benim uydum Next Key ama burda bulamadım acaba başka bir şey altında mı geçiyor benim uydum burda hangisi olabiilirrr ????
şu an bende şifresiz geçen uyduya yazlım arttırmıştım inşallah aydındoğan farketmemiştir ama bence kesin farketmiştir maç yayınında şifre olması muhtemel kimse umutlanmasın bence
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
Yahu on line yayını yok mu bu televizyonun?(SF1-SF2 nin)
kardeş bu televizyon kanalı isviçrede cine5 gibi bir kanal decoder satıyo ne online yayını
kanalın adı ney arkadaşlar bende var mı diye bakıcam da ??????
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Aman hoca napıyon fabrika ayarlarına döndürürse keyler eski halini alır. Yoksa almaz mı? Ayrıca neyi silecek onuda anlamadım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: adriano123
quote:
hotbird uydusu olan ve emusu olan her uyduda şuan izlenebiliyor..
uyduyu aldığımızda emu kurdularmı bilgim yok,ama şifre girme ekranı olduğuna göre emu vardır değil mi?
evet vardır..
adriano keyleri girdikten sonra sileceksin fabrika ayarına döneceksin..
hayır hoca sadece keyleri silecek veya fabrika ayarına döndürecek..
burada her uydu markası var ilgili konuyu bulup yapabilirsiniz..her cihazınkini bilemiyorum..
RccP ilgin için teşekkürler ama ben tam anlamadım,yazdığım şifreleri silince kanalı çözermi diyorsun? benim makine ora,yazılımıda belki 2 sene önce attırdık güncel bi yazılımda olmayabilir,sorun ondan olabilirmi?Sonra bütün şifreleri tekrar yazmak zorunda kalmayayım
Hocam emu yazılımı atıldıysa zaten 9400 lü keyler Viacces bölümünde vardır. (Bende vardı) Viacces bölümüne gidip sadece keyleri elle günceledim. Eğer bu işlemden sonra keyleri load defaults yaparsan keyler en son atılan emudekiler neyse o olur yani yeni girilen keyler yine eskisiyle değiştirilir.
Ha receiver keyleri otomatik güncelliyorsa zaten silmeye yada default yapmaya gerek yok. Güncele diyince otmatik günceller. Ama otomatik güncelleme bildiğim kadarı ile her kanal için geçerli değil.
Bazı receiverlerde 8'lik değil 16'lık sistem uygulanıyor (viaceste böylemi bilmiyoum) eğer o tip şifre girilen recevierler varsa onları da alt sıradaki keyler (8'li) üst sıraya girilmelidir.
quote:
hayır hoca sadece keyleri silecek veya fabrika ayarına döndürecek..
burada her uydu markası var ilgili konuyu bulup yapabilirsiniz..her cihazınkini bilemiyorum..
2senedir birşey yüklemiyorsan o şifreler gitmiş demektir..
bazı uydularda keyleri girmek yeterli oluyor..bazılarında ben botech kullanıyorum keyi girdikten sonra fabrika çıkış keylerine döndükten sonra kanal göstermeye başlıyor..bana da mantıksız geliyor ama turkeyforuma sordugumda da öyleydi..
dedigim gibiwww.turkeyforum.com a bak ilacın ordadır o kadar bilgili değilim uydu işinde..
quote:
Orjinalden alıntı: pesmanyagi
Hotbirdde yer alan isviçre kanalından viacess şifresini çözerek maç izlenebilirmiş.şuraya bi bakın ben kanalı girdim şifreyi de hallettim . kanal şu an açık inşallah maç saatinde sorun çıkmaz .maçı kesin olarak bu kanal verecek baktım