Şimdi Ara

Hotan Kalden gold çekmek ve vergi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu hotan kaleden goldu cekme süresi yada zamanı yıne mi değişti bilen biri varmı gecen hafta bildiğiniz üzere kale savaşı yapıldı fakat biz yine parayı çekemedik kaleden???

• Silkroad orjinal sitesinde şu şekilde belirtilmiş olmasına rağmen ısrarla alamıyoruz, :(

Vergi denetimi

Kale yöneticisine büyük şehirlerde ve işgal edilen kaleyle ilgili özel dükkanlarda vergi oranlarını ayarlama ve vergi koyma hakkı verilmiştir.
    Vergi oranı -%20 ve +%20 arasında ayarlanır. Vergi oranı ayarlaması her Cumartesi saat 00:00:00’dan 23:59:00’a kadar yapılabilir ve yapılma sıklığı sınırlandırılmamıştır.
    Vergi koyma işlemi sadece her Cumartesi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Vergi Toplama düğmesini tıklattığınızda vergiler envantere aktarılır.
    Vergi koyma yetkisi guild lideriyle (kale savaşındaki kumandan) sınırlandırılmıştır.
  • Bizde çekemiyoruz
  • Arkaşlar kesin kaynak lı bir bilgiye sahip olanınız var mı ?
  • Orjinal sitesnde yazanla örşüşmüyor bilgiler
  • Sayın Lurtz Sen bılırsın aydınlat beni lütfen :(
  • Arkadaşlara sordum, jangan, bandit cumartesi yani dün değil önceki gün almışlar. Siz neden alamadınız ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O günden bugüne hergun denememize rağmen hala Hotan da bırıken gold u cekemedim arkadaşlar ???
  • belkide çekti de guilde ayıp olmasın die böyle konu açtı

Şaka şaka
  • İyi gold birikmiştir ha =)
  • çektik be sonunnda ama hala su tarihlerı kesinleştiremedm hala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 7 Mart 2010; 20:35:23 >
  • Ne kadar m geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Ne kadar m geldi

11b. fakat Şu joymax 55.000 bot banlamştı ondan önce bir haftalık hasılat 10b di şimdi 2 haftalık 11b.
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

belkide çekti de guilde ayıp olmasın die böyle konu açtı

Şaka şaka

komikti gülün gülün bunu guıld ve unıonumdaki hiç kimse inanmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.