Şimdi Ara

hotmail çoklu girişle ilgili bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı konuyu "diğer konu ve ispler" başlığında da sordum ama sanırım doğru yer burasıydı, daha doğrusu orada cevap alamadım..

bir internet cafede, birisini hotmaile girerken gördüm ve giriş sayfasında birden fazla kullanıcının email adresi görünüyordu, hangi hesaba girecekse ona tıklayıp şifresini girdi.. oysa bende hotmail sayfasını açtığımda sadece son giriş yapan kişinin adresi görünüyor, başka bir hesapla girmek istiyorsanız tüm e-mail adresini tekrar yazmanız gerekiyor, sıkıcı bir durum.. bendeki şu kırmızı çerçeve içine aldığım gibi.. oysa o kişide bu çerçevelenmiş bölüm gibi birkaç tane ayrı kişi vardı.. bu nasıl yapılıyor bilen var mı?

hotmail çoklu girişle ilgili bir soru..

• cevabını benim bilmediğim çok basit birşey olduğnu sanmıştım ama anlaşılan kimse bilmiyor..
  • melih66 hotmaile giris yaparken altta kutucukta *bu bilgisayarda beni hatırla* bölümünü isaretlersen bir dahaki girisinde seni hatırlayacaktır ama internet kafede deneme istersen eğer iptal etmek istersende beni unut dersin olur biter
  • beni hatırla seceneği dediğiniz gibi olmuyor.. extra baskasınında giriş yapması gerektiği zaman baska bi nesap ac vs tarzı bişer soyluyor... benimde aynı sorunum var acıkcası.. cok basit bi sorun ama arastırmakda icimden gelmedi giriorm öyle:D bulursanız banaada pm atarsanız sevinirim:D
  • nasıl olmuyor ben merak ediyorum arkadaslar yeni sürüm msn kullanıyorsanız mesengerde acarsanız acma anında sifreyi ve beni hatırla seceneğini isaretleyin öyle acın sonra hotmail saffasını actığınızda kac adresle girdiyseniz hepsini görmeniz lazım
  • valla bende annamadım acıkcası olması lazımdı...
  • sırf sizin icin abuk sabuk adresleryazıyorum yanlıs sifre falan onları bile kayıt ediyor sizin sorun hotmaille ilgili değil galiba başka bir nedeni olabilir explorer 8 ve yeni mesengerse sorun olmaması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak simdi söyle soyleim elimde beş tane farklı mail hesabı var hotmail.. neyse biriyle giriyorum beni hatırla yapıyorum sonra kapatıorm ekranı tekrar acıorm evet girdiğim hotmail adresini hatırlıor.. diğer bi maile bakmak icin farklı bi hesap icin giriş yapı seciyorum sonra diğer adresi yazıyorum ve beni hatırlaya basıyorum.. ve cıkıs yapıyorumm.. normal sartlarda bu durumda bi dahaki hotmail girişi yaptıgında iki mailinde görünmesi lazım ama lanet olsun görünmüüor hımm ufak bi sorun var yalnız ben google chorme kullanıyorum explorer kullanmıorm.. bununlada alakalı olacagını sanmıyorum cunku chorme kullanıpda bu işlemi yapan gördüm.. ugrasmak istememiştim daha öncesinde ama surekli butun hesapları kontrol etmem gerektiği icin su anda ihtiyacım var lanet olsun olmuorr delircemmm... denenebilecek herseyi denedim sayılır...
  • ßende Chrome kullanıyorum ßende de aynı sorun var. hep kardeşimin msn orda yazıyo farklı ßi hesap deyip elle girmem gerekiyor...
  • alla alla cok sacma yaa nrmal sartlarda yapmaması lazım ama bi bakayım explorerda deeneyecem:)
  • ben firefox kullanıyorum ve olmuyor.. bamsi_beyrek msnden giriş yapın demiş, bir de öyle deneyelim bakalım.. çok önemli değil ama hemen her girişde emaili girmek biraz can sıkıcı.. hayırlısı bakalım..
  • t_maister microsoftun sitesinden "windows oturum açma yardımcısı"nı yükleyip dene bir de.. hoş ben denedim olmadı ama açıklamasında bu uygulamanın gerektiği yazıyor.. sonucu açıklarsan sevinirim..
  • melih66 saol pasam bi deneyim bakalım sonucu iletirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

melih66 saol pasam bi deneyim bakalım sonucu iletirim...

ne oldu? deneyebildin mi? sonuç nedir?
  • up
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19344068/mpage_1/fromTicket_/key_/tm.htm#19367019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapy -- 29 Aralık 2009; 17:24:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.