Şimdi Ara

Hosting almak istiyorum yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç site kuracağım,hosting konusunda sizlerinde fikirlerini almak istedim.

ihs.com.tr
    turkishost.com

buralardan aldığım domain ve hostlar var.. Bunları tercih sebeplerim.

ihs çok profesyonel ve 7/24 desteği var yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum bir kere sorun oldu telekom kaynaklıydı
    en ufak sorunum olmadı sunucularıda oldukça hızlı
    ihs.com.tr nin kullanıcı paneli falan çok kullanışlı yani hiç bilmeyen biri bile kolaylıkla istediğini yapabilir,güzel bir arayüzü var sizi yönlendirici bir panel
    eksiği asp olmaması :)

turkishost dan host aldım,herhangi bir sorun olmadı ama ihs kadar hızlı değiller, bunları tercih sebebimse fiyatları makul olmaları,
    turkishost un panelide iyi ama bilmeyenler zorların
    asp ve php destekliyor.

ihs subdomain 1 tane veriyor. trafiği az,veritabanı 1 tane yani hizmet çok iyi ama sundukları çok kısıtlı
    turkishost bol keseden veriyor sağolsunlar.:)

Biraz karışık bir yazı gibi oldu farkındayım :)

Uygun fiyata güvenilir bir host arıyorum
    Mailing yapacağım sunucuları önemli onun için
    Trafiği yüksek olmalı

• Size gerekli olan tahmini alan ve trafik bilgilerini verirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
  • 1000 mb alan
    min. 15 gb trafik
    birkaç subdomain
    en az iki veritabanı
    olmalı

birde mailing yapıcam bu çok önemli sunucu spam olayları falan

teşekkürler
  • Mailing olayı olmasa istediğiniz özellikleri karşılaya bilirdik.
  • Mailing yapmama ne gibi engel olabilir
  • Sizinde belirttiğimiz gibi spam mail şikayetleri
  • mailing işini başka bir program üzerinden yaparsanız, sunucular için sorun olmayabilir.
    Ama bu da extra ücret ödemenizi gerektirebilir.

Bunun dışında mailing için ayrı hosting alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulerr

Sizinde belirttiğimiz gibi spam mail şikayetleri

İnceleyebileceğim link verebilir misiniz
  • çok ucuzu host ve domain sitesi wep site acmak artık cok kolay
    verdikleri imkanlarla süper bir firma 3ix
    ben şuan hem host ve domain aldım rahatım sizde almak isterseniz

referans kodumdan satın alırsanız sevinirim
    www.3ix.org
    Client Area - 3iX
    http://www.3ix.org/sys/aff.php?aff=10195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucankus92 -- 18 Nisan 2011; 10:45:27 >
  • web sayfamızwww.seriport.com
  • Hosting veya domain almak isteyenlar için hostgator domain ve hosting paketlerinde en iyi fiyat en sağlam hizmet 24 saat kesintisiz iletişim ....

Hosting almak , hosting almak istiyorum , domain almak , domain almak istiyorum gibi sorulara verilen en güzel cevap......

Hostgator şirketi 2002 yılında kuruldu. Yaklaşık 5 milyon web adresi bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda en hızlı , güvenli hosting firması adından oldukça fazla söz ettirdi.....

Şimdi eğer basit bir web sayfası kuracaksanız size WEB HOSTİNG paketini öneriyorum.

Pakete ulaşmak için tıklayınız . Aynı zamanda size $ 9,99 dolar değerinden indirim kuponu hediye => yuksekkazancwebhosting

Eğer ;

BAYİ HOSTING , VPS HOSTING , DEDICATED SUNUCU alacaksanız size % 25 oranında indirim sağlayacak kupon hediye edilecektir. Herhangi bir paketi almak için burayatıklayınız. % 25 ORANINDA indirim kuponunu şuradakisitemden alacaksınız....

• Geç oldu aldım . önümüzdeki ay tekrar alıcam mutlaka bakarım
  • Sim iletişim teknolojileri olarak hızlı ve güvenli sunucularımız ile kaliteli hizmet veriyoruz.

%100 Müşteri Memnuniyeti ile tüm ihtiyaçlarınıza güleryüzlü hizmet garantisi!

Tüm hizmetlerimizde her zaman ekonomik fiyat ile en üstün hizmet kalitesi!

Güçlü ve hızlı sunucular ile %99 FTP ve web site erişimi garantisi!

13 yıllık bilgi birikimi ve güvenli web hosting hizmetlerimiz ile web sitelerinizi sunucularımızda güvenle barındırabilirsiniz.

Esnek ve geleceğe dönük ihtiyaçlarınızı karşılayacak uygun fiyatlı windows platform web hosting paketlerimizden bir tanesini seçebilirsiniz.

Aşağıdaki adresten hosting paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

www.similetisim.com
    http://www.similetisim.com

Firma Bilgileri:

• Ünvan: Sim iletişim teknolojileri bilişim ve güvenlik hizmetleri
    • Adres: Kordonboyu Mah. Marmara Cad. Martı Apt. No: 5 Dükkan: 2 - Atalar - Kartal - İSTANBUL
    • Kuruluş Yılı: 1999
    • Tel: +90 216 386 87 63
    • Tel: +90 216 506 16 26
    • Web:www.similetisim.com.tr
    • E-Posta: destek@similetisim.com
    • Vergi Dairesi: Pendik
    • Vergi Numarası: 7410403736
    • BTK Yetki Belgesi: YS-2750

• hosting sorgulama'yı tercih edebilirsiniz.
  • Toplu mail gönderimi için bence de dışarıdan hizmetler satın almalısın. Mailchimp var mesela Gözatabilirsin.
    Onun haricinde hosting hizmetinde kurumsal bir firmadan şaşmamalısın aksi halde hata yaparsın.
    Bir ara önceden alan adı satın almıştım. İsmini şuan unuttum. Eskisi gibi hizmet vermemeye başladı. Sonra hosting ve alan adımı natroya taşımak istedim natroya taşıdım hostingimi çokda performansı iyiydi bir çok domainim de çok hızlı ve güzel bir şekilde çalışıyordu. Bir alan adımın transfer kodunu eski çalıştığım şirket vermeyince alan adımın mecbur bitiş süresini bekledim. Tekrar natro'dan satın aldım.

