Şimdi Ara

hots başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar arkadaşlar oyunu indirmeye başladım.sezon1den beri lol oyuncusuyum artık oyuna dolan veletler ve hileler yüzünden bu oyunu deneyeceğim.oyun nasıldır ortam iyi midir?kısaca her oyun nedensiz yere ana bacı girecek tipler var mıdır?

• LoL kadar ciddi oynamana gerek yok, üstelik veletlerle uğraşmıyorsun. Tek sorunu stimpack olmadan altın ve tecrübe puanı kazanmak işkence, onun dışında muhteşem oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

LoL kadar ciddi oynamana gerek yok, üstelik veletlerle uğraşmıyorsun. Tek sorunu stimpack olmadan altın ve tecrübe puanı kazanmak işkence, onun dışında muhteşem oyun.

inşallah bu oyunda kalıcı olurum arkadaşların önerisiyle başlıyorum lolden sıkıldım artık her oyun aynı şeyler maalesef.ex falan kasılır işimiz gücümüz yok sıkıntı değil
  • quote:

LoL kadar ciddi oynamana gerek yok, üstelik veletlerle uğraşmıyorsun. Tek sorunu stimpack olmadan altın ve tecrübe puanı kazanmak işkence, onun dışında muhteşem oyun.

Tam olarak ne oluyor bu stimpack?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla ip ve ex arttırıcı
  • %100 ekstra tecrübe puanı ve %150 ekstra altın kazanmanızı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Tam olarak ne oluyor bu stimpack?

• Öyle ana avrat sövecek insan pek bulamazsın ama yavaş yavaş Türklerin istila etmesi ki önemlisi LOL'den geçenler kanser etmeye yetiyor. Hele kanser eden tam ediyor. Her MOBA oyununda böyle tipler vardır yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • League of Legends 'da ki kadar ciddi boyutlarda çok olmasa da illa ki sinir eden oyuncularla karşılaşman mümkün. Her tür Online oyunlarda bu tarz insanlarla karşılaşman gayet normal. Şuan da oyunda Türkçe desteği olmaması bizim için bir artı. Blizzard 'ın da sanmıyorum Türkçe sisteme destek çıkacağını zaten. Her neyse, diğer arkadaşlarında dediği gibi Exp ve Gold kasması biraz zor, mümkün olduğunda her hafta ücretsiz kahraman rotasyonundakileri 5. seviye yapmaya bak ve altın biriktirmeye bak.
  • Oyun çok kötü hiç başlamayın. Item denen bir şey yok. Kill almak diye bir şey yok. Velet dolu 2 ay oldu oyunu indireli ama çok oynamadığımdan 17 lvlim daha ama şimdiden bıktım. Uğraşılmaz oyunda ki tiplerle. Başlamayın!

Teşekkürler
    @Raides @Bangfish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 29 Temmuz 2015; 15:34:22 >
  • quote:

Oyun çok kötü hiç başlamayın. Item denen bir şey yok. Kill almak diye bir şey yok. Velet dolu 2 ay oldu oyunu indireli ama çok oynamadığımdan 17 lvlim daha ama şimdiden bıktım. Uğraşılmaz oyunda ki tiplerle. Başlamayın!

Teşekkürler
    @Raides @Bangfish

lolden daha fazla velet yoktur hocam yanılıyor muyum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichbinkeinezitrone

quote:

Oyun çok kötü hiç başlamayın. Item denen bir şey yok. Kill almak diye bir şey yok. Velet dolu 2 ay oldu oyunu indireli ama çok oynamadığımdan 17 lvlim daha ama şimdiden bıktım. Uğraşılmaz oyunda ki tiplerle. Başlamayın!

Teşekkürler
    @Raides @Bangfish

Yok yok çok var kimse başlamasın Oyunu öğrenene kadar bile bıkarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ichbinkeinezitrone

quote:

