Şimdi Ara

hotmailde yeni gelen mailler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep alakasız sayfalarda oluyolar..acaba yeni maillerin 1. sayfaya gelmesini sağlayabilirmiyim?

• bazı mailler junk mail kısmına önemsiz posta kısmına geliyor sanırım 1. sayfada olmuyor
  • öyle demek istemedim. yani yeni gelen mailler bi bakıyosun 4. sayfada bi bakıyosun 11. sayfada..bu sorun nasıl halledilir?
  • app..
  • Arkadaşım tam anlayamadım. Sana gelen mailler ilk sayfada görünmüyormu? yoksa okunan e-mailler karışıkmı oluyor. Eğer okunan e-mailler tarih sırasına göre değilse bende karşılaşıyorum o sorunla. Ama çözüm buldıum. Yeni klasör açıp önemli olanları araya listeliyorum. bende 7 farklı gurup klasör var. Yani açtım.
  • bak şimdi maıller yerıne gıt orda maıllerın ustunde 3. sırada date var (from, subject, date ve size olduğu sutun) ordakı dateın ustune tıkla tarıh sırasına gore sıralanır. sanırım ılk tıklamada ılkten sona doru gelıo, bıdaha tıklarsan sondan basa doru
    quote:

Orjinalden alıntı: da da da

öyle demek istemedim. yani yeni gelen mailler bi bakıyosun 4. sayfada bi bakıyosun 11. sayfada..bu sorun nasıl halledilir?
  • arkadaşlar burası donanım bölümüüüüüü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.