Şimdi Ara

Hosting+Domain Ariyorum (Cözülmüstür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay öncesine kadar hosting firmamdan cok memnundum fakat hosting firmasinin baska birisine satilmasindan dolayi sürekli sorun cikartiyorlar sitemde divx filmler,mp3 video klip warez&creck,adult,program v.b gibi paylasimlar vardi hosting firmasinin simdiki sahibi ise bütün bunlarin yayinlanmasi icin extra kendilerine tekrar para ödememi aksi takdirde hostingin kapanacagini söylediler ve hostingde sürekli sorun cikmaya basladi sorunlar karsisinda kendilerine ulasmaya calisiyorum ama msn de hic online degiller yazmis oldugum maillerede hic cevap vermiyorlar!ayni sekilde sorun cikartmayan saglam güvenilir ve tam destek saglayan fiyati uygun hosting + domain ariyorum.... smf forum sitesi icin yasakci ve engelci olmayan önere bileceginiz hosting firmalari varmi??

önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim...iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syk38 -- 8 Eylül 2008; 18:51:30 >

• Merhabalar ;

Hosting için yardımcı olabiliriz, messenger adresimiz ile bizimle irtibat kurabilirsiniz veya ticket açabilirsiniz.

satis@microbilisim.net
    bilgi@microbilisim.net

Faaliyet belgemiz mevcuttur.

İyi günler - çalışmalar.
  • Faaliyet belgeniz varsa, nasıl yasak olan içerikleri sorun etmiyorsunuz kendinize.???

Hizmet arayan kişi;

"yasakci ve engelci olmayan önere bileceginiz hosting firmalari varmi??"

bunu belirtiyor.?

Faaliyet belgesinin amacını sanırım biliyorsunuz.
  • http://hayalserver.com buradan bakabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_PcDelisi

http://hayalserver.com buradan bakabilirsiniz

sanırım hizmet tam anlamıyla yeterli gelmedi bu tarihi uzattınız sanırım
    Not : unutmadan bugün ayın 8 i

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtiEksi -- 8 Eylül 2008; 14:09:16 >

• 1024 mb(1GB) alan
    9000 mb(9Gb) Trafik
    Sınırsız SubDomain
    Sınırsız Mail Adresi
    Yıllık 20 Ytl
    Domain 13 Ytl
    Toplam 33 Ytlye Sağlayabilirim

İletişim : kursatcanak@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KürsatBey -- 8 Eylül 2008; 15:10:43 >
  • edit,
    konuya mesaj yazamayan arkadaşım için yaptığım deneme, özür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sovereign_Khan -- 8 Eylül 2008; 15:21:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrupai
    hocam hostingi hayirlisiyla temin ettik domainide senden temin edelim:) bir arkadasa yardimci oldugun icin saglam insan oldugun belli onun icin domanide senden alalim bir zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: syk38

quote:

Orjinalden alıntı: Avrupai
    hocam hostingi hayirlisiyla temin ettik domainide senden temin edelim:) bir arkadasa yardimci oldugun icin saglam insan oldugun belli onun icin domanide senden alalim bir zahmet

Merhaba ben domain veyahut hosting satmıyorum sadece arkadaşa yardımcı olabilmek için host açtım. işi görülsün diye. Fakat domin konusunda yardımcı olurum tavsiye edeceğim firmalar olabilir.
  • PM ile msn adresimi yolladim msn eklersen memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: syk38

PM ile msn adresimi yolladim msn eklersen memnun olurum

msn ekledim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.