Şimdi Ara

Hosting arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 250 mb alana sahip ve aylık 2 gb trafiğe izin veren ve hesaplı bir hosting arıyorum

daha önce kullandığım hosting hesaplı ama siteme her 5 tıklamamdan 2 sinde ulaşamıyorum. Bu da bir site için çok kötü bir durum.ulaşamadığım bir siteye para ödüyorum. en yakın zamanda sitemi transfer edeceğim. Hostingi satmadan önce yok kesintisiz serverlar falan filan ama kullanmaya başlayınca işin aslını anlıyor insan.

Lütfen sizin bildiğiniz ve bu işi sağlam yapan firma varsa tavsiyede bulunabilrimisiniz

• İsterseniz biz yardımcı olabiliriz.Sunucularım yenidir.Ayrıca deneme süreside verebiliriz hostunuz için
    ayrıca istediğiniz paketi size :

35 YTL ye verebiliriz.

www.ekolservers.com msn@ekolservers.com
  • 500 mb linux hostu yıllık 39,90 ytl ye 500 mb windows hostu da 44,90 ytl ye veriyoruz her hangi bir sorun durumunda kalan süreyi 2 kat daha uzatıyoruz pm atarsan yardımcı olurum istersen msn iletisim@sheney.com yardımcı olamaya çalışırım
  • http://www.natro.com/webhosting/Hosting-Detaylari-Linux.asp?ID=301
    500MB alan Yüksek Uptime Yüksek Hız 22$ Daha ne duruyosun.
  • 100 mb alan 2 gb band sınırsız sub sınırsız mail ftp erişimi güvenlik 7/12 destek Tasarım agacıda koymaktayız
    Yıllık sadece 15 ytl dnd sunucularımız ns1.yucegrafik.com ns2.yucegrafik.com iletişime gecmek icin destek@yucegrafik.com
  • Linux hosting ihtiyacınız konusunad yardımcı olabilrim
    msn@mence.net i ekleyin görüşelim
    iyi günler
  • Merhaba

Benim sitelerimin bir kısmı hostticaret.net(linux) de bir kısmı hostavrupa.net(windows) de barınmaktadır ve gayet memnunum.

Mence de iyidir daha doğrusu hizmetini tam deneme fırsatım olmadı ama güvenilir biridir.

pozitifinternet serkanda işin bilincinde güvenilir hizmet alınabilecek bir yerdir.

Daha büyük konumlanmış firma istersenizde hostcini.com işinizi fazlası ile görecektir.

Param çok kafam rahat etsin diyenlerede kuşkusuz vt.com.tr

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 27 Kasım 2007; 22:33:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

Merhaba

Benim sitelerimin bir kısmı hostticaret.net(linux) de bir kısmı hostavrupa.net(windows) de barınmaktadır ve gayet memnunum.

Mence de iyidir daha doğrusu hizmetini tam deneme fırsatım olmadı ama güvenilir biridir.

pozitifinternet serkanda işin bilincinde güvenilir hizmet alınabilecek bir yerdir.

Daha büyük konumlanmış firma istersenizde hostcini.com işinizi fazlası ile görecektir.

Param çok kafam rahat etsin diyenlerede kuşkusuz vt.com.tr

Saygılarımla,

Linux windows hiç farketmez hakan abi açalım sana bir hosting linuxdan onuda dene

• 25 ytl ye vere bilirim yıllık iletişim için mail ; senin.mr.pin.kim@hotmail.com
  • Merhaba,
    Sonuç ne oldu, anlaşmaya vardın mı? kullanıyor musun?
    Bilgilendirirsen iyi olur.
  • 500 mb web alanı
    500 gb trafik
    email,mysql vs.. herşey sınırsız yıllık 60 ytl..
  • 250 mb web alanı
    20 gb trafik
    Windows server
    25 ytl..
    tolga-080@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga014 -- 7 Aralık 2007; 14:41:43 >
  • bak sana 1 hafta deneme süresi veririm. beğenirsen parayı yatırıp, devam edersin.

250 mb ve trafikte ayarlarız. msnye ekle konuşlım.

admin@kraliz hosting.com
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.