Şimdi Ara

Hotmail Şifreniz Çalındıgında yapacaklarınız ve Hotmailinizi Çaldırmamak. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
3
Favori
359.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu anlatilan yontemle hotmailin size maili geri vermesi tamamen onlarin size inanmasina bagli :D yolladigim bilgiler ilk basta kabul etmediler sonra kontak listesine bi kac tane daha isim ekleyip yolladigim da geri verdiler. Bu hackerin hacklemeye calistigi diger mail icinde hotmaile maili kapatmasi icin mail attigim da cevap olarak password sifirlama linki gonderdiler yani onu da geri verdiler. Bu olaydan sonra anladim ki kesinlikle onlari inandirmaniz gerekiyor ve onlarla irtibat kurabilmek icin ingilizce buyuk onem tasiyor. Seni cok iyi anliyorum ebru arkadasim gercekten sinir bozucu bi durum ...
  • ellerina saglik
  • Bir de Size ne zaman cevap verecekleri belli olmaz. Bakarsınız siz iletinizi gönderir göndermez cevap verirler, bakarsınız 2 gün sonra cevap verirler.
  • kullandıgıız bilgisayarda Keylogger olma durumuna karsi sifrenizi karısık girin? Nasil yani karisik

ornegin sifreniz 123456 olsun. bunu su sekilde yazın.
    ilk once 456 yazın. sonra mouse ile sifrenin basina tiklayın ve 123 yazın.
    sonucta 123456 yazılmıstır ancak keylogger bunu 456123 olarak alacaktir.

Tuttum bu yöntemii
  • çok saol
  • Arkadaşlar bende kendi mailimi hacklemeye çalıştım ama ne yaptıysam olmadı,Hatırlatma sorusu ilk arabam ne marka renault yazıyom olmuyo ya posta kodunu sallamışım yada ülkeyi baya bi uğraştım olmadı
  • yaaa benm adresm çalındıııııııııııııııı:( ilk syfadakini uygulamaya çalştm amahttp://support.msn.com/default.aspx?locale=en-us bu sayfada Microsoft Passport Network die bi secenek yok sanırım deişmiş Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) dio onu girip yaptm fakat bu sefer önemli dediğin o 3 kutu cıkmadı gönderdm ama nolur blmiorum:(
  • ya nolur cvplayn acilllllllllllllllll
  • o 3 seçenekten ilkiniz seçtiğinizde 2. si açılıyor. 2.'yi de seçtiğinizde 3.sü açılıyor.

Arada bir değişiklik yapıyorlar, her zaman burası en güncel şekilde olmuyor ama hak verirsinizki o kadar sık takip edip, değişiklikte yapamam.
  • bende şans olsaydı ztn erkek olrdm :(((((((((((
  • çok güzel ve yararlı bir yazı olmuş teşekkür ederim
  • SAOL KARDEŞ
  • s.a arkadaşlar bende denilenleri aynen yaptım mesajda geldi ama yanıtla dediğimde gönderdikleri e-mail adresine mail olarak ben tekrar gönderemiyorum. banada biraz yardımcı olursanız sevinirim..
    Yada göndereceğim adresi verin yeter. Şimdiden mavi ateş kardeşime ve diğerlerine teşekür ederim...

Bana mail gönderilen adres bu : (LV_ID.WNLV.NA.US.EN.SYK.MNL.TS.T01.SPT.00.EM@css.one.microsoft.com)

ama yanıtlıyamıyorum...
  • Bu sorun yeni çıktı galiba, geçen gün biriside özel ileti ile sormuştu.
    cevabınızı
    support@css.one.microsoft.com
    adresine gönderin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeoniCops

Öncelikle Mavi Ateş kardeşim cvpladığın için teşekkür ederim. Senden son bi isteğim olcak ben cevapladım ama doğrumu onaylarsan sevinirim...

