Şimdi Ara

hostingi anlatan kitap varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar Hosting Konusunda her bir detayı anlatan bütün kontrol panellerinide anlatan bir kitap varmı
    veya nette bulunan dökümanlarda olur. araştırdım ama ben bulamadım,

• e yok artık
  • Kitap varda ingilizce. Cpaneli pleski anlatan. İşine yararsa vereyim.
  • bence en iyisi deneme yanılma yoluyla kurcalama ile öğren derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

e yok artık

arkadaşım merak etme hosting konusunda bilgiliyim sadece hostingi öğrenmek isteyen yakınlarım var. bende anlatmaktan sıkıldığım için kitap tavsiyesi istedim. önemli olan kişinin açtığı site değil verdiği hizmettir.web tasarımını da biliyorum öle dandik temp. ler indircek kadarda zevksiz insanda değilim. bu devirde kim var bana söylermisin istisnalar haricinde hazır temp kullanmayan, sitelerdeki resimlerin ve diğer görsel lerin kopya olmadığını söyleyen. ayrıca dolandırıcımıyımda şirket olmadan ben şirketim diyeyim. sen beni tanıyormusunda bi kitap adı sordum diye bunları yazabiliyorsun varsa tavsiyen yaz yoksa yazma .ben burada sadece hosting ve panellerin kullanım ile ilgili bir kitap varmıdır diye sordum.

MaverickGizli kardeşim sanada çok teşekkür ederim kitaba gerek kalmadı arkadaşıma ben anlatacağım bildiğim kadarıyla

hussoloji kardeşim sanada teşekkür ederim

herkese saygılarımla,

• Haydaa Şimdide suçlu olduk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

Haydaa Şimdide suçlu olduk...

yaaa yanlış anlaşılmama oldu sanırım kardeşim bu senin imzanmı yoksa beniim yazdığım msj ile ilgili bişeymi bu temp. şirket olayı falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.