Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.Sezon finali resmen şaheser niteliğindeydi. Son iki bölümden oluşan final kısmı gerçekten de tam anlamıyla olmuş. Takdir ettim. Tartışmasız şimdiye kadarki en iyi bölüm oldular.
  • 1.sezondan ilk 7 bölümü izledim senaryosu hep benzer ilerliyor diye devam edemedim ne yazık ki.
  • İlk sezon 10 bölüm izledim ama devam etsem mi kararsızım. Her bölümün kopuk olması çok sarmadı beni senaryo bağlantılı değil . devam etmeli miyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird_hunter

İlk sezon 10 bölüm izledim ama devam etsem mi kararsızım. Her bölümün kopuk olması çok sarmadı beni senaryo bağlantılı değil . devam etmeli miyim sizce?

Ben diziye devam etmeni şiddetle öneririm. Ama lafı, "ilk 10 bölümü izledim, sarmadı"ya getirmişsin. Dizinin geri kalan bölümleri de izlediklerinden farklı olmayacağı için ilk 10 bölüm sarmadıysa, birkaç bölüm daha izlemen anlamsız olur. O yüzden sarmadıysa bırak bence, zorlamanın alemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 9 Mart 2014; 22:50:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

6.sezonu hd olarak izleyebileceğim/indirebileceğim bir yer var mı? Torrent'lerin çoğu ölmüş, hiçbir sitede de hd olarak bulamıyorum en iyi 360p var.

pm kutunuza bakın bir

Bende isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: bird_hunter

İlk sezon 10 bölüm izledim ama devam etsem mi kararsızım. Her bölümün kopuk olması çok sarmadı beni senaryo bağlantılı değil . devam etmeli miyim sizce?

Ben diziye devam etmeni şiddetle öneririm. Ama lafı, "ilk 10 bölümü izledim, sarmadı"ya getirmişsin. Dizinin geri kalan bölümleri de izlediklerinden farklı olmayacağı için ilk 10 bölüm sarmadıysa, birkaç bölüm daha izlemen anlamsız olur. O yüzden sarmadıysa bırak bence, zorlamanın alemi yok.

Aslında biraz öyle ama takip eden bir senaryo olmaması izleme heyecanı olusturmuyor ondan sıkıntı oldu biraz

• Hugh Laurie ve The Copper Band Blues konseri 9 Temmuz’da İstanbul Cemil Topuzlu açık hava sahnesinde gerçekleşecek
  • En son 7 . sezonda kalmışdım bitirmeye karar verdim .

Dziide bitmiş sanırım
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Maalesef bitti hocam. En kısa zamanda izlemenizi tavsiye ederim.
  • 6.sezondayım, muhteşem cidden. Az kaldığına üzülüyorum.
  • 7. Sezondayım şimdiye kadarki bölümler içerisinde 2.sezon finali ve 4.sezon finali açık ara en iyi bölümlerdi. Fena karakter.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    iptal oldu dostum, haberin vardır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantumfluctuations

iptal oldu dostum, haberin vardır umarım.

şimdi öğrendim evet sitesinden de kaldırmışhttp://hughlaurieblues.com/live.htm?pg=2
  • quantumfluctuations Q kullanıcısına yanıt
    Hiç bitmeseydi...
  • Hayatimda en cok etkilemis olan yegane diziler arasinda.. bitirdigimde 1 ay baska diziye baslayamamistim .s

• bitti. ağladım lan oha. çok alışmıştım be..
  • Beyler house un kutuptami ne bir doktoru tedavi ettigi bolum vardi kadin doktor o bölüm kacinci sezon kacinci bolumdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

Beyler house un kutuptami ne bir doktoru tedavi ettigi bolum vardi kadin doktor o bölüm kacinci sezon kacinci bolumdu?

http://www.imdb.com/title/tt1168087/combined
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

Beyler house un kutuptami ne bir doktoru tedavi ettigi bolum vardi kadin doktor o bölüm kacinci sezon kacinci bolumdu?

http://www.imdb.com/title/tt1168087/combined

teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.