Bildirim
hosting tavsiyesi?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
20 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Natro için bir zamanlar pek iyi yorumlar yoktu fakat niobeweb in sunucularının hizlı oldugunu duymuştum..Bütün bilgim bu kadar:) -
Natro şu anda Grid Telekomda barınıyor, barındığı yer TR nin en kaliteli yerlerinden ama, bir ara ciddi saldırılara maruz kalmıştıç
Şimdi durum nedir bilemiyorum ama TR ' nin yeni TürkTicareti olma yolunda hızla ilerliyorlar. -
Ben bir ara natroyu denemek için hosting aldım fakat bazı sebeblerden dolayı memnun kalmadım.Para iadesi istedim ertesi gün sabahı paramı iade etmişlerdi..Forumda işini layıkıyla yapan müşteri memnuniyetini ve teknik desteği ön planda tutan arkadaşlar mevcut.natro ve niobeweb'e bağlı kalmamanızı öneririm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X