Şimdi Ara

Kaspersky bedavadan otomatik yenileniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun zaman önce forumdan bir arkadaşdan kod aldım kaspersky için ve sürekli yenileniyor böyle durumlarda normalde ses çıkartılmaz ama sonradan başımız ağrımasın... İptal etmek gibi bir şey de yok sisteme kayıtlı bir kart yok vs. Kaspersky bedavadan otomatik yenileniyor 

• Kaspersky bedavadan otomatik yenileniyor
  • Up
  • Attığın fotoğrafta "5 cihaz aboneliği" diyor. Tahminimce birisi böyle 5 cihaz için abonelik almış, sen de o 5 cihazdan birisin. Yani senin kaspersky'in parasını da o arkadaş (aboneliğin asıl sahibi) ödüyor. Bence o abonelik sahibini bul ve meseleyi onunla konuş, sonra hak geçmesin.

Benim bir arkadaş da 5 cihaz için Office kullanıyordu ama tek laptopu vardı. Ortak bir projede çalışıyorduk ve office gerekliydi. Dedim bir cihaz olarak da ben bağlanabilir miyim, o da kabul etti. Şimdi proje bitti, ama kullanmaya devam ediyorum. Arkadaşa dedim istediğin zaman office üyeliğini sonlandırabilirsin veya 5 cihaza kuracaksan ben çıkabilirim. O da sorun yok dedi.

Senin durum da buna benzer herhalde. Dediğim gibi parayı ödeyenle konuş bu meseleyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.