iki haftalık adsl kullanıcısıyım ama net e bağlandığımdan beri hotmail hesabıma ulaşamıyorum. adresimi şifremi giriyorum açılıyormuş gibi yapıyor ama işlem hiç sona ermiyor. bazen de server is busy sayfası geliyor. daha ilginci kardeşimin şifresinin yanlış olduğunu söylüyor. msn de mail lerimi görmek dışında herşeyi yapabiliyorum. bu hesap benim için hayati önem taşıyor. eğer sorun hakkında fikri olan varsa lütfen cevap yazsın
arkadaşlar lütfen kimse bu sorunla karşılaşmıyor mu???
merhaba,
birde mozilla firefox ile denemenizi oneririm. www.mozilla.org
firefox sorunumu çözdü. ama daha önce hiç kullanmamıştım explorer la birlikte kullansam problem çıkarır mı? pek alışkanlıklarından vazgeçebilecek biri değilimdir de...
ben de haotmaile giremiyorum bir türlü. sayfanın altında hotmail sadece amerikada 250 MB felan diyo, acaba türküm ve 250 MB kullanıyorum diye bana kelek mi yapıyorlar? (IP'den otomatik gıcıklık yapıyo olabilir mi?) logini giriyorum, şifreyi de ama sonra ekrandaki characterleri girmemi istiyor, bu işlemi sürekli tekrarlıyor.
-hayir herhangi bir problem cikarticagini zannetmiyorum firefox ve explorer hangisini isterseniz kullanabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: hunsur
firefox sorunumu çözdü. ama daha önce hiç kullanmamıştım explorer la birlikte kullansam problem çıkarır mı? pek alışkanlıklarından vazgeçebilecek biri değilimdir de...
firefox la girin... ben de de açmıyo explorer uyuz ediyo beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme