Şimdi Ara

Hotmaili cracklediler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hotmaii crack lediler nasıl geri alabilirim ama tün soru ve cevaplarıda değiştirmişler

• Benim hesabımı da ele geçirmişlerdi. Ben de mail adresime mesaj yazdım. Cevap geldi. Bir kaç mesajdan sonra (sağolsun arkadaş temiz biriymiş, tekrar teşekkür ediyorum) şifreyi verdi. Siz de isterseniz bu yolu bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Benim hesabımı da ele geçirmişlerdi. Ben de mail adresime mesaj yazdım. Cevap geldi. Bir kaç mesajdan sonra (sağolsun arkadaş temiz biriymiş, tekrar teşekkür ediyorum) şifreyi verdi. Siz de isterseniz bu yolu bir deneyin.
    merhaba arkadaşım benim cook msn mi hacklediler ama hepsinide geri aldım
    admin_tr@hotmail.com veya abuse_tr@hotmail.com a başvur sana gonderilen soruyu cvplarsan geri veriyorlar hatta admin_tr@hotmail.com beni msn sine bile ekledi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arti.Net

admin_tr@hotmail.com veya abuse_tr@hotmail.com a başvur sana gonderilen soruyu cvplarsan geri veriyorlar hatta admin_tr@hotmail.com beni msn sine bile ekledi kolay gelsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TuRkiyEmiZ

ciddi olamazsın bende denemek istiorum
    benide hacklediler ama ben alamadım
    nese bakacaz icabına

• quote:

Orijinalden alıntı: sweetdream

quote:

ciddi olamazsın bende denemek istiorum
    benide hacklediler ama ben alamadım
    nese bakacaz icabına

Alıntıları Göster
    ciddiyim ben çok aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arti.Net

ciddiyim ben çok aldım

Alıntıları Göster
    quote:

ciddiyim ben çok aldım

cok saol yardımcı oldugun için walla

• quote:

Orijinalden alıntı: sweetdream

quote:

ciddiyim ben çok aldım

cok saol yardımcı oldugun için walla

Alıntıları Göster
    HOTMAİL ZATEN ÜCRETSİZ BİR PROGRAM NEDEN CRACKLEDİLER ????

• quote:

Orijinalden alıntı: xcruentus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xcruentus

hehehehhehehehehhe :)))))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Orjinalden alıntı: xcruentus

hehehehhehehehehhe :)))))))))

Alıntıları Göster
    benim şuan eklendi,ağlamak istiyorum mailime çok önemli mailler geliyodu.((((

dediğiniz yolu dnicam teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: anelka_gfb

benim şuan eklendi,ağlamak istiyorum mailime çok önemli mailler geliyodu.((((

dediğiniz yolu dnicam teşekkürler..

Alıntıları Göster
    hack/crack kavramlari farkli seylerdir, dikkatli olalim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfeyzifar

hack/crack kavramlari farkli seylerdir, dikkatli olalim ;)

Alıntıları Göster
    benim hack lendi yani şuan başkası tarafından kullanılıyor :(
  • quote:

benim hack lendi yani şuan başkası tarafından kullanılıyor :(

Alıntıları Göster
    ADIM ADIM Anlattım ..

Hotmail.com 'a gir. kullanıcı adını yazdıgın yerde SAG ustte YARDIM (help) yazıyor ona bas.
    Yeni bir explorer penceresi acılacak. Ekranın en sagında acilan bu pencereden En asagida Lutfen bize basvurun yaziyor onu seç

Yeni bir sayfa daha acilacak. ===>>http://register.passport.net/contactus.srf?lc=1055

KARSINA GELEN formu tam olarak doldur.
    iletişim eposta adresi icin halen kullanmakta oldugun her hangi bir email adresini yaz. (yahoo,gmail,hotmail vs.)

Aldığınız Hata İletisi kısmına Calan kisinin gizli soruna yazdıgı yeni soruyu yaz.

en aşağıdaki ek açıklamalar kısmı cok onemli. buraya ingilizce olarak

Eskiden bana ait olan xxxx@hotmail.com adresi HACK lenmistir.
    bu yuzden bu email adresi icin Bana yeni bir sifre gondermenizi istiyorum.

ilgilendiginiz icin sagolun.

