Şimdi Ara

Hotbird kanallarını izleyemiyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bendeki kanallar gitti, sinyol yok uyarısı geliyor. başka bir forumda bir arkadaş ta izleyemediğini yazmış... acaba hata bizim kablolarda falanmı yoksa genel olarak şuan izlenemiyormu?

• hava durumuna baglı olarak yayında bozulmalar olabiliyo maalesef.. bu sene kış oldukça sert geçiyo özellikle yoğun yağış olduğu günler sinyal kalitesi izlenemeyecek seviyelere kadar düşüyo ve ozellikle turksat dışındaki uydularda bozulmalar cok sık oluyor, hatta dün akşam bi ara turksattaki bi kaç kanal da bozulmuştu, pek dert etme havalar düzelince kanalalr gostermeye başlayacaktır..
  • bende izleyemiyorum iki günden bu yana ....ama bende turksat yayınları da yok.....ben de receiverla uğraşıyordum sorunun benden kaynaklandığını düşünerek...ama galiba sorun sinyal kalitesinde.......sanırım yapacak fazla birşey yok......
  • benımde gıtmıstı sonra bır arkadasa sordum dayzek ya da lnb yonu donmus olabılır dedı dayzek kablolarını soyle bı ıteledım lnb yonuyle hafıf oynadım kanalların cogu geldı...
  • kar yağdığı zaman normaldir havanın açmasını beklemek lazım
  • bendede ayni sorun var ancak bende 900 kanaldan 300 kanala dustu neden acaba birde bende yeni yazilim yukledikten sonra oldu cihazim next 2000 cis plus ...
  • fabrika ayarlarına geri dön bakam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydu yayını
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya dostum kabloda sorun olmaz ama anten yönünde sorun olabilir yada kar fln yağdıysa LNB odak noktasından kaymış olabilir

En güzeli fabrika ayarlarına dön olmazsa sorun mutlaka dediklerimden birindedir yada kar biriktiyse bekle eridiğinde gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.