Şimdi Ara

Hotpoint-Ariston MTM 0821 F (TK)HA A+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar .. Buzdolabı almayı düşünüyorum ve 1-2 gün içinde de karar vermem gerekiyor .. Öğrenci olduğumdan dolayı fazla bütçe gerektiren bir şey almak istemiyorum açıkası ve ömürlük olmasına da gerek yok haliyle .. Yani 4 yıldan sonrası beni ilgilendirmiyor diyebilirim .. Araştırma sonucu bulduğum ürün
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=mtarismtm0811ftk&categoryId=22154
    hızlıal ve hepsiburadada toplamda 39 yorum yapılmış ve hepsi olumlu .. Açıkçası hepsinin olumlu olması kafamı kurcalamadı desem yalan olur .. Üstelik ses seviyesi 45 db olmasına rağmen çok sessiz gibi yorumlardan dolayı da şüphe duymadım değil .. Dolap mutfakta olacak fakat odam da mutfağın bitişiğinde o açıdan ses durumunun ne kadar sorun olacağını kestiremiyorum pek .. Kullanan yada bu ürünü bilen birileri varsa eğer genel olarak nasıl olduğuna ve özellikle de ses seviyesine dair yorum yapabilirlerse gerçekten sevinirim .. Teşekkür ettim ..

• Hotpoint-Ariston MTM 0821

tavsiye eder misiniz?
  • Hotpoint-Ariston MTM 0821
    kullanan var mı
  • Süper, alda gülelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben Hotpoint-Ariston NMTM 1911 V (TK)/HA modelini 950 liraya aldım 3 yıl önce..
    bir fikir vermesi açısından yazıyorum.
    dolabın garantisinin bitmesinin üzerinden 1 ay geçer geçmez motoru yaktı.
    ve gelen tamirci motoru değitirip gazını yeniledim filtreleri değiştirdim vs diyerek 350 lira fatura çıkarttı
    alıyorsan mutlaka garanti uzat.
    onun dışında dolaptan memnunum.
  • Biz de anneme almıştık, şu an buzluk kar yapıyor, alt taraf soğutmuyor. Özel servis baktı, bu modelde arka taraftaki termostat arızalı, ondan dolayı alt bölümü soğutmuyor dedi. Fabrikasyon hatası dedi, ama firma kabul etmez. Servis harici o termostat bulunmuyormuş.

Çözüm önerimiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascac -- 23 Ağustos 2015; 21:02:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.