Şimdi Ara

Hotspot Shield Yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
269.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kota sorunu hala varmı bu programda arkadaşlar ?

yanı 3 veya 6 gb dan sora baglanmasıkıntısı yasanıyormu ?
  • hotspot shield programını hatasız kurdum fakat giriş için on u tıkladığımda şu hatayı veriyor lütfen yardım edermisiniz?

http://127.0.0.1:895/config/?action=connect&land=eng

Uygulama bulunamadı diyor :(
  • Aynı hatayı bende de veriyor deli olucam.

Yokmu çözümü?
  • sayfa görüntülenemiyor hatası bende de var . windows 7 64 bit kullanıyorum . 64 bit de çalışmıyor mu ?
  • Atılan son iki mesajda olduğu gibi benimde sorunum aynı. Programı çalıştırıp Connect sekmesine tıkladığımda adres çubuğunda
    http://127.0.0.1:895/config/?action=connect&lang=eng&afd=1269190736&afc=103BE6BBA5626F940E41FCEC3DCAD6C9
    adresiyle karşılaşıyorum ve sayfa açılmıyor. yardımlarınız bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitalyano -- 21 Mart 2010; 19:01:28 >
  • aynı hata yardımmmm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: elitalyano

Atılan son iki mesajda olduğu gibi benimde sorunum aynı. Programı çalıştırıp Connect sekmesine tıkladığımda adres çubuğunda
    http://127.0.0.1:895/config/?action=connect&lang=eng&afd=1269190736&afc=103BE6BBA5626F940E41FCEC3DCAD6C9

bu sorunun çözümünü bilen yok mu

• olmadı :( connect olmuyor .Vista 64 te çalışmıyor mu bu program?
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29102767

sağol kardeşim anlattığın yol belki hotspot programının çözümü olmadı ama benim o programı kullanarak yapmak istediğimi verdiğin programla yaptım. çok işime yaradı sağol sryldz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRT1Ts

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29102767

sağol kardeşim anlattığın yol belki hotspot programının çözümü olmadı ama benim o programı kullanarak yapmak istediğimi verdiğin programla yaptım. çok işime yaradı sağol sryldz

Hotspot bende de çalışmadı.Başka program varmı onun gibi

• arkadaslar internet kafede ip banlanmisti Bu meletle sorunsuz giriyordum bu gun evdeki pc den denedim ilk baslarda gridi bugunlerde girmior bana bunun alternativi program warmi hidemyipden baska elite olsa cok ii olur paylasim icin simdiden cok sagolun
  • ypkmu?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Arkadaşlar bende bugün hotpot shield i indirdim ve kurdum. Ancak bir türlü connect olamıyorum.
    connect sayfasına tıkladığımda bir internet explorer dan bir sayfayı açmaya çalışıyor ama açamıyor.

Ya ne bu be herşeyi yasaklıyorlar.

Yardım edecek biri varmı acaba ?
  • evet cevaplayabilecek olan yok mu?
  • hotspot shield'ı kendi sitesinden indirin. kendi sitesinden önce bi downloader iniyor, onu çalıştırınca da hotspot shield'i indiriyor. o gelen dosyayı kurun ve reboot edin. hotspot shield'a antivirüsten de izin verin.

ben böyle yaptım ve çalıştı, sopcast ve veetle şu anda bende çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukmania

Hocam ben de"Daemon Start Error" alıyordum, şu ana kadar bir sürü doküman da okudum, Mac adresi değiştirin dediler onu da yaptım ama bir sonuç vermedi, sonunda şans eseri "Yerel Ağ bağlantısı Özellikleri" "Genel" sekmesi içinde "İnternet İletişim Kurallarının" olduğu bölümde "Hotspot ......" adlı öğeyi bilinçsizce kaldırdım ve ne hikmetse bağlantı hatasız kullanılmaya başladı.
    Deneyin derim, belki işe yarar.
    Hoş bu Hotspot bazı kasmalar meydana getiriyor ama sopcast için katlanacaz.
    Umarım faydası olur.
    Saygılar.

Bunu denerseniz olacak inanıyorum.
    Bir restart atın tabi sonra deneyin.

Hotspot reklamlarını engellemek için de A*d*b*l*o*c*k programı var istemenyen reklamları engelliyor, ayrıca görmek istemediklerinizi de siz gösterip engelletebiliyorsunuz.
    Deneyin faydasını görüceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roh1r1m -- 16 Şubat 2011; 5:13:24 >

• hotspot shield'in bağlanamaması ve dolayısıyla connect dediğimizde sayfa görüntülenemiyor hatası vermesinin farklı sebepleri olabilir. internette yerli ve yabancı sitelerde epey araştırma yaptıktan sonra bendeki problemi giderdim.
    windows 7 yüklü, 64 bit bilgisayarıma hotspot shield'i indirip kurdum. hiç bir problem çıkarmadan hemen çalıştı.(güvenlik duvarı açık ve virüs programı yüklü değil)
    daha sonra arkadaşımın windows xp yüklü bilgisayarına yükledim. bir türlü bağlanamıyor, sayfa görüntülemiyor hatası veriyor. virüs programını, aile koruma programını, güvenlik duvarını ..... kapatıp deniyorum yine olmuyor. günlerce süren araştırmalar da sonuç vermedi. msconfig, cmd ve ipconfig ile yapılan ayarlar ve daha başka internette gördüğüm bir çok ayarı denedim sonuç yok.
    sonunda nedense virüs programından şüphelendim ve onun üzerine yoğunlaştım. hotspot shield'in problemsiz çalıştığı kendi bilgisayarımda değişik denemeler yaptım. önce virüs programı kurdum sonra hotspot shield'i kurdum. hotspot shield'in kurulumu esnasında virüs programının verdiği uyarılarda izinler filan verdim. sonuçta hotspot shield'in bağlanamadığına SEVİNEREK şahit oldum. daha sonra virüs programını kapatıp, hotspot shield'i yeniden kurdum. problemsiz çalıştı. değişik denemeler de yaptım. (bu arada arkadaşımda nod32 yüklü idi, bundan dolayı ben nod32 ile uğraştım. diğer virüs programları nasıl davranıyor bu konuda bir fikrim yok.)
    başkalarında işe yaramayabilir fakat bendeki problemin çözümü: HOTSPOT SHIELD'İ İNDİRMEYE VE KURMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE VİRÜS PROGRAMI KAPATILACAK.
    bir kişiye bile bir faydam olursa ne mutlu bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgurbuz -- 31 Mart 2011; 0:53:01 >

• tcp connect wait hatası veriyor kırmızı kalıyor hep nasıl yeşile döner ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzei

Merhaba

hotspot shield programını çalıştırdığımda baglanamıyorum.

State: Daemon Start Error
    VPN IP Address: Not Set hatası alıyorum yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

Aynı sorun bende de var. Yardımcı olabilecek olan var mı? Win 7 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elitalyano

Atılan son iki mesajda olduğu gibi benimde sorunum aynı. Programı çalıştırıp Connect sekmesine tıkladığımda adres çubuğunda

Aynı hata var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.