Bildirim
hotmailde 'cookie' sorunu..YARDIMM..!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
internet explorer üzerinde sağ tıkla. Özelliklere gir. Ayarlar menusunden dosyaları goster seçeneğini seç ve oradaki butun dosyaları sil. Bakalım ne olucak? -
İnternet seçeneklerinin olduğu yerde ya gelişmiş yada güvenlik bölümünde olması lazım cookie leri etkinleştir seçeneğini tikle... -
denedim olmadı :( başka ihtimaller plss.. -
aynı problemler bende de war çok salak bi drurum accept all cookies diyosun gene olmuyo bi kez taktı mı kurtuluşun yok yaw ... ben outlook kullanıyorum :p ... -
explorer ı silip tekrar kursam mı acaba diyorum :( -
aynı şey benimde başıma geldi.
ben sorunu çözemediğim için.
exploreri sildiydim,
tekrar yükleyince sorun çözülmüştü dene -
bide internet seçeneklerindeki güvenlik ve gizlilik ayarlarını düşür muhtemelen bu nedenledir. -
En son firewall gibi bir program yüklediniz mi? Bu tip programlar güvenlik ayarlarını değiştiriyorlar. Bilginize. -
Browser olarak Opera kullanırsan, explorerda hataları verirken bile operadan girebilirsin. ilk etapta çekici gelmeyebilir. ama kullandıkça avantajlarını görürsün. (gerçi kullanmışda olabilirsin) Bu arada outlook üzerinden geçen birçok virusle uğraşırsın fakat Operanın mail programına pek virus gelmiyo. -
evt ben yüklemiştim ama ondan önce de yapıyordu zaten ... -
günaydın arkadaşlarr..ilgilenen herkese çok tsklrr..denemeye dvm ediyorum şimdilik..bakalım olacak mı..?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- laptopa su döküldü açılmıyor
- lcd tv renk bozulması
- tv de usb den video izleme formatı
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- bilgisayar hızlandırma
- zyxel modem kurulumu
- ekran videosu alma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X