<i><b>Bana gelen mailden copy-paste:</b></i> YÜZBİNLERCE FİRMAYA MİLYONLARCA INTERNET KULLANICISINA 30DK.da ULAŞIN ! Türkiye'nin En Kapsamlı Sektörel Rehberleri (Detaylı bilgi için Rehber adını klikleyin) REHBER Firma Sayısı - Fiyat Yapı Dekorasyon 22.500 Firma, 30 Milyon TL Endüstriyel Ürünler 22.000 Firma, 30 Milyon TL Tekstil, Giyim, Konfeksiyon 20.000 Firma, 30 Milyon TL Bilişim Sektörü 16.000 Firma, 30 Milyon TL Kimya,Ambalaj ve Madencilik 15.500 Firma, 30 Milyon TL Hizmet Sektörü 15.000 Firma, 30 Milyon TL Turizm Seyahat, Otel-Motel 10.000 Firma, 25 Milyon TL Mobilya Dekorasyon 10.000 Firma, 25 Milyon TL Isı Tesisat Makine 9.500 Firma, 25 Milyon TL Elektrik - Elektronik 9.000 Firma, 25 Milyon TL Otomotiv 7.000 Firma, 25 Milyon TL Yiyecek İçecek 6.000 Firma, 25 Milyon TL Sağlık Sektörü 5.000 Firma, 25 Milyon TL Diğer Sektörler 15.000 Firma, 30 Milyon TL Tüm Rehberler 14 Rehber, 265 Milyon TL <font color='red'>Email CD Sektörel Email 128.500 Firma emaili (48 Sektör), 60 Milyon TL Sektörel Genel 635.000 Firma ve Firma çalışanının emaili, 75 Milyon TL TR GENEL 2,081.413 Türk internet kullanıcısının emaili(0 hata, 0 tekrar), 125 Milyon TL Email FULL Sektörel Email + Sektörel Genel + TR GENEL, 195 Milyon TL Tüm Rehberler + Email FULL 375 Milyon TL </font id='red'>
Detaylı Bilgi
Rehberler, Access ve Excel dosya halinde, Emailler txt dosya halinde CD'dedir
-------------------------------------------------------------------------------- Bu e-mail, B2B Ticareti arttırma amaçlı bilgilendirme e-milidir. Bu tip e-mail ile ilgilenmiyor ve duyurum listemizden çıkmak istiyorsanız, aşağıdaki e-mail adresine konu bölümünde remove yazan bir e-mail atmanız yeterlidir. remove@kaynak.net
<i>Bu firma benim adresimi satarak para kazanıyor ve benim mail adresimin boş yere dolmasına sebep olacak, temizlemek için verdiğim dial-up parası da tuzu biberi.</i>..[:(!][:(!] Nasıl böyle yüzsüzlük yapabilirler ki[ban][ban][ban]
Yahu sizlerin adresleri de satılıyor bu yolla...
Dostum bi yöntem söyle de başvuralım. Ben her gelen mailde o remove linkine tıklıyorum. Bir de yahoo'daki spam tuşuna tıklıyorum.
sikayet ederizde,mikropsoft kaale alırmı onu bilmem:)
Alır herhalde. Yanlışım yoksa geçenlerde Cozb'u yanlışlıkla şikayet etmişlerdi de hesabı kapanmıştı. Benim istediğim bunu kendi spam filtrelememle süzmek değil, kaynağını yok etmek. İşi bilen varsa söylesin de yapayım. Ben de sizlere yöntem soruyorum.