Şimdi Ara

Hosting almak istiyorum yardım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_90385072/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: arekamint

quote:

Orijinalden alıntı: pop-up

Toplu mail gönderimi için bence de dışarıdan hizmetler satın almalısın. Mailchimp var mesela Gözatabilirsin.
    Onun haricinde hosting hizmetinde kurumsal bir firmadan şaşmamalısın aksi halde hata yaparsın.
    Bir ara önceden alan adı satın almıştım. İsmini şuan unuttum. Eskisi gibi hizmet vermemeye başladı. Sonra hosting ve alan adımı natroya taşımak istedim natroya taşıdım hostingimi çokda performansı iyiydi bir çok domainim de çok hızlı ve güzel bir şekilde çalışıyordu. Bir alan adımın transfer kodunu eski çalıştığım şirket vermeyince alan adımın mecbur bitiş süresini bekledim. Tekrar natro'dan satın aldım.

Demem o ki kurumsal olmayan büyük firmalar her zaman kötü şeyler yapabilir şuan 6buçuk yıldır
    natro.com
    Sınırsız Web Hosting | Türkiye’nin Hosting Markası
    http://www.natro.com
    ile çalışıyorum. Çok iyi gidiyor sitelerimizin hit durumu da gün içerisinde çokça hit kaldırıyor. Çalıştığım firmamı da natrodan hizmet almaya ikna ettim. Çalıştığım firmamın da sunucusu var. Bu yüzden rahatça tercih edebilirsiniz.

Hocam kötü şeyler yaşamışsınız geçmiş olsun umarım jenerik bir domaini bu şekilde riske atmamışsınızdır...

Katılıyorum hocam yazdıklarınıza alan adı kesinlikle "merdiven altı" diye tabir edilen firmalardan alınmamalıdır. Aynı şekilde hosting de öyle çünkü sizin dosyalarınızı da kopyalabilirler. Temanızı sitenize yazdığınız özgün içeriklerinizi bir çok şeyi alabilirler ve bunların hiç biri riske edilip küçük firmalardan satın alınmamalıdır.

Zaten hocam küçük firmalardan doğru düzgün bu zamana kadar hizmet alamadım. Büyük firmadan alayım dedim bu sefer İsimtescilden hosting aldım kampanya vardı çok ucuzdu aldım. Ve sonucu ise yine hüsran. sonra bir tavsiye yoluyla natrodan hizmet aldım şimdi sizin gibi uzun süredir kullanıyorum. Özellikle windows - linux geçişi bir harika kesinlikle. Panelleri de basit yurt dışı firmaların panellerinden bile daha basit. Tek sıkıntısı dolar ile satış yaptıkları için fiyat pahalı olabiliyor zaman zaman tabi döviz kuru düşünce yine aynı şekilde devam. Şuan 2.10'u gördü dolar

Geçmiş olsun hocam. gerçekten yazık olmuş.. Çok büyük bir risk eğer jenerik domainse zaten ben o transfer kodunu vermeyen firmaya ezziyet yapardım.

Hocam natroya geçmekle iyi yapmışsın. Ben küçük firma olmayan isimtescil'de dahi bir çok sorun yaşadım. Ki sonradan biraz araştırınca anladım isimtescilden kimse memnun değilmiş. Ama suç benim neden araştırmadıysam. Bir telefon alırken bile araştırıyoruz. Sitelerimizi emeklerimizi barındıracak yer için hiç araştırma yapmıyoruz.

Neyse ki sonra bir çok kişiye sordum soruşturdum. Baya detaylı araştırma yaptım artık teknik tabirleri bile öğrendim bu sektörde en iyi desteği veren ve hizmeti sunan natroyumuş. daha da araştırmaya gerek duymuyorum ki zaten taşıdığımdan bu yana da sorun yaşamadım. Umarım yaşamam da alan adlarımı da taşıdım şimdi natro'ya ne olur ne olmaz.

• Beni kimse yanlış anlamasın ama eğer hosting tercih edeceksem muhakkak yabancı firmalrın tekliflerine bakardım. Ki bu firmalar artık Türkçe destek vermekte. Örnek GODADDY. Ben açıkçası 5-6 yıldan beridir kullandığım hostgator'dan sonra godaddy'yide tavsiye ederim. Ama son karar sizin tabi ihtiyaçve bütçeye göre değişir tercihler.

http://eniyiyabancihosting.com/inceleme/hostgator-nasil-hostgator-hakkinda-hersey/
    veya
    http://eniyiyabancihosting.com/inceleme/godaddy-hosting-nasil-godaddy-hakkinda-hersey/ burdan kıyaslamalara bakın derim karar vermeden.

• ayzeff A kullanıcısına yanıt
    bu hosting kadar dandik bir hosting yok, kesinlikle tavsiye etmem sadece dolandırılırsınız..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.