Şimdi Ara

Host Olmak İstiyorum (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
6
Favori
132.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar coğu firmada host sezonu acıldı dıye bılıyorum.

Host olmak isteyenlere duyurulur.
    Ben basvuru yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun170

Arkadaşlar coğu firmada host sezonu acıldı dıye bılıyorum.

Ben basvuru yaptım.

hangi firmaya yaptın ankarada oturuyorum acaba ankarada hangi firmalar alım yapıyor biliyor musun 2 haftaya kadar basvuru yapıcam bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu125

quote:

Orijinalden alıntı: orcun170

Arkadaşlar coğu firmada host sezonu acıldı dıye bılıyorum.

Ben basvuru yaptım.

hangi firmaya yaptın ankarada oturuyorum acaba ankarada hangi firmalar alım yapıyor biliyor musun 2 haftaya kadar basvuru yapıcam bende

Hocam ben Isparta Petrol Turızm'e yaptım.
    Ankarada hangı fırmalar yapıyor bılmıyorum ama Bizim buralarda Kamil koç Ve Isparta petrol turızm , pamukkale başladı benım gordugum . Sende otogara gidiceksin Aşti ye orada istediğin firmaya dıyeceksın ben host olaacam dıye oda senı host amırıne goturecek oradan basvuru yaparsın yasın 18 i geçiktir umarım ve lise mezunusundur.

Bizim buralarda boyle.

• ankara da hangi firmalar alım yapıyor bilen var mı
  • Alımlar başlamış arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Alımlar başlamış arkadaşlar.

hangi firmalar biliyormusun
  • batu125 B kullanıcısına yanıt
    Kamil Koç, Ulusoy, Pamukkale, Metro bildiğim bunlar.
  • ya arkadaşlar ben 17 yasımda suan yarı elit bi mekanda garsonluk yapıyorum ama verdikleri para yüzünden ayrılmayı düşünüyorum bide çalışma saatleri çok uzun tabi sabah 11 den gece 11 12 arası yanı 12 13 saat arası ayaktasın asgari ücrete öğrenciyim yaz dönemleri çalışıyorum hostluk tavsiye etti aynı yerdeki arkadaşım babasının arkadaşı düzce metro firmasında yetkili biri girmeyi düşünüyoruz ne dersiniz ne dir ne değildir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan.trbzn -- 2 Haziran 2014; 19:45:11 >
  • selamun aleyküm arkadaşlar ben üniversite öğrencisiym haftaya okul bitiyo geçenler kariyer.net üzerinden kamil koç host alımlarına başvurdum bugün aradılar cuma esenler otogarında görüşmeye gidecem.Kamil koç benim bildiğim kadarıyla şuan en iyi otobüs şirketlerinin başında geliyo.ama gende bu işin içinde olan arkadaşlar bizden daha iyi bilir.Sizce kamil koç ta şuan hostluk yapılabilirmi.yani maaş konusu olsun izin konusu olsun.
  • sekööz47 arkadaşım ben geçen yaz kamil koçta çalıştım. Maaş olayı ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kazanırsın sisteminde. İlk zamanlar iş çok harika, eğlenceli geziyorsun falan filan ama çok yorucu onu baştan söyliyeyim. Ben en kötü çalışmamla 1100 lira para kazanıyordum. Bazıları 1700-1900 tl para kazanıyordu. Çalışmanla ilgili birşey. İzin konusuna gelirsek, biraz zor oluyor izinler nadiren izin alıyorsun. Sosyal hayatını bir kenara atmak zorundasın. Paran olucak yiyemeyeceksin. Çünkü şehire bi sabah 7de adım atıyorsun evine gidip uyuyorsun, akşam yola çıkıyorsun bir gün gece 12 de geliyorsun sabah 8-10 gibi yine yol. Seversen güzel iş, dönemsel çalıştırırlar seni ama yorucu yani çok fazla çalışıyorsun. Ama çok zor değil eğlenceli iş :) tek sıkıntı çok yoğun olman. :) istanbul esenlerde görüşmeye gidiceksin Bülent ya da Bilal abi var orada. Muhtemelen hala ordadırlar ikiside çok iyi insanlardır seninle görüşme yapacak kişi kesin Bülent olur. 3 aydan aşağı işçi almıyoruz diyecek falan filan prosedürleri söylerler zaten :)(garanti bankasında hesap açman şart bu arada).. Başarılar :) :)

• ihseyhan İ kullanıcısına yanıt
    Hocam pamukkale şey diyor 3 günde bir eve gidebiliyormuşsun. Doğruluğu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Haziran 2014; 11:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam vallah bilgim yok ama yazın çok yoğun oluyor eve gidiyorsun ama 12 saat sonra yine yola çıkıyorsun bende hep öyleydi. Nadiren günlük izin alıyordum. Çok yoğun çünkü eleman bulamıyorlar bazıları çok kazanmak adına 1 hafta boyunca otobüsten hemen diğer otobüse biniyordu. Ben her döndüğümde evime gider uyurdum akşamsa sabah, sabahsa akşam yola çıkardım(evim otogara yakın) Bazıları otelde kalırdı. Firmanın otelleri var diye biliyorum otogarın içinde evin uzaksa zaman kaybetmemek için kalıyorsun. Dediğim gibi pamukkalenin yoğunluğunu bilmiyorum o yüzden izinleri hakkında bir fikrim yok ve bir de o izin olayı senin amirinin, şefinin insiyatifine kalmış bir şey
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bir de işin güzel yanı istediğin yere gidebiliyorsun. Randevu sistemi gibi adını yazdırıyorsun bir gün iki gün önceden söylüyorsun onlarda adını yazıyor istediğin ile ilçeye gidebiliyorsun. Pamukkalede de aynımıdır bilemem ama muhtemelen aynıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam pamukkale şey diyor 3 günde bir eve gidebiliyormuşsun. Doğruluğu nedir?

Pamukkale'de sıra sistemi var anladığım kadarıyla.
    Atıyorum Eskişehir - İstanbul arası:
    19:30 Eskişehir - İstanbul
    02:00 İstanbul - Eskişehir
    08:00 Eskişehir - İstanbul
    14:00 İstanbul - Eskişehir

23:59 Eskişehir - İstanbul
    06:00 İstanbul - Eskişehir
    12:00 Eskişehir - İstanbul
    18:00 İstanbul - Eskişehir

Şeklinde bir sırayı izledikten sonra bir gün dinlenmemiz olurdu. Her bir yolculuk yaklaşık 5 saat sürer, yolcu indirme, otobüs temizleme, sonraki otobüsün bagajını almak v.b 1 saatlik zaman alırdı. Kısaca var-dön çalışıyor gibi olurduk. 4 Seferde bir, bir kaç saatlik boşluk (Kendi şehrinde) olurdu. Sonra bir 4 tek daha atar, günlük dinlenme alırdım.
    Sabit hatlarda böyleydi sistem.

• @ihseyhan
    hocam sağolasın

@goodrevil
    sağolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihseyhan

Bir de işin güzel yanı istediğin yere gidebiliyorsun. Randevu sistemi gibi adını yazdırıyorsun bir gün iki gün önceden söylüyorsun onlarda adını yazıyor istediğin ile ilçeye gidebiliyorsun. Pamukkalede de aynımıdır bilemem ama muhtemelen aynıdır

kardeşim bende ankarada oturuyorum kamil koca başvuru yapıcam kamil kocda bagajı ve arac temizligini hostlar mı yapıyor
    @ihseyhan arkadaşım verdiğin bilgiler için saol bende 3 aylığına çalışacam.İşin zorluğunu az çok o işi yapan arkadaşlardan duydum.Bende yazları garsonluk yapıyordum bazı günler 17 saat çalışıyordum.Ramazan ayında izin yoktu.İzin günleri seni akşam işe çağırıyorlardı.Öyle bir işti alıyordum 1100 maaş ama o kadar saat ayakta durmak sonra yok şefiymiş yok müdürüymüş uğraşılmıyo.yani onun için bu işe başlamayı düşünüyom.sana bi kaç sorum olcak ya maaş konusunda sıkıntı oluyormu yani sonuçta 3 ay çalışıyoz mağdur olmak istemiyorum.Bide garanti bankasından hesabım var :)
  • sekoöz47 S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hikayemi anlattın bana. Ben ingilizcemi geliştirmek adına fethiyede akrabamın otelinde çalıştım 1 haftalığına. O kadar yorucu ve iğrenç bir işti ki hemen ayrıldım geri döndüm kamil koçta işe başladım ciddi anlamda mutluluk ve rahatlık duydum. 1.si otobüsteki en yetkili ve en üst kişisin şoförden bile daha çok söz hakkın var söyliyim. Senin lafın, şikayetinle şöför bile işten çıkabilir. 2.si maaşın her ayın 15indeydi sanırım tık hesabına yatar, ayın belli bir gününde ise avans yatırırlar 150 lira civarı. Maaş konusunda sıkıntı duyma sen garsonlukta çalıştıysan bu iş sana çok harika kolay gelir. Eğlenceli olur. Genel olarak şöförler çok iyidir zaten, tek tük kıl heriflerle karşılaşırsın ama sakın lafını esirgeme şoförlerden hiç bir şoför sana bir şey diyemez. Birisi sana bir laf ederse dersin ki ara amirimle konuş. Maaş konusunu da sıkıntı etme ben hiç maaşın geç yattığını falan görmedim hep gününde anında hesabıma yatıyordu. Bildiğim kadarıyla saati 3.5 tl ye çalışıyorsun öyle hatırlıyorum ona göre hesaplarsın onun haricinde gittiğin yerlerde boş durduğun saatler de saat başına 1tl kazanıyorsun. Bodrum gibi yerlere gittiğinde bazen şoförlerle gider denize falan girersin. Hadi hayırlı olsun sormak istediğin ne varsa sorabilirsin. Hemen cevaplayabilirim :)

• sekoöz47 S kullanıcısına yanıt
    Bir de ben aylaklık ettiğim halde 3000 lira para kazandım 2 buçuk çalıştım. Yani kendini falan sıkarsan aylık 1500-1700 rahat görürsün. Zaten çok çalışmıyorsun esenlerden otobüse biniyorsun (alibeyköy, ataşehir) bu otogarlara girip yolcu alıyorsun oradan güzergah nereyse devam ediyorsun. Ataşehirden sonra bir servis atıyorsun oradan sonra zaten devam ediyor genelde Bursa üzeri olduğu için feribota kadar bitiriyorsun servisini ondan sonra sende oturuyorsun. Arada su dağıtıyorsun ya da müşterilerle ilgileniyorsun. Zaten zaman çabuk geçiyor otobüse ben biniyordum 8'de bir bakıyordum saate saat 12 olmuş falan :) bu arada sen görüştün mü esenlere gidip ?
    @ihseyhan daha gitmedim ya sınavlardan dolayı gelecek çarşamba yada cuma gidecem kardeşim.Bide bişe sorcam ya şimdi ben pendikte oturuyorumda esenlere git gel biraz uzak olduğu için sıkıntılı.Diyelim ki ben sefereden geldim esenlere işte 5-6 saat sonra seferim var orda yatbileceğimiz dinlenebileceğimiz yerler varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.