Şimdi Ara

Host Olmak İstiyorum (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
6
Favori
132.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim bende kamil koç personeliyım..kamıl koc metro pamukkale varan ulusoy nılufer turızm anadolu turızm istanbul seyahat bunun gıbı buyuk fırmalar dısında kalan fırmalarda calısabılırsın..buyuk fırmalarda calısman ıcın yaşının 18 kesın olması lazım.otogara gıttıgınde yuzlerce fırma var artı dogu batı ayırt etmessen kendıne otogarda kesınlıkle iş bulursun.mayısın ılk haftası yogunluk başlar. yana yana adam ararlar.gıt yazahanelere sırayla dolaş kesın yardımcı olurlar.kendıne tecrube yaparsın 18 doldunmuda hele bıde lıse mezunuysan en kral fırmalarda calısırsın kardesım...hayırlısı olsun senın ıcın..
     Host Olmak İstiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polizia -- 19 Nisan 2014; 23:01:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polizia

kardeşim bende kamil koç personeliyım..kamıl koc metro pamukkale varan ulusoy nılufer turızm anadolu turızm istanbul seyahat bunun gıbı buyuk fırmalar dısında kalan fırmalarda calısabılırsın..buyuk fırmalarda calısman ıcın yaşının 18 kesın olması lazım.otogara gıttıgınde yuzlerce fırma var artı dogu batı ayırt etmessen kendıne otogarda kesınlıkle iş bulursun.mayısın ılk haftası yogunluk başlar. yana yana adam ararlar.gıt yazahanelere sırayla dolaş kesın yardımcı olurlar.kendıne tecrube yaparsın 18 doldunmuda hele bıde lıse mezunuysan en kral fırmalarda calısırsın kardesım...hayırlısı olsun senın ıcın..
     Host Olmak İstiyorum

Eski toprağım ben o firmada. Ama şimdi sorsan sicilimi bile hatırlamıyorum. 4 haneli bir rakam vardı galiba.
    Zor iştir vesselam.
    Gecesi, gündüzü, hafasonusu, tatili, bayramı yoktur.
    Otobüslerde bütün yolculardan sorumlusundur. Hiç birisini unutmayacaksın, hepsini memnun etmeye çalışacaksın. Çok laf yiyeceksin falan.

Ben iki kere yolcu unuttum. Aslında teki unutmak değildi, birer yolcunun otobüs karıştırması (Ayaz'dan bir yolcu bize gelmiş, bizdeki bir yolcu da Ayaz'a gitmiş, çıkmadan fark ettik neyse ki) Birisinde de, uykusuzluktan iyice moronlaştığım bir gün, paket arabada (Tam dolu) yolcu unutmayı başarmıştım. Boş olan ikili koltuklara kıvrılıveren insanlar o patates çuvalı gibi beynimin oraları dolu algılaması ve boş koltuk görememem sonucu hareket vermem. Sonrasında 100 metre gidemeden durup gelen yolcuların söylentileri eşliğinde özürler dilemek.

Anlatsam pek çok şey çıkar.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    dostum ben yukarıda çalısmak ısteyen host adayı ıçin bıraz bılgı verdım..ben de bılıyorum bu yolculukta neler var neler . bırak yaşları genc arkadaslar ekmegını tutsun her ısın zorlugu vardır.sonsuza kadar yapılacak bır ıs degıl...ama dönemsel olarak ınsan gecımını saglayabılır..o yuzden yenı baslayacak ozellıkle ögrencıler ıcın muazzam bır iştir.

neyse 15:00 marmaris yolcusu kalmasınnnn:!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: polizia

dostum ben yukarıda çalısmak ısteyen host adayı ıçin bıraz bılgı verdım..ben de bılıyorum bu yolculukta neler var neler . bırak yaşları genc arkadaslar ekmegını tutsun her ısın zorlugu vardır.sonsuza kadar yapılacak bır ıs degıl...ama dönemsel olarak ınsan gecımını saglayabılır..o yuzden yenı baslayacak ozellıkle ögrencıler ıcın muazzam bır iştir.

neyse 15:00 marmaris yolcusu kalmasınnnn:!!!!!

Hocam tabi çalışsınlar. Parası güzeldir. Yani az bile kazansan harcayacak vaktin olmadığı için ister istemez birikiyor.
    Ee yemek yoldan, kıyafetlerin zaten şirketinkiler. Çarşıya ayda 3-4 kere ancak çıkabiliyorsun. İster istemez her ay para cepte kalıyor.

Yarın unutmazsam detaylı bir bilgilendirme yazısı yazayım ben.

• Ben en iyisi gidip başvuru yapayım napalım burada Isparta petrol gibi öz ısparta gibi firmalar var onlara bi danışayım

Danışayım ama bu firmalarda genelde host olmuyor muavin hem hostluk görevini üstleniyor ...

