Şimdi Ara

Hotmaili cracklediler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadasım sen fazla havadan uctunn eger bılgısayarına troajan bulastırmıslarsa kolaylıkla hotmaıl sıfrenı hatta tum gırdıgın sıtelerın uyelık sıfrelerını de alırlarrr aman sen sen olda trojennlı dosya alma sende yanarsın:))
  • HOTMAİL ŞIFRESI ÇALINDIĞI ZAMAN YAPILMASI GEREKENLERI NETWORK , INTERNET VE GUVENLIK BAŞLıĞı ALTıNA ANLATMIŞTIM.

HaDeS88 BENIMKINI KOPYALAMIŞ BURAYA ALTıNA DA ISMINI YAZMıŞ, SANKI KENDISI YAZMıS GIBI.

http://forum.donanimhaber.com/m_2615098/mpage_1/key_//tm.htm#2615098

BURADAN 18 NISAN TARIHINDE YAZDıGıM AÇıKLAMAYı OKUYUP ÇALINAN HOTMAILINIZI GERI ALABILIRSINIZ.
  • TechNiciaN NE DEMİŞLER BİLİRMİSİN ?? İYİLİK YAP DENİZE AT !!! BEN PM DE SANA VERİLMESİ GEREKEN CEVABI VERDİM !!

• quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

Ya Bu Hotmail Şifresi Çalındığı Zaman Yapılacak Şeyler Bundan Önce 94984465 Defa Yazıldı!..
    ßir Daha Yazılmasından Ne Anlıyorsunuz?

Çünkü ben bunu foruma yazdıgımda.

IMDAAAT MSN im CALINDI NE YAPMALIYIM diye 94984465 den daha faazla BASLIK vardı.
    ve hepsinin icinde de bir bardak soguk su icden baska bir cevap yoktu.

O insanlar tekrar IMDAAAT MSN im CALINDI NE YAPMALIYIM diye baslik acip cevap alamamalari yerine.

IMDAAAT MSN im CALINDI NE YAPMALIYIM diye baslik acmadan cevaplarini alsinlar diye yazdım.

BUNLARIDA SANA HATIRLATIRIM NE CABUK UNUTTUN !!!

TechNiciaN

• Neyse beyler benden bıkadar ben size daha fazla bişi sölemiyorum bole saçma birşey için bukadar tartışmaya gerek yok eyer elinizdn gittiysede gitti canları sağolsun.Ve iilla ben emailimi geri istiyorum diyorsan havanı alırsın ehehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havuccukk -- 1 Mayıs 2005, 11:11:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRkiyEmiZ

merhaba arkadaşım benim cook msn mi hacklediler ama hepsinide geri aldım
    admin_tr@hotmail.com veya abuse_tr@hotmail.com a başvur sana gonderilen soruyu cvplarsan geri veriyorlar hatta admin_tr@hotmail.com beni msn sine bile ekledi kolay gelsin

Dostum sen şakamı yapıyorsun,aman ha arkadaşlar belki inanan olur,yukardaki e- mailler sahtedir,genelde de bu yöntemle emailinizi çalarlar,admin bilmem ne diye amail alırlar sonrada gizli sorununzun cevabını isterler,siz de inanıp gönderirsiniz,böylece e-mailiniz çalınmış olur

• VATOSAJAN sızın calınan maıl adresınınız sıfresı ve acılan o pc nın ıcındekı butun sıfreler ve kullanıcı ısımlerı lutfen bıraz olsun bılgısı olanlar kullansın
  • http://www.hayaller.org/nuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=141#459

arkadaşlar şu linke lütfen bi girin bakarmısınız Artık yeni bişi çıkmış istediğiniz adla msn adresi açabiliyorsunuz yani demek istediğim mesela admin@süleyman.com // yanlız bu sadece msn girmek için kullanılıyormuş yanii mail alıp gönderemiyorsunuz linke bakarsanız anlarsınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.