Şimdi Ara

Hotanı Böyle Görmediniz::))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir server incelemesinin ardından daha sitede bot list açıklandıktan sonra oyuna giriş denemelerine başladım. Ve girdiğimde Hotanı gördüğümde gözlerim yaşardı sizinle paylaşmak istedim.

http://img55.imageshack.us/img55/6449/sro2009011308104819zz6.jpg
    Keşke hep böyle olsun diyeceğim ama o zamanda adam yok item bulamıyoz derdik. Gerçi hoş hala globalsiz işimize yarar ara lvl itemi bulmak zor ya hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iberyus -- 13 Ocak 2009; 9:20:44 >

• İbo Aslında Su Gbotlar Olmasa

Güzel Yakalamıssın Bende İsy Char Bırakmıstım Ama Cıkmadı Heralde ^3

Sınava Gidecegim Görüşürüz
  • V ye basılmış gibi duruyor
  • Vaybe...Sanki V ye basılmış gibi harbiden kimse yok
  • Hayır Arkadaslar Biz İbrahimle Gece Hic Uyumadık Sp Farm Yapıyoruz Ondan Dolayı Servere İlk Baglanan Bizdik Uniqler Bile Cıkmadı :D Ben Cıktım UNiqler Öyle Cıktı

Yani V Tusu Değil Emin Olabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Hayır Arkadaslar Biz İbrahimle Gece Hic Uyumadık Sp Farm Yapıyoruz Ondan Dolayı Servere İlk Baglanan Bizdik Uniqler Bile Cıkmadı :D Ben Cıktım UNiqler Öyle Cıktı

Yani V Tusu Değil Emin Olabilirsiniz

Biz V ye basıldı demiyoruz zaten, V tuşuna basınca kayboluyor o maksatta söledik yanlış anlaşılmasın
  • eheehe arkadaşlar V tuşu yok ki V ile yapmış olsam buraya koymaya utanırdım. Mesajlardan hem basılmış hemde basılmamış manası çıkıyor o yüzden açıklama yapmak istedim. Ayrıca V tuşu ile petler, atlar stallar saklanamıyor. Ayrıca V ye bassanız bile yukarıdaki küçük haritada tüm playerler ve hayvanlar kırmızı ve turuncu reklerde gözükmekte onun resmide orda duruyor buyrun bakın:)))) maksat geyik işte yaklaşık bu resimden 10 dk soora stall network doldu bile:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben basılmış gibi duruyor dediydim.Kesinlikle inanmamazlık etmiyorum..
  • Aynısından bende yakalamıştım. Fotoğrafı koymaya çalıştım ama becerdim mi bilmiyorum.

• mercury yeni açıldığında görmüştüm
  • Xian
    Venice
    Greece
    Olympus
    Tibet

serverlarında hotann bu halini gördüm

NOT: V ye basılınca stallar kaybolmuyor

bi deneyin isterseniz sro gidiyor hayvanat bahçesi geliyor
    tip tip hayvanlar
    ayıdan tut maymuna kadar

1 sene sonra gelecek petlerin arasında

Gordil
    Kanguru
    Yılan vsvs gibi petlerde gelicek ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.