Şimdi Ara

Host Olmak İstiyorum (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
6
Favori
132.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Host Olarak Çalışmak İstiyorum Askerlik Yapıldı Lise Mezunuyum Yaş : 22 İstanbul / Beykoz'da İkamet Ediyorum..

Bilgilerim : 0531 204 66 61
    Messenger : o.ozseyrek@hotmail.com
  • oguzbark; Arkadaşım host olarak çalışmak istiyorsan metro turizm 18-24 yaş arası servis memuru(HOST) Arıyor yazanelerin önünde görmşütüm bu ilanı isterseniz bir başvuru yapın derim..
  • Arkadaşlar 5 gün önce kariyer.net üzerinden varan turizm'e başvurdum bugün sabah aradılar yarın görüşmeye gideceğim ilan halen yayında başvuru yapmak isteyenler kaçırmasın

Arkadaşlar tatil nasıl oluyor bir bilginiz varmı haftada birmi nasıl?Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qharisma

Arkadaşlar 5 gün önce kariyer.net üzerinden varan turizm'e başvurdum bugün sabah aradılar yarın görüşmeye gideceğim ilan halen yayında başvuru yapmak isteyenler kaçırmasın

Arkadaşlar tatil nasıl oluyor bir bilginiz varmı haftada birmi nasıl?Saygılar.

sefer dönuşlerı ızınlerın dışında yıne haftada bır tam gun ızınlerın olur Varanda
  • Zerzavatçı hocam sizden yardım istemiştim özel mesajla yardımcı olurmusunuz?
  • çekilecek dert değil,kimseye tavsiye etmem.Hostluk insanoğlunun en aşağılandığı noktadır,biliyoruzki söylüyoruz
  • metro turızmde bunyesınde çalıstırmak uzere servis elemanı alımları gecen hafta ıtıbarıyle başlamıstır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_38

1)çok kıl yolcularla karşılaşırsın( mesela benden gece saat 4:00 de kahve istemişlerdi.)

Sıcak su yok abi dersin.OLur biter.Bu arada bende bu yaz fındıkkalede çalışmak istiyorum yaş 17 inşallah alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numlock01

quote:

1)çok kıl yolcularla karşılaşırsın( mesela benden gece saat 4:00 de kahve istemişlerdi.)

Sıcak su yok abi dersin.OLur biter.Bu arada bende bu yaz fındıkkalede çalışmak istiyorum yaş 17 inşallah alırlar.

sen boyle dusunursen senı değil fındıkkale thy bile alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskopat19

quote:

Orijinalden alıntı: numlock01

quote:

sen boyle dusunursen senı değil fındıkkale thy bile alır...

Yok usta fındıkkale alsın yeter :D
  • burdaki hevesli arkadaşların çalışma süreleri 1-2 ayı geçmez
  • Metro,Kamil Koç,Pamukkalede şuan alım var arkadaşlar.Otogara giderek başvurabilirsiniz.
  • kamilkoç ve pamukkale dışında diğer firmaları tavsiye etmem,özellikle nilüferi hiç tavsiye etmem arkadaşlar.

2 ay nilüferde çalıştım,peşpeşe 4-5 sefer yola gönderiyorlar,otobüsleri haftanın 7 günü dolu, ve en önemlisi maaşı gününde vermiyorlar,parça parça veriyorlar,firmadan ayrıldım ve daha 1500 tl alacağım kaldı...
  • Arkadaşlar Varan Turizm de arıyor. 18-25 yaş arası olmanız yeterli. Başlangıç 900 TL Yenibosna'da ki genel merkeze başvurmanız yeterli.

Ben başvurdum eğitimdeyim 2. günüm eğitimde toplamda 3 gün. Sonra staj var ondan sonra işe tamamen başlıyorum.
  • yol durumuna göre gidip gelmene göre varanda 1100den aşaı düşmezsin.Yapılacak en iyi firmaların başındadır Varan hatta en iyisidir diyebilirim.
  • o değilde nilüfer benim paranın üzerine yattı,hergün bakıyorum bankamatiğe,daha maaş yatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

o değilde nilüfer benim paranın üzerine yattı,hergün bakıyorum bankamatiğe,daha maaş yatacak

Geçmiş olsun.Git bi firmayla konuş derim.

Ya yaşı sorun ediyolar :(
  • Arkadaşlar firmalara ne şekilde başvuruyoruz yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaayt

Arkadaşlar firmalara ne şekilde başvuruyoruz yardımcı olur musunuz?

İstanbul ankara izmir bursa için Kamil Koç,Pamukkale,Metroya başvurabilirsin.

iSTANBUL İÇİN YADA DİĞER BÖLGELER İÇİN bölge müdürlüğüne gidiyorsun,,İstanbulda otogardaddır.yazıhaneye gidip servis memurluğu için nereden başvuruyoruz de onlar seni yönlendirir..

Eğer işe çok ihtiyacı olanlar varsa iki şey önereceğim;

Temiz giyinin.Saç sakal traşınızı olun.
    sıcakkanlı güleryüzlü olun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.