Demem o ki kurumsal olmayan büyük firmalar her zaman kötü şeyler yapabilir şuan 6buçuk yıldır
    natro.com
    Sınırsız Web Hosting | Türkiye’nin Hosting Markası
    http://www.natro.com
    ile çalışıyorum. Çok iyi gidiyor sitelerimizin hit durumu da gün içerisinde çokça hit kaldırıyor. Çalıştığım firmamı da natrodan hizmet almaya ikna ettim. Çalıştığım firmamın da sunucusu var. Bu yüzden rahatça tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pop-up

Toplu mail gönderimi için bence de dışarıdan hizmetler satın almalısın. Mailchimp var mesela Gözatabilirsin.
    Onun haricinde hosting hizmetinde kurumsal bir firmadan şaşmamalısın aksi halde hata yaparsın.
    Bir ara önceden alan adı satın almıştım. İsmini şuan unuttum. Eskisi gibi hizmet vermemeye başladı. Sonra hosting ve alan adımı natroya taşımak istedim natroya taşıdım hostingimi çokda performansı iyiydi bir çok domainim de çok hızlı ve güzel bir şekilde çalışıyordu. Bir alan adımın transfer kodunu eski çalıştığım şirket vermeyince alan adımın mecbur bitiş süresini bekledim. Tekrar natro'dan satın aldım.

Demem o ki kurumsal olmayan büyük firmalar her zaman kötü şeyler yapabilir şuan 6buçuk yıldır
    natro.com
    Sınırsız Web Hosting | Türkiye’nin Hosting Markası
    http://www.natro.com
    ile çalışıyorum. Çok iyi gidiyor sitelerimizin hit durumu da gün içerisinde çokça hit kaldırıyor. Çalıştığım firmamı da natrodan hizmet almaya ikna ettim. Çalıştığım firmamın da sunucusu var. Bu yüzden rahatça tercih edebilirsiniz.

Hocam kötü şeyler yaşamışsınız geçmiş olsun umarım jenerik bir domaini bu şekilde riske atmamışsınızdır...

Katılıyorum hocam yazdıklarınıza alan adı kesinlikle "merdiven altı" diye tabir edilen firmalardan alınmamalıdır. Aynı şekilde hosting de öyle çünkü sizin dosyalarınızı da kopyalabilirler. Temanızı sitenize yazdığınız özgün içeriklerinizi bir çok şeyi alabilirler ve bunların hiç biri riske edilip küçük firmalardan satın alınmamalıdır.

Zaten hocam küçük firmalardan doğru düzgün bu zamana kadar hizmet alamadım. Büyük firmadan alayım dedim bu sefer İsimtescilden hosting aldım kampanya vardı çok ucuzdu aldım. Ve sonucu ise yine hüsran. sonra bir tavsiye yoluyla natrodan hizmet aldım şimdi sizin gibi uzun süredir kullanıyorum. Özellikle windows - linux geçişi bir harika kesinlikle. Panelleri de basit yurt dışı firmaların panellerinden bile daha basit. Tek sıkıntısı dolar ile satış yaptıkları için fiyat pahalı olabiliyor zaman zaman tabi döviz kuru düşünce yine aynı şekilde devam. Şuan 2.10'u gördü dolar

• bi kaç site açacaksan Kendi Sunucumdan verebilirim uygun fiyata orta yolu buluruz.Sınırları beraber çizeriz, İlgilenirsen ÖM atarsın.Sağlıcakla
  • hosting konusunda kesinlikle kardeşimwww.radyohostingpaketleri.com linux ve windows bayi paketlerini incele ben kullanıyorum. gayet hızlı bayilik paketleri var. kesinlikle öneririm. üstelik çok uygun fiyatlara sınırsız domain açma eklemişler.
  •  Hosting almak istiyorum yardım ?

Sirket Unvani: VEBGALERISI INTERNET VE BILISIM TEKNOLOJILERI LTD. STI.
    WEBGALERISI, BURSA TICARET VE SANAYI ODASINA (BTSO) NA KAYITLIDIR
    Vergi No: 883 032 08 08
    Vergi Dairesi : YILDIRIM
    YS BELGE NO 2665

• Uygun fiyata güvenilir hosting hizmeti için arkadaşlar natro.com'u önermiş
    160 binden fazla müşterileri var zaten bende farklı bir firma önermeyeceğim. Natro.com müşterisiyim uzun süredir. Xserver ve hosting hizmetlerim var domainimi de zamanında oradan almıştım.
    Açıkcası ilk deneyimimdi natro daha da değiştirme gereği duymadım ben. Mailing yapmanı tavsiye etmem. Sitelerimin çoğu yüksek trafikli fakat en ufak yavaşlama söz konusu olmadı şuana kadar.Fiyatları da bence piyasaya ve verdikleri hizmete göre çok makul düzeyde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.