1. Your Windows Live ID ()
    2. Your First and Last Names ()
    3. Date of Birth (Month/Date/Year) ()
    4. Country or Region ()
    5. State (if applicable)
    6. Zip or Postal Code
    7. Your IP address.
    8. Answer to your Secret Question (if applicable)() Buraya eski gizli soru ve cevabınızı yazın
    9. Alternate email address associated with the account (if applicable)()
    10. Your Internet Service Provider. An ISP is a company that provides an end user with a connection to the Internet and other similar services, such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast. (TURKTELEKOM )
    11. Last date and time you successfully signed in
    For Windows Live Mail customers 22/08/2007 Bu tarih henüz gelmedi 22/07/2007 yazmak istedin herhalde
    12. Any folders you created (aside from the default folders)
    13. Contacts in your address book (please include the e-mail address) () Biraz daha fazla adres yazabilirsin buraya
    14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders
    For Windows Live Messenger customers (yapikredi bank extre in folder) Burada Messenger kullanıcılarından gelmiş birkaç epostanın başlığını soruyor
    15. A list of Contacts in your buddy list (please include the e-mail address)(Aile: LeoniCops23@hotmail.com, nitro_3841@hotmail.com.) Biraz daha fazla adres yazabilirsin.
    16. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger display name)()

13 ile 15. maddeler aslında birbirinden mantık olarak farklı çalışıyor, fakat hotmail otomatik olarak messenger listemizdekileri adres defterine de ekliyor.
    aslında otomatik değilde farkında olmadan size ekletiyor.

• Teşekkürler Kardeşim Emeğine saygı benden sana :)
  • S.a Sevgili Mavi Ateş kardeşim bize gönderilen sorulardaki (ör/ gizli soru vs) bunu bende bilmiyorum. Bunları cevaplamadan msn adresimi geri almam mümkün değil mi? Yavv kafayı yicem valla bir ton bilgim arkadaşlarım evraklarım anlıcan herşeyim LeoniCops@hotmail.com adresimde saklıydı. Onlara ulaşmadan bişey yapamıyoorum. Ya kardeşim benim msn i çalan arkadaş nasıl çaldı onuda çok merak ediyorum. Kardeşim program falan yokmu msn hack diye. İnanın bana 2 haftadır sanki sevgilisini kaybetmiş ayyaşlar gibi oldum bana ne olur yardım edinnn. Delircem valla... Bak delirirsem sırf bu yüzdendir haberiniz ola: Kardeşim mavi ateş msn e beni kayedersen sevinirim tikitoki99@hotmail.com seninle yüz yüze konuşmak isterim tabi sakıncası yoksa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoniCops -- 14 Ağustos 2007; 0:23:52 >

• benim uyuz olduğum şey şu gizli soru ve cevap olayı. Şifremi unuttuğum zaman güya bunlarla kurtarabiliyoruz da şifresini unutan adam gizli soru cevabı nereden hatırlasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

benim uyuz olduğum şey şu gizli soru ve cevap olayı. Şifremi unuttuğum zaman güya bunlarla kurtarabiliyoruz da şifresini unutan adam gizli soru cevabı nereden hatırlasın :)

Neden ki şifresi atıyorum a1b2c3 olsun bunu unutabilir
    Fakat gizli sorusu ilkokul öğretmeninizin adı olsun bu durumda gayet güzel cevabını hatırlar ve şifresini kurtarır.
  • Galiba artık gizli soruyu sormuyorlar. Epsota adresinize dizin oluşturduysanız onların isimlerini, bu dizinlerin içindeki epostaların birkaç tanesinin başlıklarını, gelen kutusundaki birkaç iletinin başlıklarını ve adres defterinizden bir kaç kişinin eposta adresini soruyorlar.

Yalnız galiba diyorum uzun zamandır çok şükür bana hiç lazım olmadı bu şifreyi geri alma olayı. Buraya kendisine gelen soruları yazan bazı arkadaşların iletilerine dayanarak böyle söylüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.