Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
158.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hekimoğlu instagram sayfası hastalıkları ekleyip onunla ilgili bilgi veriyor. çok faydalı. ama henüz mehmet ali'ye ne olduğunu söylemediler. doğal olarak haftaya öğreneceğiz.

house hiç izlemedim. ama hekimoğlunu bu kadar sevdiysem, o bittiğinde oturup izleyeceğim. tabi yeterli vakit bulabilirsem. malum iş güç.

• House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ

Arkadaşlar zaman nasıl da geçiyor değil mi?

2004 - 2021 Hugh Laurie'nin geldiği duruma bak. Adam orta yaşların son döneminden turşu gibi kıvama geldi.

Ben bu kadar çirkinleştiğini görünce şok oldum.

Brad Pitt ve Tom Cruise da yüz hattı olarak krem şanti ve jel turta kıvamına geldi. Yaşlılık ne kötü şey, insan o diriliğini nasıl da felaket şekilde kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Ocak 2021; 3:41:23 >

• dizinin kaliteli bir altyazısını bulamıyorum planetdp kapanmış eskiden sacit diye bir çevirmenin altyazısı ile izlerdim o iyiydi, ama şu an sanırım amazonda ki çeviri kötüymüş. elinde arşivinde olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senaydn -- 23 Ocak 2021; 19:34:20 >
  • Dizi hakkında yorum yapmaya bile gerek yok ne kalitede olduğunu herkes bilir. Sadece şunu söylemek istiyorum. Türkiye remakei orijinal dizi ile yarışacak kadar kaliteli olmuş. Maalesef ülkemizde reyting kurbanı olacak.

• senaydn kullanıcısına yanıt

planetdp kapanmadı erişim kısıtlaması getirildi vpn ile girebilirsiniz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bölüm aynı şeyler yaşanıyor gibi gözüken ama aslında hem öyle olan hemde olmayan, kaliteli bir dizi. Bugün bitirdim ve sonu daha iyi olabilir miydi ? Bence olabilirdi ama daha 7.sezondan böyle bir son yapacakları çok belliydi. Fakat 8 sezon boyunca bir diziyi aynı kalitede tutmak her dizide rastlanılacak birşey değil. Muazzam bir dizi ve kesinlikle dizi tarihinde konu bakımından yanına yaklaşabilecek kalitede başka bir dizi yok.

• 4.sezonun finalini oluşturan iki bölümü izledim de, hocam bu nasıl etkileyici bir senaryodur ya! House M.D. (2004-2012) - BİTTİ 

İlk 3 sezonunun finallerinde de yine sezonun genel bölümlerine göre daha ilgi çekici ve sürükleyici senaryoları vardı ama bu 'House's Head' ve 'Wilson's Heart' bölümleri bambaşka bir seviye olmuş.

Bu iki bölüm beni öylesine etkiledi ki ne olursa olsun her güne bir bölüm(bağlı finaller hariç) dizi politikamı bozup, 5.sezona başlamamak için kendimi zor tutuyorum şuanda diyebilirim!House M.D. (2004-2012) - BİTTİ 

• bu başyapıta tekrar başladım, ilk sezon 22 bölüm, şimdilerde 3-4 sezonluk diziler bile toplasan bu kadar bölüm çıkmıyor, eskiden dizi sektörü böyleydi işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu House, güneydoğu'da bir devlet hastanesinde görev yapsaydı, işe hergün Atak helikopteriyle gidip gelmek zorunda kalırdı.
    2. sezondayım, 1. sezona göre durağan geçiyor şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 8 Ağustos 2024; 14:6:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi arşa çıkartan bölüm -> s04e15 ve devamı e16.

dizide sevilmeyen bir karakterin ölümünün bu kadar dokunaklı işlenmesi mükemmel.
    çok merak ediyorum, House 'u sevmeyen Foreman, Chase, Cameron gibi tipler, House 'un yerinde olsaydı, hastasını ya da arkadaşını kurtarmak için beynine elektrik verilmesine izin verir miydi?
    Foreman zaten şaibeli, Cameron'a virüsü bulaştırmıştı, kendi hastalığının nedenini bulması için.
    Chase zaten karı kız peşinde.

Özetle, dinime laf atan müslüman olsa misali, House bu kadar eleştriliyor ama yine de en insancılı o. sadece mizacı gereği patavatsızlığı var o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 23 Temmuz 2024; 15:46:14 >
  • Hugh Laurie (House) oynadığı eski bir İngiliz komedi dizisi var, A bit of Fry and Laurie, espriler ince. bakmak isteyenler olursa;

• s05 finali

akşam içtiğin Vicodin 'ler, sabah ... tırmalar.
    tam herşey rutine biniyor derken bi anda dizi vites değiştiriyor.

s06e01

House 'u bozmaya çalıştıklarını görüyoruz. adam kimsenin dürüstlüğüne inanmıyor, işine odaklanıyor, bu kafadaki insanlar şirket kursa milyarder olur, ama dizide tamir etmeye çalışıyorlar adamı.

• Bu arada, üstad Andre Braugher 'dan bahsetmeden de geçmeyelim.
    dizi tarihinin en zekilerinden bir karaktere posta koyabilecek kalitede oyunculuğu barındıran yine birkaç karakterden biri.
    R.I.P

• House Kuran okuyormuş, ayrıca Wilson'la muhabbetinde takviminde Ramazan olduğunu belirtiyor, oruç bile tutuyor olabilir. ama yine Wilson'a dediğine göre "insanların yanlışlarını bulmak için" yapıyormuş bunları.

• s07e01

House'un yüzünde gülücükler, biz böyle alışmamıştık ama bu karaktere hayır, kendisi için mutluluklar ama çok uzun sürmeyecek gibime geliyor. en azından 10 sene önce izlediğimde aklımda öyle kalmış.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

bu ne ki

yutupda canlı yayında gördüm tanıyamadım çok çok çok çirkindi normal yaşlı insanlar gibi değildi yani o kadar çirkindi

• Benim için hayal kırıklığı oldu bu dizi, yayınlandığı yılda izlesem belki finale gelirdim ama 2 defa başlayıp 3 ve 4 sezonlarda bıraktım. Dizi izlemesi keyifli ama art artsa izleyince sıkıyor daralttı. Hastane konsepti pek benlik değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi finali.

House 'a dost olmak için bile belli bir entellektüel seviyeye sahip olmak lazım. adamın trollemesi bile zeka içeriyor. Wilson, Cuddy, siyahi psikolog, Stacy, Amber ... hepsi bu durumun farkındaydı ve keyif de aldılar bu dostluktan. yardım etmek isteyenler oldu ama House yine kendi bildiğini yaptı.
    Foreman, Chase, Adams, Park , bu karakterler dizide olmasa da olurmuş. Cameron, Thirteen, Kutner, Taub, her biri farklı hikaye kattılar.

İyiki bu diziye spinoff yapıp batırmadılar.

House-Wilson dostluğu ve son sahne şerefine.

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.