(xxx@hotmail.com was My .NET account. but it's hacked.

Please new password send to me.) ingilizcem cok iyi degil ama. buna benzer bisey veya daha iyi bir anlatım olsa daha iyi olur.

Yaz ve gonder.

Bir kac saat icinde(bazen 20 dk.) bir email gelecek. Şu bilgileri istiyor olacak emailde.

ADI
    soyadı
    dogum tarihi
    ulke
    Sehir
    Posta kodu
    Kayıt olus tarihi (emailini aldıgın tarih)
    En son ne zaman emiline girdin
    Eski Sifrelerin
    Eski Gizli Soruların
    Eski gizli sorularının cevapları
    emaile klasor olusturdun mu? isimleri nedir?
    IP adresin (www.whatismyip.com dan bakabilirsin)

Bu soruları Dogru olarak cevapladıgın takdirde sana Yeni bir sifre godnerecek.
    Ornegin PXpPHBmNkx

Eger ilk formda derdinizi anlamıslarsa iceriginde asagidaki bilgiler olan bir email gelecek.
    Ve bu emaile Tam ve eksiksiz bicimde cevap vermeniz gerekiyor..

By HaDeS

ARKADASLAR DENEYİN İŞE YARIYO !! hadi kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: HaDeS

ADIM ADIM Anlattım ..

Hotmail.com 'a gir. kullanıcı adını yazdıgın yerde SAG ustte YARDIM (help) yazıyor ona bas.
    Yeni bir explorer penceresi acılacak. Ekranın en sagında acilan bu pencereden En asagida Lutfen bize basvurun yaziyor onu seç

Yeni bir sayfa daha acilacak. ===>>http://register.passport.net/contactus.srf?lc=1055

KARSINA GELEN formu tam olarak doldur.
    iletişim eposta adresi icin halen kullanmakta oldugun her hangi bir email adresini yaz. (yahoo,gmail,hotmail vs.)

Aldığınız Hata İletisi kısmına Calan kisinin gizli soruna yazdıgı yeni soruyu yaz.

en aşağıdaki ek açıklamalar kısmı cok onemli. buraya ingilizce olarak

Eskiden bana ait olan xxxx@hotmail.com adresi HACK lenmistir.
    bu yuzden bu email adresi icin Bana yeni bir sifre gondermenizi istiyorum.

ilgilendiginiz icin sagolun.

(xxx@hotmail.com was My .NET account. but it's hacked.

Please new password send to me.) ingilizcem cok iyi degil ama. buna benzer bisey veya daha iyi bir anlatım olsa daha iyi olur.

Yaz ve gonder.

Bir kac saat icinde(bazen 20 dk.) bir email gelecek. Şu bilgileri istiyor olacak emailde.

ADI
    soyadı
    dogum tarihi
    ulke
    Sehir
    Posta kodu
    Kayıt olus tarihi (emailini aldıgın tarih)
    En son ne zaman emiline girdin
    Eski Sifrelerin
    Eski Gizli Soruların
    Eski gizli sorularının cevapları
    emaile klasor olusturdun mu? isimleri nedir?
    IP adresin (www.whatismyip.com dan bakabilirsin)

Bu soruları Dogru olarak cevapladıgın takdirde sana Yeni bir sifre godnerecek.
    Ornegin PXpPHBmNkx

Eger ilk formda derdinizi anlamıslarsa iceriginde asagidaki bilgiler olan bir email gelecek.
    Ve bu emaile Tam ve eksiksiz bicimde cevap vermeniz gerekiyor..

By HaDeS

ARKADASLAR DENEYİN İŞE YARIYO !! hadi kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    bu dediğiniz yoluda denedim hala cevap gelmedi..mail de attım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka_gfb -- 19 Nisan 2005, 11:43:11 >

• quote:

bu dediğiniz yoluda denedim hala cevap gelmedi..mail de attım :(

Alıntıları Göster
    genel mail:

Passport

Hello,

Thank you for writing to Microsoft .NET Passport Technical Support about your account, xxx@hotmail.com. My name is Lizzie and I will be handling your inquiry.

