Şimdi Ara

House M.D. (2004-2012) - BİTTİ (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.839
Cevap
21
Favori
157.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok kez tekrar başlayıp bitirdim artık sayıyı unuttum canım sıkıldıkça bölüm açıp bakıyorum.
  • EF SA NE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladık bakalım ilk iki bölüm güzeldi umarım böyle devam eder. Her komedi filminde dizilerinde her şeye gülen insanlardan değilim kahkaha atacak bir duruma hiç gelmem ama bu dizi komedi üzerine olmamasına rağmen beni arada güldürüyor. 40 dakikalık bir dizide düğün dernekten daha çok güldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Başladık bakalım ilk iki bölüm güzeldi umarım böyle devam eder. Her komedi filminde dizilerinde her şeye gülen insanlardan değilim kahkaha atacak bir duruma hiç gelmem ama bu dizi komedi üzerine olmamasına rağmen beni arada güldürüyor. 40 dakikalık bir dizide düğün dernekten daha çok güldüm.

Hocam pişman olmayacağına eminim. House efsanedir. Hele gelecek sezonlar, anlatılmaz yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisarock13

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Başladık bakalım ilk iki bölüm güzeldi umarım böyle devam eder. Her komedi filminde dizilerinde her şeye gülen insanlardan değilim kahkaha atacak bir duruma hiç gelmem ama bu dizi komedi üzerine olmamasına rağmen beni arada güldürüyor. 40 dakikalık bir dizide düğün dernekten daha çok güldüm.

Hocam pişman olmayacağına eminim. House efsanedir. Hele gelecek sezonlar, anlatılmaz yaşanır.

Hocam aklıma takılan bir şey var. Her bölümde vakayı çözüyorlarmı ya öyle olursa çok sıkıcı olmazmı? Hiç zorlanmıyormu bu House bey

• Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Yani hocam genel anlamda söylersem çoğunu çözüyor. Ama bazı vakalarda bayağı zorlandığı oluyor. House Bey'in da ters köşe olduğu durumlar var, mükemmel değil. Ama dizi ilerde daha farklı bir hal alıyor, sırf vaka gelmesi ve House'un çözmesinden öte.
  • Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Dizinin en çok komedi kısmını seviyorum. Komedi açısından hakkı pek verilmiyor. Ben de bugün finali izledim. Birkaç gündür baya kaptırdım kendimi. Kesinlikle efsane dizi tekrar da izlenir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir türlü başlayamamıştım Ramazan'da fırsat bulmuşken başlayayım diyorum da böyle çok sezonlu dizileri de sevmiyorum arada sıkıcı bölümler,sezonlar oluyor ve çok zaman lazım sonradan başlayınca ama doktor dizisi her türlü izlettirir kendini diye düşünerekten başlamış bulunuyorum bakalım.[sm=icon_smile_cool.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 6 Haziran 2016; 13:54:59 >
  • House normal bir dizi değildir.
    Normalde her türlü fanatikliğe karşı çıkan hafif Elitist yapıdaki ben 3 senedir telefonum da Zil ve alarm sesi olarak Teardrop kullanıyorum
    Ve 5 kere diziyi bitirdim.
    Biraz genel kültürü olan bir insan dizinin aslında mükemmel derinliğe sahip olduğunu çok rahat anlayabilir diğerleri ise bu ne ya Doktor birini tedavi edip millete laf sallayıp duruyor sıkıcı dizi diye yorum yapıp bırakabilir.

• İzlememiş olan izlesem mi acaba diye düşünen biri varsa saçmalamayı kessin ve ilk bölümü hemen şimdi açsın izlesin. Mükemmel bir dizi. Mükemmel bir karakter. Mükemmel bir yapım.
  • Kesinlikle hastane veya hastalık dizisinden çok daha öte bir dizi house mükemmel bir karekter

• 8 sezonunu BluRay olarak indirdim yarın başlıyorum diziye. Umarım güzel bir yolculuk olur. Egosu üst düzey, kibirli karakterleri severim o yüzden seveceğimi düşünüyorum House karakterini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 26 Temmuz 2016; 21:47:46 >
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Beğenmemek için bir insanın kendini cidden zorlaması gerek. Gerçekten yerinde olmak isterdim. İyi seyirler.
  • zUbE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sindire sindire izlerim artık.
  • Tereddüt edilmeden izlenmeli hele birde tıp okumak istiyorsanız daha iyi oluyor. Bu sene tıbbı kazandım sınava hazırlanırken falan arada açar 2-3 bölüm izlerdim beğendiğim bölümlerden :D çok güzel moral veriyor. Hugh Laurie'nin oyunculuğu fevkaladenin fevkinde.
  • Unutursak ciğerimiz kurusun

Nasıl gidiyor hocam. Sardı mı dizi?
  • zUbE kullanıcısına yanıt
    Bu gece 4. sezona geçiyorum baya sardı. Olivia Wilde işin içine giriyor. Bundan sonra çıta yükselir diye tahmin ediyorum her sezon kurgusal anlamda.
    Maşallah Herkesin beklentileri ve keyif aldığı şeyler farklıdır ancak benim açımdan dizi sürekli olarak yükselen bir grafik çiziyordu. Son sezonda zirve yapıp kapatıyordu. İnşallah sizin içinde öyle olur. İyi seyirler.
  • Arkadaşlar dizi listemde var ama tüm sezonları toplamda 250 gb civarında 720p olarak temin edeceğim sizce değermi nasıl dizi kalitelimi her bölüm farklı bir konu varsa pek sarmaz gibi şuanda önyargım, spoiler vermeden aydınlatırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.