Açmayı düşündüğüm muzik sitesi için host aramaktayım. 250mb ve aylık trafiği 50 gb altında olmayan (ve benim başımı ağırtmayacak) Türkiyede yada dünyanın herhangi bir ülkesinde, uygun host ariyorum (dedicated da olur).
Dediğim gibi benim için önemli olan Aylık trafik durumu ve ücreti. Tavsiyede bulunanlara şimdiden teşekkürler.
Aynı zamanda ücretsiz alan veren ve aylık transferi yüksek olan yerler var ise bildiğiniz, onlarıda paylaşırsanız sevinirim.
250 mb alan 5gb bandwith i aylık 4.95$ a verebilirim. 250mblık alanla kassan 2 gb lık trafik yaparsın. senin dediğin 50gb çok uçukbi rakam hiçkimse böle bişeyi gerçekleştiremez. ki sen bana aylık 4gb lık trafik yaparım dersen söle ben sana sponsör olup bedavaya veririm. ama bazı şartlarım olur.
Hocam ben mp3 sitesi açıcam trafik ilk başta olmasa bile belli bir süre sonra artacaktır.
merhaba aynı hostu benden ayLık 4$ a aLırsın KDV içinde .. Ancak aynı host derken Mydonose nin dediği gibi bir hostu .. Bu hosttaq tüm yetki sende oLur .. Bunun dışında eğer istersen sponsor şekLinde bir host payLaşımı yapabiLiriz .. 500 Mb aLan artı sınırsız trafik var ancak bunda yetki sende oLmaz sana bir şifre veririm aynı şifrede bendede oLur .. ve bunun için ücret ,istemem .. Bu forumda buLunan 2-3 kişiye bu şekiLde host sağLıdım .. 1-2 kişiyede küçük aLnda yetki onLarda host sağLadım ..