I am pleased to assist you, . For us to address your concern, please resend your message in one of the languages that .NET Passport currently supports: Danish, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish, Simplified and Traditional Chinese and Swedish.

When we receive this information, we'll promptly investigate your report.

We look forward to your reply.

Sincerely,

Lizzie
    Microsoft .NET Passport Technical Support Representative

• quote:

genel mail:

Passport

Hello,

Thank you for writing to Microsoft .NET Passport Technical Support about your account, xxx@hotmail.com. My name is Lizzie and I will be handling your inquiry.

I am pleased to assist you, . For us to address your concern, please resend your message in one of the languages that .NET Passport currently supports: Danish, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish, Simplified and Traditional Chinese and Swedish.

When we receive this information, we'll promptly investigate your report.

We look forward to your reply.

Sincerely,

Lizzie
    Microsoft .NET Passport Technical Support Representative

Alıntıları Göster
    Beyler hepiniz saçmalamışsınız yaahuu ne alaka birilerinin email adreslerini felan vermişsiniz onlar neden sizlere yardım etsinki boşu boşuna bi çıkarları varki yardım ediyorlar.İşim gücüm yok senin emailini alacam çok saçma bence bole saçmalıklarla uğraşmasanız iyi olur.Baksana bazıları emaillerini kaptırmış.en iyi sağlam adam gibi bir gizli soru yazın felan gidipte aptal aptal balığımın ismi felan bunlar artık eskide kaldı.Yok hacker miş felan bunlar boş.Ayrıca herkezde emailinizi niye veriyorsunuzkiiii.Nse ben sinir oldum şimdi azımı açmayımmm

• quote:

Orijinalden alıntı: havuccukk

Beyler hepiniz saçmalamışsınız yaahuu ne alaka birilerinin email adreslerini felan vermişsiniz onlar neden sizlere yardım etsinki boşu boşuna bi çıkarları varki yardım ediyorlar.İşim gücüm yok senin emailini alacam çok saçma bence bole saçmalıklarla uğraşmasanız iyi olur.Baksana bazıları emaillerini kaptırmış.en iyi sağlam adam gibi bir gizli soru yazın felan gidipte aptal aptal balığımın ismi felan bunlar artık eskide kaldı.Yok hacker miş felan bunlar boş.Ayrıca herkezde emailinizi niye veriyorsunuzkiiii.Nse ben sinir oldum şimdi azımı açmayımmm

Alıntıları Göster
    ben maili kimseye vermedim bi gün girim dedim şifre kabul etmiyor,şifreyi istedim gizlilik sorusuna: *** alırsın diye yazmış.gitti yani mail..

Hotmail den bidaha mail almam!

• quote:

ben maili kimseye vermedim bi gün girim dedim şifre kabul etmiyor,şifreyi istedim gizlilik sorusuna: *** alırsın diye yazmış.gitti yani mail..

Hotmail den bidaha mail almam!

Alıntıları Göster
    Peki nasıl hack'liyorlar ?

"Sign in" olurken 'remember' işaretli olunca mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oneday

Peki nasıl hack'liyorlar ?

"Sign in" olurken 'remember' işaretli olunca mı ?

Alıntıları Göster
    Nasılmı Eyer salaksan ve heryere aptal gibi üye olursan ( bilmediğin aptalca siteler felan ) ve herkeze emailini verirsen koşaylıkla çala bilirler.Gizli soruymuş felan bunlar hikaya aslında kolaylıkla herşeyi çala bilirsin.O yüzden tanımadığın insanlarla felan çok yakın olma felan yani.Offf zaten üste bahsettim.Okumuş olsaydın sormazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: havuccukk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: havuccukk

ne bu siddet bu celala aman acsan agzini ne olcak Allah bilir ehuehue

• quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Orjinalden alıntı: havuccukk

ne bu siddet bu celala aman acsan agzini ne olcak Allah bilir ehuehue

Alıntıları Göster
    Ya kusura bakmayın ama ne yapimmm gıcık oluyorum çok salak bir tartışma konusu bence görmüyormusun adamlar neler yapıyor yaaa Salaklık yapıyorlar daha sonrada sorular sorup duruyorlar :)) sinir oluyorum kusura bakmayın arkadaşlar kendimi tutamıyorum ondan dır :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.