Teşekkürler
    @Raides @Bangfish

oyun ingilizce bir kez tabi ki lol gibi velet yok hesabım bir keresinde ban yemişti yan hesap ile oynamıştım bir maç atmıştım yazıyorum alttan kimse cevap vermiyor doğup doğup ölüyorlar oyun boyunca botlarla oynadığımı sandım mactan sonra kontrol ettim hepsi 2-3 lv adamlarin qm eşleştirme sana denk oyuncu buluyor şimdi bu arkadaş düşük level ya eşleşenlerde öyle bununla yok velet dolu şöyle böyle diye konuşuyor velet dolu diyemezsin oyuna hele lolden geldiysen hiç diyemezsin ben eski bir Dotacıyım arkadaş baskısı ile lol denemiştim hiç bir şeye benzemiyordu oyun 1-2 el oynayıp bıraktım hots için de böyle olur diye tahmin ediyordum hotsa başladığımdan beri dota girmedim sadece e sport olarak takip ediyorum. gayet iyi oyuncu ktlesi bence bir sürü arkadaş edindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu indirdim gün içinde yorumumu belirtirim teşekkürler bu arada profil resminiz çok hoşmuş frank gallagher :D
  • www.twitch.tv/pureorganic

birazdan yayin yapacagim sorularini sorabilirsin istersen :)))

3700 saat dota oynamisim ki son zamanlarda hic oynamiyorum hots yuzunden. gerci oyun tarzi baya bi farkli ama hizli team fight istiosan hots tam sana gore
  • quote:

Teşekkürler
    @Raides @Bangfish

Değerlendirmine kesinlikle katılmıyorum. Gelelim madde madde neden katılmadığıma. Yanlış anlama lütfen sadece bana göre oyunu çok yanlış yorumlamışsın.

- Kendinde demişsin 17. seviyedeyim diye. Normaldir o seviyelerde kötü oyuncuların gelmesi çünkü oyun algoritması hemen hemen aynı seviye oyuncuları eşleştirmeye çalışıyor.
    - Oyunda item yok evet doğru. Zaten en büyük farkı da bu diğer MOBA tarzı oyunlardan. Karşıdakilere göre yenetek dizilimine gitmen gerek ki buda tamamen oyun bilgisini ön planda tutan bir şey.
    - Heroes of the Storm tamamen harita planları ve Global görevler üzerine kurulu yani anlıyacağın öyle League of Legends 'da ki gibi Kill alayım, minyon kesip bireysel yardırayım mantığı yok.
    - Diğer MOBA türlerinden zor kılan yanı tamamen takım oyunu üzerine kurulu bir oyun ve şahsi fikrime göre de öyle herkesin becerebileceği, sevebileceği bir oyun değil.
    - HL 'ye yani diğer deyişle Ranked oyunlara başladığın zaman öyle senin karşılaştığın kanser eden oyuncu tipleri ile çok çok az karşılaşıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymph()maniac

quote:

Teşekkürler
    @Raides @Bangfish

Değerlendirmine kesinlikle katılmıyorum. Gelelim madde madde neden katılmadığıma. Yanlış anlama lütfen sadece bana göre oyunu çok yanlış yorumlamışsın.

- Kendinde demişsin 17. seviyedeyim diye. Normaldir o seviyelerde kötü oyuncuların gelmesi çünkü oyun algoritması hemen hemen aynı seviye oyuncuları eşleştirmeye çalışıyor.
    - Oyunda item yok evet doğru. Zaten en büyük farkı da bu diğer MOBA tarzı oyunlardan. Karşıdakilere göre yenetek dizilimine gitmen gerek ki buda tamamen oyun bilgisini ön planda tutan bir şey.
    - Heroes of the Storm tamamen harita planları ve Global görevler üzerine kurulu yani anlıyacağın öyle League of Legends 'da ki gibi Kill alayım, minyon kesip bireysel yardırayım mantığı yok.
    - Diğer MOBA türlerinden zor kılan yanı tamamen takım oyunu üzerine kurulu bir oyun ve şahsi fikrime göre de öyle herkesin becerebileceği, sevebileceği bir oyun değil.
    - HL 'ye yani diğer deyişle Ranked oyunlara başladığın zaman öyle senin karşılaştığın kanser eden oyuncu tipleri ile çok çok az karşılaşıyorsun.

Hocam buradakiler ironiden anlamıyorlar herhalde @İronik Adam

Edit: Bak bu arkadaşı da yazın @BangFish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 29 Temmuz 2015; 22:25:08 >

• * stimpack oyunun ana unsurlarından değil...
    * HotS asıl amacı haritalardaki "objective"leri yapmak görevleri yapmak yani. diğer moba lar gibi kill sayısı vs önemsiz
    * solo dan daha çok takım oyunu önemli
    * maçlar 15/25 dk arası sürüyor bu oldukça güzel. dota gibi 45/60dk işkenceler yok :)
    * oynayın karar verin ilk başta map ler ufak gibi gelebilir 2 adım da Tower dibine gidebillrsniz :) ama oldukça zevkli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 30 Temmuz 2015; 18:26:04 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.