Şimdi Ara

Hosting seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yakın zamanda açılacak sitem için hosting seçimi konusunda zorlanıyorum. Sitenin hiti ortalama günde 20-30 bin tekili aşabilir. Birde haber sitesi olacak. Bu durumda siteyi zorlanmadan kaldırabilicek bir hosting paketi arıyorum. Natro v.s. baktım ama vps falan seçenekleride varmış sanırım pek bilgi sahibi değilim. Ne önerirsiniz?

• İlk başlarda normal bir web hosting ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum..Daha sonra siteniz hitlenmeye başladıkça vds & dedicated kademe kademe geçiş yaparsınız..
    Dilerseniz telefondan da detaylı bir bilgilendirme yapabilirim size.
    Hayırlı akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem10ur

Merhabalar, yakın zamanda açılacak sitem için hosting seçimi konusunda zorlanıyorum. Sitenin hiti ortalama günde 20-30 bin tekili aşabilir. Birde haber sitesi olacak. Bu durumda siteyi zorlanmadan kaldırabilicek bir hosting paketi arıyorum. Natro v.s. baktım ama vps falan seçenekleride varmış sanırım pek bilgi sahibi değilim. Ne önerirsiniz?

Merhaba;

Web siteleri açıldığı ilk günlerde herzaman yüksek oranda hit almamaktadır. Bu nedenle de başlangıç olarak web hosting hizmetinden yararlanmanızı ve ilerleyen süreçte hosting firmanızın önerilerini uygulamanızı tavsiye etmekteyiz. Web hosting hizmetlerinde paylaşımlı sunucular olduğu için, sunucuyu zorlayan siteler barındırılmamaktadır. Bu aşamadan sonra VPS/VDS sunucu önerisinde bulunmaktayız. Ve, sonrasında bu süreç ilerleyecektir...

Ancak, ilk olarak boşuna masraf yapmamanız, vereceğiniz o masraf yerine reklam satın almanız için web hosting hizmeti önermekteyiz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• bence web hosting için en kaliteli ve fiyat olarak da uygun firmahttp://www.webim.com.tr/'dir. Bu firmayı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet45 -- 25 Temmuz 2013; 15:44:30 >
  • Hosting sorgulama tercih edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Yeni hosting Firmamız :)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.