Şimdi Ara

hotspot shield sonrası internet bağlantısı gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
8.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony vaio notebookum üzerinde hotspot shield yüklü idi kaldırdım.Daha sonra internet bağlantısı gitti gelmez oldu ne yapacağımı şaşırdım

wirelessta sorun yok diğer bilgisayardan girebiliyorum fakat internete bağlanmıyor neden olabilir ?

• Network ayarlarınızdan ip ayarlarına bakın derim manuel ip almış olabilir onu otomatiğe çekin birde öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Network ayarlarınızdan ip ayarlarına bakın derim manuel ip almış olabilir onu otomatiğe çekin birde öyle deneyin.

İlk iş oraya baktım ip ve dnsler otomatikde malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkplaces

quote:

Network ayarlarınızdan ip ayarlarına bakın derim manuel ip almış olabilir onu otomatiğe çekin birde öyle deneyin.

Hocam başlattan çalıştır komutuna girip

ipconfig/flushdns yapar mısınız ? Daha sonra ping google.com.tr yazıp değerleri buraya yazarsanız ona göre birşey önerebilirim.Ayrıca sistemi geride alabilirsiniz .
  • quote:

quote:

quote:

ipconfig/flushdns yapar mısınız ? Daha sonra ping google.com.tr yazıp değerleri buraya yazarsanız ona göre birşey önerebilirim.Ayrıca sistemi geride alabilirsiniz .

sistem geri yükleme yaptım ve düzeldi.teşekkürler hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

sistem geri yükleme yaptım ve düzeldi.teşekkürler hocam

Rica ederim hocam,cok sevindim düzeldiğine,ayrıca o tarz programlar kurmanızı tavsiye etmem zira internette kol gezen 208 67 ile başlayan dns i yaparsanız her siteye giriyor.

• Bende de aynı sorun çıktı.
    ipconfig/flushds yaptım direk hata verdim. sorun nasıl çözecem.
    geri yükleme yapamıyorum ne zaman olduğunu bilmiyorum çünkü yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende VAIO kullaniyorum ve ayni sorunu yasadim fakat birturlu cozum bulamadim nette. Sorunu endim hallettim anlatayim..
    Once Ag ve Internet > Ag ve Paylasim Merkezi > Wifi

Sonra wifi yazan yere tiklayip secenekler diyorsunuz ve ozellikler ardindan.

Hotspot Shield Routing Driver 6 tikini kaldkiriyorsunuz.

PC'yi yendein baslatiyorsunuz islem tamamdir..

Girdiginizde resimdeki tik i kaldirip kaydedin sonra yeniden baslatin cozulcektir.
     hotspot shield sonrası internet bağlantısı gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngntr -- 10 Ekim 2015; 21:09:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.