yaaa hatunun biri baya salça olduydu bana yonjadan tanıştıydık nese bayadır buluşucaz benim idmanlardan dolayı buluşamıyoruz herşeyi bugüne ayarladık saat 3:30da buluşcaz bende hazırlandım gitmeden önce" internetten tanıştığım kız beni ekti" tarzı topicleri okuduydum beachparkta buluşcaz bizim ewde beachparkın dibinde(antalyalılar bilir beachparkı)nese ben ewden çıktım tam beachparka geldim kızı aradım tak telefonu kapalı tabi ben ayar oldum kafa attı hep o topic aklıma geldi bu beni ekti dedim nese tam ewe dönerken bi baktım babam antalyasporun maçına gidiyo nese dedim bende gidem atladım arabaya babamla gidios maça saat 3:40 falan oldu bi baktım tel çalıyo açtım bi baktım kız saydırmaya başladı şerefimden girdi haysiyetimden çıktı babamın yanında da bişi diyemiyorum kız saatlerce beklemiş beni telefonumun şarzı bitti dedi we buluşma yerinde saatlerce bekledim tek başıma dedi şimdi arıyom açmıyo cewap wermiyo ayıp ettik
kardeşim açmayın şöle topicler paronoyo oluştu artıq
kusura bakma ama koptum..
yalanmı abi yaaa psikolojimi bozdular hatunu kaçırdık ya dershanesindeki arkadaşlar annatıyo mini giymiş bugün diyo ramazan ramazan delirtiyolar beni
quote:
Orjinalden alıntı: carisma_eko
yalanmı abi yaaa psikolojimi bozdular hatunu kaçırdık ya dershanesindeki arkadaşlar annatıyo mini giymiş bugün diyo ramazan ramazan delirtiyolar beni
ne abisi..!! abi dediğin için iyi olmuş sana..ohh..
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
quote:
bende buna koptum wayy beee
yaş kaçtı bu arada ona göre abla dicem
İçinde bi kuşku oluşur tabi de.. Basıp gitmemen lazım
Ne bilim yine beklemeliydin orda
Ekilirsin o sorun deil de yeter ki 1 defa olsun
Ki kaçırmışsın yani özür dile..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
quote:
bende buna koptum wayy beee
yaş kaçtı bu arada ona göre abla dicem
dersaneye gittiğine göre senden büyüğüm..abla de sen..