Hotbirdde yer alan isviçre kanalından viacess şifresini çözerek maç izlenebilirmiş.şuraya bi bakın ben kanalı girdim şifreyi de hallettim . kanal şu an açık inşallah maç saatinde sorun çıkmaz .maçı kesin olarak bu kanal verecek baktım
Super bir hizmet olmus fakat sifreleri nereye yazacaz yaaa????
evet arkadasim sifreyi nereye girecegizzz????
quote:
Orjinalden alıntı: pesmanyagi
Hotbirdde yer alan isviçre kanalından viacess şifresini çözerek maç izlenebilirmiş.şuraya bi bakın ben kanalı girdim şifreyi de hallettim . kanal şu an açık inşallah maç saatinde sorun çıkmaz .maçı kesin olarak bu kanal verecek baktım
dijital uydu alıcınızın key girme menüsünü açmayı biliyorsanız kolaylıkla girebilirsiniz . her uydu alıcısında farklı bir tuşlama ile bu menü açılır . daha fazlası yasak
Her uyduda çıkıyor mu bu kanal?Çift çanak mı olması gerekiyor?Bizim uydu alıcıda normal kanallar gösteriyo kanald atv dream falan bissürü ama başka kanal yok çift çanak gerekiyo galiba?
DonanımHaber'de var mı bilmiyorum ama Satforum adlı forumda (Google'da aratınca bulursunuz) cihazınızın modeline göre key girilecek yere nasıl ulaşacağınızı (sanırım benim makinede sırasıyla sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına basınca açılıyordu), güncel keylerin ne olduğunu ve bunları nasıl gireceğinizi öğrenebilirsiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: eyupsultan
Şifreyi girme tamam nereye girileceğini biliyoruz.Ancak,id:009400 dene şeyi şifrenin en başına mı yazıyoruz acaba?
Viaccess bölümüne gideceksin ve 009400 ile başlayan satırlara güncel keyleri gireceksin... 009400 0A veya benzeri satırlar zaten mevcutsa sadece devamındaki keyleri değiştir. Yoksa yeni ekle seçeneği vardır. Onu kullanarak 009400 gibi bir satır ekleyeceksin elindeki keylere göre...
009400 OA 12 ae 34 34 45 23 23 ee (salladım)
Teşekkürler wasatime bir de büyük küçük harf farkediyor mu?Benim uydu Next 7600 hep büyük harf çıkıyor key girmede
yok büyük küçük harf farketmez mesela benim uydu alıcımda küçük yazmıyo büyük harflerle yazıyo . sende küçük yazıyo olabilir o farketmez
Aciko 3224 için bu kod değiştirme işlemlerini nereden yapacağımı bulamadım . Açıklarsanız sevinirim .
hangi uydular oluyo?
peki fener macini da bir belçika kanalı verir mi acaba??uydudan onu da bulabilirmiyiz???
ben de evi arayıp valideye sordum receiver next star y5500fta 'mış...
şimdi bu durumda "http://www.dijitaluydu.info/cihazlarin.master.sifreleri.asp" sitesinde yazan "sistem bilgisi menusune girip 9876 tusla komutunu yapmam gerekiyor. bunu yaptiktan sonra eksisozlukteki sifreleri nereye gireceğim???
diğer kanallar dağılmasın bunu yapinca??? biraz daha detay verir mi bilgili arkadaslar???
of ulan ne hallere düsdük be sana ne desem az d-smart
internet üzerinden izleme şansımız yokmu ?
hotbird uydusu olan ve emusu olan her uyduda şuan izlenebiliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
quote:
Orjinalden alıntı: eyupsultan
Şifreyi girme tamam nereye girileceğini biliyoruz.Ancak,id:009400 dene şeyi şifrenin en başına mı yazıyoruz acaba?
Viaccess bölümüne gideceksin ve 009400 ile başlayan satırlara güncel keyleri gireceksin... 009400 0A veya benzeri satırlar zaten mevcutsa sadece devamındaki keyleri değiştir. Yoksa yeni ekle seçeneği vardır. Onu kullanarak 009400 gibi bir satır ekleyeceksin elindeki keylere göre...
009400 OA 12 ae 34 34 45 23 23 ee (salladım)
kanaı ekledim, şifre bölümüne girdim, 009400 la başlayan şifreler vardı bazıları tutmuyordu değiştirdim.kaydedip kapattım ama kanala geçiş yaptığımda yukarıda key updating yazıyor ve 5 dk beklediğim halde çözmedi kanalı.ne yapmam gerekiyor.siz çözebildiniz mi?