Bildirim
hotspot shield sonrası internet bağlantısı gitti
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Network ayarlarınızdan ip ayarlarına bakın derim manuel ip almış olabilir onu otomatiğe çekin birde öyle deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Savagery
Network ayarlarınızdan ip ayarlarına bakın derim manuel ip almış olabilir onu otomatiğe çekin birde öyle deneyin.
İlk iş oraya baktım ip ve dnsler otomatikde malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkplaces
quote:
Network ayarlarınızdan ip ayarlarına bakın derim manuel ip almış olabilir onu otomatiğe çekin birde öyle deneyin.
İlk iş oraya baktım ip ve dnsler otomatikde malesef
Hocam başlattan çalıştır komutuna girip
ipconfig/flushdns yapar mısınız ? Daha sonra ping google.com.tr yazıp değerleri buraya yazarsanız ona göre birşey önerebilirim.Ayrıca sistemi geride alabilirsiniz . -
quote:
quote:
quote:
ipconfig/flushdns yapar mısınız ? Daha sonra ping google.com.tr yazıp değerleri buraya yazarsanız ona göre birşey önerebilirim.Ayrıca sistemi geride alabilirsiniz .
sistem geri yükleme yaptım ve düzeldi.teşekkürler hocam
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ipconfig/flushdns yapar mısınız ? Daha sonra ping google.com.tr yazıp değerleri buraya yazarsanız ona göre birşey önerebilirim.Ayrıca sistemi geride alabilirsiniz .
sistem geri yükleme yaptım ve düzeldi.teşekkürler hocam
Rica ederim hocam,cok sevindim düzeldiğine,ayrıca o tarz programlar kurmanızı tavsiye etmem zira internette kol gezen 208 67 ile başlayan dns i yaparsanız her siteye giriyor.
-
Bende de aynı sorun çıktı.
ipconfig/flushds yaptım direk hata verdim. sorun nasıl çözecem.
geri yükleme yapamıyorum ne zaman olduğunu bilmiyorum çünkü yardımcı olursanız sevinirim. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X