Şimdi Ara

Hotpoint - Ariston AQUALTIS AQ8D 292 U (TK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yükseklik (cm) : 85.0
    Genişlik (cm) : 59.5
    Derinlik (cm) : 59.9

Ekran
    Işıklı likit kristal ekran

Performans
    Sıkma hızı (devir/dk) : 1200
    Enerji verim sınıfı : A++
    Yıkama verimi sınıfı : A
    Sıkma verimi sınıfı : B
    Maksimum yükleme kapasitesi (Kg) : 8
    Ecotech
    Süper Sessiz Teknolojisi

Ana fonksiyonlar
    Woolmark platinum care programı
    Çamaşır yüküne göre otomatik tüketim ayarı
    Zaman erteleme fonksiyonu
    Kolay ütü fonksiyonu
    Ekstra durulama
    Yorgan Programı
    Haftalık Beyazlı Programı
    Gömlek Programı
    Bebek Programı

Özellikler
    Renk : Beyaz
    Tambur Malzemesi : Poliplex
    Su taşma emniyet sistemi
    Çocuk Kilidi

Bu makina hakkında ne dersiniz arkadaşlar almayı düşünüyorumda??

• hocam 8kg ile sanırım yorganmıydı battaniyemiydi (Annelerin hayali :)) işte onlar yıkanamıyormuş ozaman bu makineyi almanında bi anlamı kalmıyor bana kalırsa .
  • Teşekkür ederim arkadaşım
    Başka bi fikri olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

hocam 8kg ile sanırım yorganmıydı battaniyemiydi (Annelerin hayali :)) işte onlar yıkanamıyormuş ozaman bu makineyi almanında bi anlamı kalmıyor bana kalırsa .

6kg makinede dahi yorgan ve kilim yıkanabilir. Önemli olan doğru programı ve makineyi kullanmaktır.

Ariston düşük kalitede mekanik parçaların (rulman amortisör vs)kullanıldığı; yük dengeleme şekli ve sarsıntı emme sistemi başarısız bir makinedir. Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

hocam 8kg ile sanırım yorganmıydı battaniyemiydi (Annelerin hayali :)) işte onlar yıkanamıyormuş ozaman bu makineyi almanında bi anlamı kalmıyor bana kalırsa .

6kg makinede dahi yorgan ve kilim yıkanabilir. Önemli olan doğru programı ve makineyi kullanmaktır.

Ariston düşük kalitede mekanik parçaların (rulman amortisör vs)kullanıldığı; yük dengeleme şekli ve sarsıntı emme sistemi başarısız bir makinedir. Tavsiye etmiyorum.

onu bilemem hangi makinede yıkanır hocam ama komşunun 8kg makinesinden servisin çıkarttığını biliyorum
    yorgan, battaniye işine çok girmemek lazım o yüzden

• Merhaba Utku,

Hotpoint- Ariston Aqualtis serisi ürünlerin tamamı kullanıcıya yönelik olarak üretilmektedir.

Örneğin Kitap gibi açılan kapağa sahip olması, tamburunun 15 derecelik eğik açıda yerleştirilmesi, içerisinde düşen herhangi birşeyi görme
    rahatlığı ve çamaşır alıp koyarken rahatlık sunmak amacıyla üretilmiştir.

Sorduğunuz makine süper sessiz bir makinedir.

Kesinlikle doğru kilo ve yıkama programlarına uygun yıkarsanız sesini duymazsınız.

Bazı Ekstra özellikleri şu şekildedir:

Kolay ütü fonksiyonu : unutup evden ayrılsanız bile siz gelene kadar her 15 dk 1 tamburunu döndermektedir.

Woolmark platinum care sertifikası ile elde yıkayınız ibareli kıyafetlerinizi rahatça yıkayabilirsiniz.

Zaman erteleme fonksiyonu ile 24 saate kadar yıkamanızı erteleyebilirsiniz.

Aynı zamanda şuanda Hotpoint-Ariston AQ8L092U serisi Kampanyada olan bir ürün dilerseniz aşağıdaki linkten ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hotpoint-Ariston-Aqualtis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 21 Eylül 2011; 0:44:48 >

• Ben hepsiburada dan aldım fiyat da iyi makine de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.