Şimdi Ara

Hostlarını En İyi Giydiren Firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sorum gayet açık :) Sizce hangi firma hostlarını en iyi giydiriyor. Ben geçen yaz Kamil Koç ta çalıştım ve ilk defa bu işe Kamil Koç ile adım atmıştım.

Lacivert pantolon, beyaz-mavi gömlek ve bir de yaka kartı takıyorduk. Ayakkabı bize kalmıştı tercihimiz. Ve çok memnundum o kombineden.

Ama bu yaz maalesef Koç ' ta çalışamayacağım :)

Başvuracağım firmalar Ulusoy ve Pamukkale olacak.

Merak ediyorum bakalım bu firmaların host giyimi nasıl acaba.

Siz ne dersiniz ?

• Ben Pamukkale nin giyim stilini beğeniyorum kırmızı siyah karışık renk birde papyon gayet guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yıllarında nilüferin kıyafetleri çok güzeldi. süveter çok yakışıyordu.

kamil koçta ilk çalıştığımda yani 2002 yılında lacivert pantolon mavi gömlek ve kravat kullanıyorduk. uyum çok güzeldi. sonra ne olduysa yenilenme sürecine denk geldik..o zamanlar safirler filodan çıkarılıyor beyaz renk zorunlu hale geliyor klasik kamil koç logosu değiştiriliyordu. biz de kravat yerine metal iplıkli zımbırtı takıyorduk..bildiğin izci gibi. yolcular bildiğin dalga geçiyordu

sonra 2004 yılında boss turizme geçtim. lacivert pantolon mavi gömlekve sarı lacivert kravat takıyorduk. açıkçası çok seviyordum o kıyafeti de
  • Tabiki Anadolu...:) Seyahatı Saltanat otobüslerinde osmanlı kıyafetlerinde cepkenli host ve şöför iyi oluyor :)
  • Fotoğraflar varsa yüklerseniz iyi olur arkadaşlar
  • benım gordugum en ılgınç host kıyafetı çankırı güven turızmde 15 yasındakı çocuga damatlık smokını gıydırmısler servıs yapıyodu arabada metroda kamıl koçda papyon kaymıs ceza ode pantolon bızı temsıl etmıyo savunma yaz bence en guzelı ses turızm gravat aynada asılı bızım oğlan takda bagajları al bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskopat19

benım gordugum en ılgınç host kıyafetı çankırı güven turızmde 15 yasındakı çocuga damatlık smokını gıydırmısler servıs yapıyodu arabada metroda kamıl koçda papyon kaymıs ceza ode pantolon bızı temsıl etmıyo savunma yaz bence en guzelı ses turızm gravat aynada asılı bızım oğlan takda bagajları al bitti

yarıldım yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesnefer -- 31 Temmuz 2013; 19:45:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mersinde otururken yazları eskişehire gitmek için köksallar seyehata binerdik gayet şık giyinirlerdi
    2011e kadar köksallara bindik sonra ne oldu bilmem

yıllardır buna bindik vayy be eski günleri özlüyor insan
     Hostlarını En İyi Giydiren Firmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.