konuyu buraya mi acacagim bilemedim, sizlerden bir istegim olacakti, cok arastirdim ama bulamadim internette. bir hosting icerisinde mozilla firefox calistirmamiz mumkunmu? 24 saat calisir durumda kalmasi gerekiyor. mozilla eklentisi 24 saat calisacam olan bir web sayfasi var pc acik kalir kalmaz belli olmuyor elektirik vs gidiyor ama bir hosting alsam icerisinde mozilla calistirabilirmiyim veya nasil calistirilabilir
tesekkurler yardimlariniz icin
quote:
Orijinalden alıntı: serkaneroglu
arkadaslar merhaba,
konuyu buraya mi acacagim bilemedim, sizlerden bir istegim olacakti, cok arastirdim ama bulamadim internette. bir hosting icerisinde mozilla firefox calistirmamiz mumkunmu? 24 saat calisir durumda kalmasi gerekiyor. mozilla eklentisi 24 saat calisacam olan bir web sayfasi var pc acik kalir kalmaz belli olmuyor elektirik vs gidiyor ama bir hosting alsam icerisinde mozilla calistirabilirmiyim veya nasil calistirilabilir
tesekkurler yardimlariniz icin
Merhabalar;
Hosting içerisinde mozilla çalıştıramazsınız çünkü sunucuya erişiminiz bulunmamaktadır. Fakat, kendinize ait bir sunucu edinirseniz içerisinde mozilla firefox yazılımını çalıştırabilirsiniz. Uygun fiyatlı sunucu çözümü ise VPS/VDS sunuculardır. Web sitemizden aylık 14.90 TL'den başlayan fiyatlarla VDS sunucu görebilirsiniz. Windows 7 kurulumu yapılmasını isterseniz, içerisinde sorunsuzca Firefox çalıştırabilir ve sunucu 24 saat açık olması nedeniyle Firefox tarayıcınız asla kapanmayacaktır.