArdAmAr Orjinalden alıntı: alicho Orjinalden alıntı: neokuti Orjinalden alıntı: 0di Orjinalden alıntı: Deep BluESeA Orjinalden alıntı: green_full Orjinalden alıntı: Tilkea. parçala Tükür Döv Hiç uğraşmasın vursun işte S U C U K L U Y
bizim erkeklerde böyle bişey var. Kendi kendimize gaza geliriz. -abi kız bakıyor kesin aşık bana -kesin abi slm vermez (!) sana aşık olmasa