Şimdi Ara

Switch oyunları ile ilgili gümrük sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zorbey046 , Zorbey046 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar, yılların Nintendo hayranı olarak Switch'in Nintendo'yu kurtardığını ve güzel oyunların çıkmasına çok sevindim. Şimdi ben Eylül sonu gibi Almanya'dan 2 haftalığına gelecek olan abimden Switch istiyorum, konuştum, uyar dedi. Amazon.de'den alacak yüksek ihtimalle, Switch + Splatoon 2 Bundle, Screen Protector & Case ve Pro Controller getirtmeyi düşünüyorum Amazon'dan Almanya'ya yollayarak 1800 küsür lira ediyor. Buraya kadar tamam, konsolun kendisi gelmeden Arms'ı da almayı düşünüyorum, bir arkadaşın dediğine göre Shopto'dan getirtmek posta ile olduğundan gümrük sorunu olmuyormuş. Kendisi iki tane Switch oyunu aldı, bir sıkıntı çıkmadı. Bu 30€ limitinden sonra bir sıkıntı oldu mu sizin için de? Yoksa Amazon.de'den mi halledeyim?

• konu guzel, ben de takipteyim. switch oyunlarini siparis edebilecegimiz en ucuz yer shopto sanirim. oradan da gumruk vergisine takilacaksak isimiz zor.
    peki bir soru daha, bu vergi olayini gumruge gidip mi oduyoruz yoksa kapida bizden isteyebiliyorlar mi? ebay alisverislerinde vergiyi kapida oduyorsunuz diye duymustum dogru mudur?>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

konu guzel, ben de takipteyim. switch oyunlarini siparis edebilecegimiz en ucuz yer shopto sanirim. oradan da gumruk vergisine takilacaksak isimiz zor.
    peki bir soru daha, bu vergi olayini gumruge gidip mi oduyoruz yoksa kapida bizden isteyebiliyorlar mi? ebay alisverislerinde vergiyi kapida oduyorsunuz diye duymustum dogru mudur?>

O konuyu da çok araştırdım ikisini de diyen var, hiç emin değilim. Posta olarak sayıldığı için Shopto'dan alınanlar gümrüğe takılmayabilir.
  • Mariio128.com

play-asia.com buralardan alabilirsiniz. Postayla geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.