Şimdi Ara

Seedbox ve VPS Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir up-down amacıyla seedhost.net firmasından aldığım seedboxu kullanıyordum.

Aldığım paket 20 euroluk paket olan
    1GB ram
    250 GB hdd
    300 TB trafik
    Özelliklerine sahip bir paket. Şu anda 18 euro olmuş.

Her şeyi çok güzel fakat tek kusuru linux işletim sistemi olması. Bilmeyen için Linux kullanması son derece güç bir işletim sistemi. Her ne kadar seedboxı alırken bütün gerekli programlar hazır geliyor olsada en ufak bir problemde bilgisizliğinizden dolayı günlerce beklemek zorunda kalıyorsunuz.

Velhasılı kelam; Sizin önerdiğiniz, dosya aktarım hızları yüksek, rarlama süreleri çok uzun olmayan, Performans/fiyat olarak yüksek, en önemlisi windows işletim sistemli seedbox önerilirizi bekliyorum.

Bu arada Vds ve Dedicated arasındaki fark nedir? Up down için uygun performans ve hızzlarda önerileriniz var mıdır bununla ilgili olarak?

• Valla rarlama için işlemci gücü iyi bi makine olması lazım. Genelde 2 çekirdekli işlemciler kullanılıyor. İ7 920 ve üstü kullanan bir makine seçerseniz (ki çoğu satıcı makineyi ve ram miktarını gizler) sorun olmaz.

Bende seed.st (100 - 100) var ama makineleri çok zayıf onu söyliyim. Bırak rarlamayı 7 gb veriyi kontrol ederken bile hız taban yapıyor. Yani rarlama süresince upload / download sıfır olacaktır. Hatta aynı makinede tüm kullanıcıları bile kitleyebilirsiniz.

Dediğim gibi tercihinizin en az 1 gb ram (size düşen miktar) ve i 920 ve üzeri bir sistemde kullanırsanız rarlama arkada yapılabilir.
  • Seedbox ve yeni vps paketlerimiz için sayfamızı ziyaret edin.

www.hizliseedbox.com
  • Konu googleda birinci sıraya yükselmiş. Reklamcı arkadaşlarda konuyu basmış iyi mi
  • Konu açılmışken bir sorayım.. Seedbox kullanırsak ağda takip edilme gibi bir durum olabilirmi? İndirdiğimiz şeyler gizli kalır mı yani?
  • Ağda takip derken :)

Senin ip in takip olmaz. Seedboxa çekersin o ****ken sende cihazına çekeceğin için ip takibi yapılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesaire86

Ağda takip derken :)

Senin ip in takip olmaz. Seedboxa çekersin o ****ken sende cihazına çekeceğin için ip takibi yapılamaz.

yılıdzlı yerde ne yazıyo??

Geçende seedbox kiraladım 1 haftalığına.. toren t dosyalarını seedboxa yükledim ve oraya download ettim. sonrada ftp ile bilgisayarıma indirdim. ip'm bi şekilde kayıt edilip takip edilmemiştir değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV Tavsiye & Öneri
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadarını takip edecek adam zaten seni mac adresinden bile takip eder... Abartı olur. Seed ler ken yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 20 Şubat 2012; 19:37:21 >
  • Mac adresi ip gibi iz bırakmıyor ama bildiğim kadarıyla.. Yani gerçek zamanlı olarak biri bu yazıyı yazdığımda takip ediyorsa görebilir mac adresimi.. ama site mac adresimin kaydını tutmadığı için geriye dönük bir araştırma olmuyor bildiğim kadarıyla.. ama ip adresleri her türlü kayıt altında. donanımhabere mahkeme kararı gelse şu ip şu saate şu kadar siteye bağlı kalmıştır gibi bir rapor oluşturabilir ama. bilmem yanlışmıyım?

şimdi benim asıl derdim şu, sende takip etmişsindir, kimi torren t cilere bi avukatlık bürsoundan ihtar çekiliyor. DH'de de konusu var hatta. Bildiğimiz gibi utorren t gibi programlarla dosyaları çekerken ip adresi cümle aleme açık.. ip'leri bulmak çok ama çok kolay.. bu seedboxlar sayesinde ama durum farklı. ben ip'mi sadece seedboxuma veriyorum. bizim mahkemeler veya avukatlık büroların o seedboxlara yaptırım da uygulamaz diye düşünüyorum... yani herhangi bir ihtara karşılık güvendemiyiz? ne dersin?

• 15 gün önce VPS sunucu arayışlarım sonucunda DigitalOcean la bende karşılaştım.
    5$ aylık ücrete 1 core CPU 512MB Ram ve 1 TB BW veriyolar. Amsterdam'da sunucuları var ve ping süreleri gayet düşük.
    Üstelik 2014SSD promosyon koduyla hesabınıza 10$ lık ücretsiz yükleme yapıyorlar. Yani 2 aylık ücreti peşin vermiş oluyorlar.
    Site arayüzleri çok temiz ve çok kullanışlı. Tavsiye ederim. Deneyin derim.

Link: https://www.digitalocean.com/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.