Şimdi Ara

Hotmail Hesabı (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acil yardımınıza ihtiyacım var. E-posta hesabıma uzun zamandır girmedim ama facebook sürekli kullanan birisiyimdir.. Geçenlerde lazım oldu msn açmak istedim ve şöyle bir hata aldım;
    Bu Microsoft hesabı yok. Farklı bir e-posta adresi girin veya yeni bir hesap alın..
    Aynı msn hesabımla facebook a girebiliyorum ama msn açamıyorum.. Nasıl düzeltebilirim. Yeni almak istedim aynı adresi yazdım kullanılmakta yazdı.. Lütfen yardım edin..

• Bende de aynısı oldu kardeşim. Yedek e-postama kaydettim her şeyi (facebook,twitter,tumblr,donanım haber vb ) hesaplarımı. Sen de öyle yap bence. Ümidi kesmelisi o e-postadan :/
  • olumsuz değil sorununu tam anlayamadım fakat net olmamaklabirlikte şöyle bir çözüm yolu var hotmail sayfasını açtıktan sonra kullanıcı adını örnek: "mail@hotmail.com" olarak yazdıktan sonra hesabınıza erşemiyormusunuz? sekmesine tıklıyoruz, daha sonra "parolamı biliyorum,ancak oturum açamıyorum" sekmesine basıyoruz, ileri dedikten sonra tekrar microsoft hesabınızı yazıp karakterleri giriyorsunuz, güvenlik sorusunu cevaplayıp ileri diyoruz yeni bir parolaoluşturup ileri diyoruz tekrar en baştaki oturum aç sayfasına yönlendiriliyoruz adresimizi ve yeni oluşturmuş olduğumuz parolayı yazıp giriyoruz. maillerinize bu şekilde ulaşabilirsiniz fakat hesap ayarlarınız microsoft tarafından koruma altına alınmış olup 1 ay gibi bir süre onay kodu gelene kadar bekletilebilir bu arada şunuda eklemek istiyorum son aşamadan sonra girerken 2 tane olması gerkiyor onay kutusu olacak onlara ileri diyoruz.
  • Garip geldi yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.