Şimdi Ara

hosting icerisinde mozilla calistirma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konuyu buraya mi acacagim bilemedim, sizlerden bir istegim olacakti, cok arastirdim ama bulamadim internette.
    bir hosting icerisinde mozilla firefox calistirmamiz mumkunmu?
    24 saat calisir durumda kalmasi gerekiyor.
    mozilla eklentisi 24 saat calisacam olan bir web sayfasi var pc acik kalir kalmaz belli olmuyor elektirik vs gidiyor
    ama bir hosting alsam icerisinde mozilla calistirabilirmiyim veya nasil calistirilabilir

tesekkurler yardimlariniz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaneroglu

arkadaslar merhaba,

konuyu buraya mi acacagim bilemedim, sizlerden bir istegim olacakti, cok arastirdim ama bulamadim internette.
    bir hosting icerisinde mozilla firefox calistirmamiz mumkunmu?
    24 saat calisir durumda kalmasi gerekiyor.
    mozilla eklentisi 24 saat calisacam olan bir web sayfasi var pc acik kalir kalmaz belli olmuyor elektirik vs gidiyor
    ama bir hosting alsam icerisinde mozilla calistirabilirmiyim veya nasil calistirilabilir

tesekkurler yardimlariniz icin

Merhabalar;

Hosting içerisinde mozilla çalıştıramazsınız çünkü sunucuya erişiminiz bulunmamaktadır. Fakat, kendinize ait bir sunucu edinirseniz içerisinde mozilla firefox yazılımını çalıştırabilirsiniz. Uygun fiyatlı sunucu çözümü ise VPS/VDS sunuculardır. Web sitemizden aylık 14.90 TL'den başlayan fiyatlarla VDS sunucu görebilirsiniz. Windows 7 kurulumu yapılmasını isterseniz, içerisinde sorunsuzca Firefox çalıştırabilir ve sunucu 24 saat açık olması nedeniyle Firefox tarayıcınız asla kapanmayacaktır.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim guzel bir fiyat guzel bir islem, inceleyip size donus yaparim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.