Şimdi Ara

Hotmail account um hacklendi yardimm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kendini bi halt sanan lamer in teki hotmail logon password umu ele gecirmis ayrica gizli soruyu da degistirmis o yuzden hic bir sey yapamiyorum contact list deki tum arkadaslarima virus ve kufur dolu e mailler atiyomus adima.. msn-hotmail yetkililerine e mail attim fakat istenilen herseyi yazamadim benden ilk defa hangi gun/ay/yil da b account t actigim gibi bilgilert isteniyor ben nerde biliim simdi kac sene oldu... diger bilgileri dogru verdim... fakat yasal yollardan sonuc alamazsam... diger yollardan bu meseleyi halletmenin yolu var mi..... nasil bir program bu sekilde ele gecirir hic bir sekilde gizli uzantisi bulunabilecek program- e mail vs acmadim... baska nasil olabilir.....

• basit remind me question koymuşsundur.olur öle.yada public computerdan mail check etmişsindir keylog kullanmışlardır.yada bilgisayarın paylaşıma açıktır cookielerini ele geçirmiştir.

zaten beleş olan hotmailden yeni bir account alman ve önceki mail listine çalınan mailini bildirmen ve bi daha kolay remind me sorusu yazmaman, şifreni ortada bağırarak sölememen ,keylog tutulma olasılığına karşılık lab. ortamlarında passwordunu yazarken alakasız kelimelerden random harfler secip copy paste kullanman, oturdugun bilgisayarın commandında netstat çalıştırıp sürekli aktif connecionları check etmen kısacası paranoyak olman gerek...
  • AzRaEL

bir internet cafede client bir bilgisayarda aktif olan baglantilar hangileridir? acik olmamasi gereken bi portu nasil kontrol edebilirim?
  • klasik bi sifren varsa force layıp almıstır veya tanıdıgındır o da diilse bilgisayarın dosya paylasimina acik da olabilir(sifre hafizadaysa) hotmail den baska elde etmenin yolu yok.. veya sen geri almaya calisicaksin...

bu arada boarduna talibim hemen 100 dolar verebilirim... ankaradayim :)
    05336117014
  • fake mail de atmis olabilir... hic hotmail den veya baska bir adresten mail alıp da icerisiinde sifreniz gerekli yazın mazın geyigi olan bir mail doldurdun mu?
  • bir çok yöntem var mail şifreni geri alabilmen için ben yasal olarak bunun çözüleceğini sanmıyorum hotmailin sende o kendini bi halt sanan elemandan onun onun yöntemiyle geri almaya bak derim ben
  • normal yollardan Hotmail accountunu alabilmen çok zor. Ya o kişinin yaptığı yöntemlerle geri alamaya çalışacaksın.
    Yada yeni bir mail adresi alacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacklendim Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O mail adresini unutup kendine yeni bir adres al . daha az zaman harcarsın.
  • en son internet üzerinden kimle tartıştın hatırıyormusun ve en son adrese nerede girdin?(dedektif iş başında..[dntw]accountunu yazarsan yardımcı olabiliriz belki...
  • Peki cookie den nasıl anlaşılıyor password örenek olarak

MSPPre
    garden33@hotmail.com
    passport.com/ 9216
    2189574144 32107986 676512752 29592538 *

cookie de bu yazıyor bu rakamlardan şifre öğrenilebilir mi?
  • ilk önce söyliyim cookie lerden ?ifre felan bulamazs?n?z bo?una u?ra?may?n.hotmaile mail force da yapamazs?n?z bununla da u?ra?may?n.

yap?lacak 2 ?ey vard?r
    1-)fake mail
    2-) gizli soru tahmini

?u anda bu yollardan ba?ka hotmail accountu hacklenemez.

LtPowell dostum mail adresini benim özelime gönderirsen bi bakm?? olurum
  • Aynısı benim başımada gelmişti hotmaille yazışmalarım sonucu bana yeni şifre yolladılar. İmkansız değil dostum önemli olan adamları inandırabilmek. Ben mesela mail kutumda hangi maillerin olduğunu size yazabilirim yada eski şifremi vereyim eski güvenlik sorumu vs şeyler söylemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.