Ben HOST OLMAK İSTİYORUM
  • Modern hamallık. Esnaflık bile daha iyidir. En son yapılacak iş olmalıdır, kanımca.
  • sa kardeşlerim ben sene olarak 18 yaşındayım ama ay olarak girmedim lise sondayım nasipse haziranda mezunum host olarak çalışmak istiyorum sence olabilirmiyim ve hangi firmaları önerirsin ?
  • Arkadaşlar 18 yaşımı doldurdum ankarada oturuyorum lise mezunuyum yazın hostluk yapmayı düşünüyorum acaba hangi firmalara başvuru yapabilirim alımlar nerelerden yapılır yardımcı olursanız sevinirim
  • Geçen seneye kadar ben muavinlik ve hostluk yapıyordum şuanda 21 yaşındayım 17 yaşında başladım fakat genelde hobi olarak yapıyordum önceki sayfalarda mesajımda olucaktı hatta benim fikrim işiniz yoksa ve bir süreliğine çalışmak istiyorsanız deneyimlerime dayanarak söylüyorum eğer seviyorsanız yapın fakat sevmiyorsanız bu eziyet çekilmez özellikle peron arabalarından uzak durmak gerekiyor hiç uykusuz yorgunluk olarak perişan olursunuz ama yaz geldi tur yapıyor bir çok turizm firması ve muavin ihtiyaçlarıda oluyor ayrıca gayet zevkli oluyor ve alıcağınız para 2 katı artıyor doğal olarak yabancı turistlerin turlarında bahşiş alıyorsunuz sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim özel mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışıırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@n PolaT

Geçen seneye kadar ben muavinlik ve hostluk yapıyordum şuanda 21 yaşındayım 17 yaşında başladım fakat genelde hobi olarak yapıyordum önceki sayfalarda mesajımda olucaktı hatta benim fikrim işiniz yoksa ve bir süreliğine çalışmak istiyorsanız deneyimlerime dayanarak söylüyorum eğer seviyorsanız yapın fakat sevmiyorsanız bu eziyet çekilmez özellikle peron arabalarından uzak durmak gerekiyor hiç uykusuz yorgunluk olarak perişan olursunuz ama yaz geldi tur yapıyor bir çok turizm firması ve muavin ihtiyaçlarıda oluyor ayrıca gayet zevkli oluyor ve alıcağınız para 2 katı artıyor doğal olarak yabancı turistlerin turlarında bahşiş alıyorsunuz sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim özel mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışıırm.

zaten bende sadece yazın yapmak istiyorum kısa süreli acaba hangi firmaları önerirsin

• batu125 B kullanıcısına yanıt
    Bence bulunduğun muhitteki turizm firmalarına başvur git konus peron arabalası değil yani tur yapan firmalar hem zevk alırsın hemde daha çok para kazanarsın gezersin yok ben peron arabasında çalışacağım diyorsan otogara git firmalara başvur ben sana şimdi şu firma iyi diyemem gerek metro gerek kamil kocta çalışdım hepsinin ayrı derdi vardı ama ismi olan firmalar her zaman iyidir sen bilirsin ama önceliğin tur firmaları olsun.
  • ankara oturuyorum metronun aştideki yazıhanesine gitsem benimle ilgilenirler mi bide büyük firmalar hangi aylarda daha cok alım yaparlar?
  • Abilerim birde bana bi el atıverin şehir Isparta yaş 16 bu mesleği istiyorum yazın para kazanmam lazım

Not : Temmuzda 17 ye giricem.
  • arkadaşlar kamil koç 2014 güncel hostların aldıkları para ne kadar yada sanırım sefer saati üzerinden saatlik para alıyolarmış saatlik ücret ne kadar bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Arkadaşlar 17 yaşındayım host olmak istiyorum işe kabul ederlermi beni erzincana giden firmalardan birinde çalışmak istiyorum sevgilim orda hem görüşmek hemde harçlığımı çıkarmak için ne yapmam gerekir

Hocam 6 sene geçmiş üzerinden.merak ettim olabildin mi host.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Arkadaşlar 17 yaşındayım host olmak istiyorum işe kabul ederlermi beni erzincana giden firmalardan birinde çalışmak istiyorum sevgilim orda hem görüşmek hemde harçlığımı çıkarmak için ne yapmam gerekir

Yok valla hocam hatta hic basvuru bile yapmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun.6 sene geçmiş üzerinden içimden inşallah olmuştur dedim.inşallah evlilik nişan olmuştur o zaman:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun.6 sene geçmiş üzerinden içimden inşallah olmuştur dedim.inşallah evlilik nişan olmuştur o zaman:)

Yok be dostum o zamanlari simdi hatirlayinca lise asklariymis tabiriyle uyustugunu goruyorum. Simdi ki akilla dusununce gercekten uymadigimiz noktalar varmis. Herkes kendi yoluna gitti. Simdi ise zaten asktan filan sogudum okulun derdine dustum bitse de duzgun bir ise girip calissam gibisinden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok be dostum o zamanlari simdi hatirlayinca lise asklariymis tabiriyle uyustugunu goruyorum. Simdi ki akilla dusununce gercekten uymadigimiz noktalar varmis. Herkes kendi yoluna gitti. Simdi ise zaten asktan filan sogudum okulun derdine dustum bitse de duzgun bir ise girip calissam gibisinden.

Hayırlısı olsun o zaman hakkında ne diyelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun o zaman hakkında ne diyelim.

Sagol dostum

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.