Bildirim
Kaspersky bedavadan otomatik yenileniyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Up -
Attığın fotoğrafta "5 cihaz aboneliği" diyor. Tahminimce birisi böyle 5 cihaz için abonelik almış, sen de o 5 cihazdan birisin. Yani senin kaspersky'in parasını da o arkadaş (aboneliğin asıl sahibi) ödüyor. Bence o abonelik sahibini bul ve meseleyi onunla konuş, sonra hak geçmesin.
Benim bir arkadaş da 5 cihaz için Office kullanıyordu ama tek laptopu vardı. Ortak bir projede çalışıyorduk ve office gerekliydi. Dedim bir cihaz olarak da ben bağlanabilir miyim, o da kabul etti. Şimdi proje bitti, ama kullanmaya devam ediyorum. Arkadaşa dedim istediğin zaman office üyeliğini sonlandırabilirsin veya 5 cihaza kuracaksan ben çıkabilirim. O da sorun yok dedi.
Senin durum da buna benzer herhalde. Dediğim gibi parayı ödeyenle konuş bu meseleyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X