Şimdi Ara

BEDAVA Antivirüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
4
Favori
1.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avira 3 ay BEDAVA.

https://www.avira.com/it/freesecurity-lp

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bitdefender 3 ay BEDAVA

BEDAVA Antivirüsler
    BEDAVA Antivirüslerwww.bitdefender.com
    Bitdefender Cybersecurity Humanitarian Aid
    https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/Free-TS-Ukraine2022-opt/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trend Micro 6 ay BEDAVA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Linkler değişmiş veya kampanyalar sona ermiş olabilir bundan dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.

• 1990'dan beri bilgisayar kullanıyorum. Başıma milyon tane olay geldi ve doğal olarak kolay kolay virüs yemem.

Ve fakat evde hanım ve çocuklar var. Çocukların biri ilkokulda, biri ortaokul, diğeri lisede. Herkesin bir takım şeyleri tecrübe ile öğrenmesine gerek yok. Sadece kendiniz kullanıyorsanız defender bile olsa da olur olmasa da olur, sorun yok.

Ancak ortada birden fazla kullanıcı varsa ev-iş farketmez mutlaka eset yada kaspersky şart. nokta koyulacaksa eğer nokta budur.

Yıllar önce Norton kullandım 2 yıl, 5 6 yıldır da hiçbir şey kullanmıyorum, bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Asıl sistemi yavaşlatan, virüs gibi davranan antivirüs programlarıdır. Bunlara para vereceğinize retail Windows 11 veya 10 kod alın, kendi güvenliğinizi sağlayın. Bir de saçma sapan sitelere girmez, bilmediğiniz dosyaları indirmezseniz virüs falan unutursunuz.
  • Antivirüslerin bizzat kendisi virüstür diyerek noktayı koyayım. Ama yine de düşünüp konu açmışsınız hocam teşekkürler baltalamak istemem belki işine yarayacak arkadaşlar çıkar.
  • MrSatiated kullanıcısına yanıt
    Tamam
  • Yıllar önce Norton kullandım 2 yıl, 5 6 yıldır da hiçbir şey kullanmıyorum, bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Asıl sistemi yavaşlatan, virüs gibi davranan antivirüs programlarıdır. Bunlara para vereceğinize retail Windows 11 veya 10 kod alın, kendi güvenliğinizi sağlayın. Bir de saçma sapan sitelere girmez, bilmediğiniz dosyaları indirmezseniz virüs falan unutursunuz.
  • Hala hazırda eset kullanıyorum.
    Kullanıp kullanmamak tercih meselesi.
  • windows içerisinde gelen antivürüsün fazlasıyla yettiğini düşünüyorum.

• 10-15 yıldır antivirus programı kullanmıyorum. windowsun kendi içindeki program yetiyor. yeter ki ne indirdiğinizi bilin.

• 1990'dan beri bilgisayar kullanıyorum. Başıma milyon tane olay geldi ve doğal olarak kolay kolay virüs yemem.

Ve fakat evde hanım ve çocuklar var. Çocukların biri ilkokulda, biri ortaokul, diğeri lisede. Herkesin bir takım şeyleri tecrübe ile öğrenmesine gerek yok. Sadece kendiniz kullanıyorsanız defender bile olsa da olur olmasa da olur, sorun yok.

Ancak ortada birden fazla kullanıcı varsa ev-iş farketmez mutlaka eset yada kaspersky şart. nokta koyulacaksa eğer nokta budur.

• Başka bir şeye gerek yok..

BEDAVA Antivirüsler

BEDAVA Antivirüsler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Mayıs 2023; 17:35:36 >

• antivirüsler 2ye ayrılır kaspersky ve diğer kendini antivirüs sananlar BEDAVA Antivirüsler 

rusya savaş açtı diye sildim 3-5 tane farklı denedim mavi ekrandan kurtulamadım geri döndüm BEDAVA Antivirüsler 

• Bedava antivirüs, hacker kapanında bulunur
  • WİN+R yazın

açılan kutucuga MRT yazın.

Win11 kendi virüs porogramını çalıştırsın.

beleş.

• Eskiden hep Eset kampanyaları da olurdu, şu sıralar çok az, o da olur inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.