İyide anlamadığım olay türkçe olması için sürekli adres çubuğuna &_lang=TR mi yapıştırcaz.Kalıcı yöntemi yok yani?
kalıcı oluyo zaten kardeş.Biraz uğraşman gerekiyo yanlız..
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
ben yazın başında bunu yapmıştım 25 mb tı 2 gün önce bi baktım 250 mb olmuş Yani işe yarıyo biraz sabredecen
Arkadaş bir hafta diyor ama ben iki aydır bekliyorum. Şimdi denilenleri tekrar yapsam yine en başa dönmüş olurum. En iyisi sabretmek dediğin gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Castrolives
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
ben yazın başında bunu yapmıştım 25 mb tı 2 gün önce bi baktım 250 mb olmuş Yani işe yarıyo biraz sabredecen
Arkadaş bir hafta diyor ama ben iki aydır bekliyorum. Şimdi denilenleri tekrar yapsam yine en başa dönmüş olurum. En iyisi sabretmek dediğin gibi
Maillerinizle sürekli ilgilenirseniz silerseni nebileyim yollarsanız felan bu zmaan fazla uzun sürmüo.
ya arkadaşlar bu aslında çok ilginç neden Florida da yaşayanlara bu hak veriliyoki.Anlamadım dorusu
yok arkadasim.yanlis anlatildi.tabiki kalici oluyor,yalniz closemyaccount dedikten sonra,hotmail e girip activate my account dioruz ya,bize bir sözleşme okutturuyor,orada "i accept" demeden önce,adres cubugundaki adresin en sonuna yapıştırıyoruz o (&_lang=TR)yi (tabiki parantezler yok,en sonuna hiç boşluk vermeden yapıştırıyoruz)enter'ladığımızda o sözleşme metni otomatik olarak türkçeye dönüyor ve "kabul ediyorum" seceneğini işaretliyoruz.Artık hotmail ve de msn'iniz tamamen türkçe oluyor.benim bütün hesaplarım türkçe ve de öyle 1 ayda 250mb olmuyor arkadaşlar.benim hesaplarım şu an 250mb ama 3-4 ayda oldu(o kadar mail alıp göndermeme rağmen) Hepinize kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: İsTLee
İyide anlamadığım olay türkçe olması için sürekli adres çubuğuna &_lang=TR mi yapıştırcaz.Kalıcı yöntemi yok yani?
hala hotmaili 2 mb olan war mı ya olan varsa geç kalmış çok ii oluyo geniş geniş istediğini at
eyvallah kardeş güzel bişi teşekkürler
İYİDE NİYE BUKADAR KASTİNİZKİ KAÇİNİZİN MAİL ADRESİ DOLUYP TAŞİYO YANİ KAÇİNİZA YETMİYOR MADEM OOLE ALİN GMAİL YAHOO ADAMLAR ZATEN VERİYO OKADAR ALANİ HEM TURKÇE HEM ZAHMETSİZ
quote:
Orjinalden alıntı: kasapcan
İYİDE NİYE BUKADAR KASTİNİZKİ KAÇİNİZİN MAİL ADRESİ DOLUYP TAŞİYO YANİ KAÇİNİZA YETMİYOR MADEM OOLE ALİN GMAİL YAHOO ADAMLAR ZATEN VERİYO OKADAR ALANİ HEM TURKÇE HEM ZAHMETSİZ
şimdi sevgili dostum sende haklısın ama çoğu kişi mail adresi olarak hotmaili kullanıyo adamın iş çevresine veya başka bağlantılarına dağıtmış bir kere..hergün yeni bir mail adresi almak herkesin işine gelmiyo bazen..ee bu durumda kullandığı adresin 25 ten 250'ye çıkması işine yarıyodur..250 mb dediğin nedir ki..taşar da coşarda herkes aynı potansiyelde kullanmıyo interneti ve mail hizmetini. kimine fazladır belki, kimine yetmiyodur.....
saygılar..
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> HOTMAİL 250 MB VE TURKCE
Sizce koyu yazılmış olanlar arasında bir çelişki yok mu? İşin garibi 28 tane mesaj var..! İşin daha da garibi ortada yönetici yok.
Çok geçmez kilitlenir malum daha gün yeni başladı...
quote:
Orjinalden alıntı: omer_ozer_121
Maili 250 Mb ve türkçe yaptıktan sonra profilimdeki Birleşik Devletler_Florida olarakmı kalacak onu türkiye olarak değiştirirsek 250mb bozulacak ???? doğrumudur????
Hayır Arkadaşım öyle birşey söz konusu değil. 250 MB alana ulaştıktan sonra ayarlarını istediğin gibi değiştir. ben değiştirdim hiç bişicik olmadı
Allah Allah hayret yaww
quote:
Orjinalden alıntı: Somebodysomeone
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> HOTMAİL 250 MB VE TURKCE
Sizce koyu yazılmış olanlar arasında bir çelişki yok mu? İşin garibi 28 tane mesaj var..! İşin daha da garibi ortada yönetici yok.
Herşeye bakmışsın bi tarihe bakmamışsın Ya taaa Şubat'ta yazılmış bir konu birisi sağol yazmış ardından yazan yazmış
quote:
Orjinalden alıntı: MaX2SeL
quote:
Orjinalden alıntı: sayginc
yok arkadasim.yanlis anlatildi.tabiki kalici oluyor,yalniz closemyaccount dedikten sonra,hotmail e girip activate my account dioruz ya,bize bir sözleşme okutturuyor,orada "i accept" demeden önce,adres cubugundaki adresin en sonuna yapıştırıyoruz o (&_lang=TR)yi (tabiki parantezler yok,en sonuna hiç boşluk vermeden yapıştırıyoruz)enter'ladığımızda o sözleşme metni otomatik olarak türkçeye dönüyor ve "kabul ediyorum" seceneğini işaretliyoruz.Artık hotmail ve de msn'iniz tamamen türkçe oluyor.benim bütün hesaplarım türkçe ve de öyle 1 ayda 250mb olmuyor arkadaşlar.benim hesaplarım şu an 250mb ama 3-4 ayda oldu(o kadar mail alıp göndermeme rağmen) Hepinize kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: İsTLee
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey daha.Hotmailde silmek istediğimi mailleri silme yolu varmı.Kapatmadan tamamen silme şansımız varmı.Kapatmayı bende biliyorum ama belli bir süre sora siliniyor.Ben hemen silinmesini istiyorum.Gmail de bu özelllik var hotmaildede varmı?
Once cop kutusuna atarsın Daha sonra ordanda silersin.. Windows mantıgı..
benimki msn.com ama 25 oldu heralde 250 deolur 1 hafta sonra...yaşasın
hocam hemen sewinme ole 1 haftada olmuyo bu 250 mb ben 2 aydır bakliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme