Şimdi Ara

Hoşlandığım kızın sevgilisi varmış [ Ayar Verildi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Yazma kıza

Bi kızın sevgilisi varken neden başka bir erkekle mesajlaşırki, o kız senle sevgili olsaydı fazla zaman geçmeden aldatırdı seni

Her zaman konuyu kız açıyor benimde cevap vermem gerekiyor. Artık konuşmayalımmı diyeyim yoksa cevap vermeyimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajlarına geç ve kısa kısa (geçiştiriyormuş gibi) cevap ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

quote:

Yazma kıza

Bi kızın sevgilisi varken neden başka bir erkekle mesajlaşırki, o kız senle sevgili olsaydı fazla zaman geçmeden aldatırdı seni

Her zaman konuyu kız açıyor benimde cevap vermem gerekiyor. Artık konuşmayalımmı diyeyim yoksa cevap vermeyimmi

Cevap verme

• quote:

quote:

Yazma kıza

Kanka ayağına takıl ilerde sana kız bulur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: easymen

acemi kardeşim o adam kızın ilk sevgilisi olmadığı gibi son sevgiliside olmayacaktır rakabeti seven erkek için kızın sevgilisi olması iyidir.Ayrıca ilk mesajı o attıgna göre aranıada bir şeyler olabilir fakat 2 şeye dikkat et
    1. sevgili konusuna girme güldür eğlen gez toz kısaca geçirebiliğin kadar vakit geçir Ebru Şallı ne demiş bir adam sizin güzellik kraliçesi olduğunuzu unuttur diğeri hatırlatır 2.si o kızla sevgili olursan bir gün aynı şey seninde başına gelebilir o gün geldiğinde şok olma yine ne demişler teşbihte hata olmaz kurtlarla dost ol ama sopanı asla bırakma

• Dışla onu, yinede gelirse,

bir daha dışla, egosunu tatmin etme, bir daha gelirse,

banko senindir. Sakın şuan yanaşayım deme uzak dur.
  • quote:

Bir Haftadır Mesajlasıyoruz Herzaman İlk Mesajı O Atıyor Bende Birşeyler Oluyor Sanmıştım

Sevgili konusunu açtığımızda benim sevgilim var dedi ve bende olay bitti

Ne Yapmalıyım beyler?

Unut gitsin be hocam.. Ya sevgilinin senden başka hoşlandığı biri olsaydı. Takma...

• Sevgilimin böyle başka erkeklerle konuşma ihtimali bile koyuyor

• İlişkimi kestim umarım hayırlısı olur.

• doğru olanı yapmışsın dostum
  • Bu kızlar hep böyle.Cinayetler nasıl isleniyor sanıyorsun katil ederler adamı.
  • quote:

İlişkimi kestim umarım hayırlısı olur.

2 Ay sonra kız sende sen rahat ol,kız geri mesaj atınca artık bu mesajı alıntılarsın

• İyi yapmışın. Karaktersiz bunlar.
  • bence böyle yapmasaydın ilerde sevgili olabilirdiniz.tecrübeler bunu gösteriyor.bence hata yaptın.sende arkadaş takılıp irbirinizi düşündükçe biribirinize aşık olur merciğimeği fırına verirdiniz.ama böyle sanırsam bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 23 Nisan 2014; 6:40:30 >
  • semih gol atti

• quote:

Orijinalden alıntı: Rap God Is Here

quote:

2 Ay sonra kız sende sen rahat ol,kız geri mesaj atınca artık bu mesajı alıntılarsın

+1 veriyorum
  • çok doğru yapmışsın böylelerine yol vermek lazım seni cebinde tutuyor çocuktan ayrılınca... başkasıyla böylese senleykende başkasıyla konuşurdu iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rap God Is Here

quote:

+1
    Bence arkadas boyle bir durum oldugunda kendi tavrini koysun ortaya.

• Aptallik etmissin, kiz dogru soylemis 'ne alakasi var simdi' sanane sevgilisi varsa?
    Sanki senin isin sevgilisiyle te allam bi kizla sevgili konusunu acip yol verirsen, vazgecilmez olmadigini falan dusunme
    Aynen ornek birdeki gibi peki der gecer, 5 gun sonra dayanamazsin sen msj atarsin

Msj atmasan bile icine oturur bu kadar bilgisiz olmayin yav

• en doğrusunu yapmışssın dostum, bak kendin de demişsin, senin sevgilin başka bir erkekle sürekli mesajlaşsa hoşuna gider mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.