Bildirim
Hotbird Uydusundaki Güzel müzik kanalları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şifresiz güzel kanal varmi bilmiyorum ama sanırım en iyisi şifresizlerden Viva polska
çözülmesi mumkun olan kanallari ise
M6 Music pop
M6 music Black ve rock
Fun Tv
Europa Tv
102.5 (diye bi italyan tvsi var şifresiz)
4fun Tv
Gay Tv (eskiden 7/24 müzik yayini yapiolardi kaliteli , şimdi tam bilmiyorum arada acinca programlar olabiliyor)
aklima gelenler bunlar -
çözmek için biraz kasıym bali -
quote:
Orjinalden alıntı: unutmamali89
çözmek için biraz kasıym bali
fazla kasmaya gerk yok google'a bir kac kelime yaz zaten forum sitelerinde cikar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 20 Ekim 2006; 20:11:22 > -
ne kasıyorsun canım rahat ol -
vh1
viva polska -
Viva polska ve de eğer çözebilirsen M6 lar var.Diğerleri trışka.. -
Nrj 12 söylenmemiş şifreli değil galiba ve en iyi ses bence bu kanalda ama herzaman müzik olmuyor film flnda oluyor.Mtv f de iyidir. -
Ne tarz müzik dinlediğine göre değişir.
MTV F, M6 Music Black ve Viva Polska fena değil.. -
mtv f gitti bende yaw -
Bence en kaliteli müzik kanalı Vh1,şu anda çözülebiliyormu bilmiyorum ancak harika yayın yapıyorlar,70'ler,80'ler,90'lar gibi belli dönemin klipleri,metal müzik,rock müzik üzerine yapılmış harika belgeseller,listeler ve programlar,çok kaliteli bir müzik kanalı... -
EN BABASI mtv-f FRANSA için lanı yani..süperrrrr -
quote:
EN BABASI mtv-f FRANSA için lanı yani..süperrrrr
ulan bende niye yok bu kanal frekansmı değiştirdi ki?? -
quote:
Orjinalden alıntı: Laz
Bence en kaliteli müzik kanalı Vh1,şu anda çözülebiliyormu bilmiyorum ancak harika yayın yapıyorlar,70'ler,80'ler,90'lar gibi belli dönemin klipleri,metal müzik,rock müzik üzerine yapılmış harika belgeseller,listeler ve programlar,çok kaliteli bir müzik kanalı...
+1 Bence de güzel bir kanal...En azından seçme müzikleri koyduklarından kötü parça çıkma olasılığı çok az..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X